PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مترجم نمی نمایش متن ، ترجمه

mosh
05-01-11, 15:55
سلام برای یک مدت طولانی من تا به حال برخی از نسخه های قدیمی تر فعال تصدی (متاسفانه من می توانم به یاد داشته باشید که نیست). چند روز پیش من نصب آخرین 3.3.6 آغاز شده و به مشکلات. در ترجمه معمولا متن را نمایش دهد. به نظر می رسد که اگر یک اسکریپت ارسال کرده است که متن به ترجمه ، پاسخ دریافت کرد ، او به آن اضافه شده به حافظه پنهان را فراموش کرده و در صفحه قرار داده است. گاهی اوقات بخشی از سایت پر ، و برخی را (احتمالا از کلمات حذف شده در کش نمی شد) نیست. معمولا پس از یک صفحه است همه چیز در مورد مشکل این است که همه بیشتر قابل قبول نیست که ذخیره می شود برای مهمانان -- سپس فایل را از زمین خالی و برای یک مدت طولانی بوده است.

kamilkurczak
06-01-11, 10:02
لطفا این را خوانده و سعی کنید برای بررسی این: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537 اگر آن را پس از آن لطفا یک لینک به صفحه ای با این خطا و من آن را به اتمام نیست، چرا که در انجمن ما در آزمون وجود نداشته باشد. تشکر

mosh
06-01-11, 16:28
پرسش و پاسخ به مشکل من پاسخ دهد. همانطور که قبلا نوشتم (در حال حاضر من آن را چک کردن و من مطمئن هستم که 100٪ هستم)، متن ترجمه شده در صفحه تنها در صورتی در keszu عوض شده است (من چک، گوگل است که مسدود انجمن من). هنگامی که از کار افتاده، ذخیره سازی تمام صفحات به زبان دیگری بدون هیچ گونه متن. انجمن: سطل - اعتصاب شمارنده، بازی، نرم افزار، موسیقی، mp3، فیلم، دانلود، دانلود دانلود (http://www.forum.wiaderko.com/) در صفحه اصلی در برخی podforach هیچ لینک به این مباحث وجود دارد (وجود دارد anchory خالی از آن وجود دارد مورد استفاده قرار گرفت langtitle). در دو طرف از ترجمه شکاف بسیار بزرگتر می باشد. اگر یک پست جدید بدون محتوا وجود دارد، تنها به نظر می رسد زمانی که صفحه تازه (به عنوان مثال، زمانی که ترجمه است در حال حاضر در keszu).

vBET
06-01-11, 17:38
همانطور که برای من ، آن را مانند یک بلوک از گوگل به نظر می رسد ، اما شما که به نوشتن کنید. لطفا برای ارسال داده ها دسترسی به PM CP ها و FTP -- چک آن در نقطه.

mosh
06-01-11, 18:40
متاسفم، اما من می تواند داده ها دسترسی به سرور به اشتراک بگذارند. تست گوگل - http://www.forums.wiaderko.com/translator_test.php جالب این است که من نسخه 3.3.3 بود (برای 99٪ از آن را فقط به این نسخه بود) و همه چیز OK کار کرده است. من 30 دلار برای به روز رسانی پرداخت و انجمن جدا بشه.

vBET
07-01-11, 01:26
همانطور که ما به روز ، اگر شما دسترسی به اطلاعات سرور را نمی دهد؟ و اگر او وارد ساخته بود ، تا آنچه را که مشکل در حال حاضر؟ من نمی دانم اگر من به درستی درک -- شما 30 $ برای بروز رسانی از نظر به روز رسانی خدمات پرداخت می شود و یا تمدید مجوز؟ در مورد مهمان کش -- کش روشن که من پیشنهاد می کنم این به عنوان یک مشکل این است که در حال حاضر حل شده است. لطفا دسترسی به اطلاعات -- در غیر این صورت ما نمی توانیم ببینیم که چه چیزی اتفاق می افتد. من می بینم که همه چیز خوب است را با لینک به گوگل -- که ما نیاز به پیدا کردن دلیل برای یک مشکل رخ می دهد که تنها در شما. بنابراین ، تنها با شما ، ما می توانیم بررسی. شما می توانید رمز عبور خود را در به طور موقت تغییر دهید ، یا به ما به انجمن آزمون ، که در آن ما را مشاهده رفتار مشابه دسترسی داشته باشید. بسیار خوشحالم که به شما کمک کند -- اما در حال حاضر برای ما سخت است تا تعیین کند چه اتفاقی می افتد ، قادر به بررسی کنید. لطفا یک لینک به صفحه که در آن شما می توانید با مشاهده رفتار توصیف شده است.

vBET
07-01-11, 01:38
روش دیگر ، ما می توانیم از دستورالعمل که برای مشاهده دقیق تر در نتایج HTML ، دریافت که وب سایت خود را با گوگل اجازه می دهد به من بدهید. شما می توانید آنها را در به ما منتقل و ممکن است کافی مشکل را پیدا کنید. آیا به تغییر و به کد نیاز دارد. آیا چنین راه حل خوب است؟

mosh
07-01-11, 11:15
لطفا با من تماس بگیرید در PM ، پس از آن خواهد شد بسیار سریعتر.

kamilkurczak
07-01-11, 12:21
ارسال یک پیام من

mosh
07-01-11, 13:28
خوب ، این مسئله تقریبا حل شده است. گوگل مسدود شده به هر دلیلی از API ، و گاهی به صورت عادی توضیح داده شده ، و گاهی جلب 403 خطا من به آنها نوشت و خواستار روشن شدن دلایل. چگونه می توانم پاسخ این است که او را برای به اشتراک گذاشتن.

kamilkurczak
07-01-11, 13:37
با تشکر برای تایید. لطفا ، حذف کش رتبهدهی نشده است ، بنابراین هیچ صفحات خالی وجود دارد. انتقال موضوع به عیب یابی

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1