PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany nie tłumaczy

RafoX
05-03-12, 19:09
witam a więc tak zainstalowałem sobie darmowy dodatek i mam takie cuś nie tłumaczy mi na żaden język

zamiast kategori oraz nazwy forum itp nic nie widać czyste biale tło nie mogę dodać obrazka jak to wygląda bo nie działają załączniki u was na forum
Witaj i tak zainstalowany dodatek wolna i I nie wyjaśniły do mnie cus w dowolnym języku
zamiast kategorii i forum nazwy itp nie widać czyste białe tło, jak wygląda, ponieważ załączniki nie działają z Tobą na forum, nie można dodać obraz

r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Cześć
Po pierwsze pełne, obsługiwanych wersji vBET nie jest wolna plugin, więc jeśli używasz Wersja niezarejestrowana odinstaluj go lub zostanie obciążony!

RafoX
06-03-12, 21:03
to darmowa wersja vBET 2.4.4

r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Możemy nie obsługuje już darmowa wersja vBET, również należy pamiętać że vBET 2.x została tłumaczenie za pomocą interfejsu api, które już nie istnieją więc nie sposób go do pracy.
Rozważ geting suported pełną wersję vBET, który pozwala użytkownikowi na zdecydował, że tłumaczenie API, a formularz następnym realase, Edytuj tłumaczenia ręcznie!

RafoX
07-03-12, 18:17
jaka cena jest tej wtyczki i na jaki okres czasu ?

r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Wystarczy kliknąć, "buy on" w górnej części witryny. Licencja kosztuje $90 i vBET można używać tak długo, jak długo chcesz! :) I vBET można zaktualizować za darmo w pierwszym roku

RafoX
08-03-12, 19:40
czyli nie tak drogo zastanawię się i możliwe że kupię pozdrawiam a problem uważam za rozwiązany

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1