PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott nie tłumaczy

RafoX
05-03-12, 19:09
Hello, és így igen van telepítve egy szabad beépülő modul és van például egy cuś nem elmagyarázza nekem helyett a kategóriák és a neve, a fórum bármely nyelven semmit nem látja, hogy a fórum volt a tiszta fehér háttér, nem lehet hozzáadni egy képet úgy néz ki, mert azok nem működnek a mellékleteket, stb.
Hello, és így a szabad bővítmény telepítése, és én nem magyarázni nekem cus bármilyen nyelv
tiszta fehér háttér nem látható stb nevek helyett a kategória és a fórum, azt nem lehet hozzáadni a kép, ez úgy néz ki, mert a mellékletek nem működik, akkor a fórum

r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Szia
Először is teljes, támogatott vBET verziója nem egy ingyenes plugin így használata esetén vßltozat távolítsa azt el, vagy kell fizetnie!

RafoX
06-03-12, 21:03
Ez szabad változat-ból vBET 2.4.4

r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Már nem támogatja a szabad változat-ból vBET, is kérjük, vegye figyelembe, hogy vBET 2.x translating volt, már nem létezik, így semmilyen módon nem ez-hoz dolgozik API-t használó.
Legyen szíves tekint geting teljes suported vBET, amely lehetővé teszi, hogy Ön választotta, fordítási API, a képernyő következő realase Szerkesztés fordítások manuálisan verziója!

RafoX
07-03-12, 18:17
Milyen áron, ez a beépülő modul és mennyi időre?

r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Csak kattintson a "vesz ez"-ra a weboldal tetején. Engedély költségek $90 és vBET használható, mindaddig, amíg a kívánt! :) És tudod korszerűsíteni vBET szabad ököl évre

RafoX
08-03-12, 19:40
czyli nie tak Druon zastanawię się i możliwe że kupię pozdrawiam a probléma uważam za rozwiązany

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1