PDA

View Full Version: Решени напред tłumaczy

RafoX
05-03-12, 19:09
Здравейте и така да имам инсталиран един свободното plug-in и аз са такъв cuś не обяснява ми на който и да е език вместо на категории, както и името на Форума, и др. нищо не виждате чисто бял фон, не мога да добавя картина, както изглежда, защото те не работят с прикачени файлове е на форума
Здравейте и аз инсталирана добавка на свободния и аз не обясниха ми cus език
вместо на категорията и форум имена и т.н. не виждам чисто бял фон, не мога да добавите изображението както изглежда, тъй като прикачени файлове не работят с вас форум

r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Здрасти
Преди всичко пълна, поддържани версия на vBET не е свободна плъгин, така че ако използвате версия на нерегистрирани моля Деинсталирайте го, или ще ви се начислят!

RafoX
06-03-12, 21:03
Тази безплатна версия на vBET 2.4.4

r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Ние вече не поддържа безплатна версия на vBET, също Имайте предвид, че vBET 2.x е превръщането на използване на api, които вече съществуват така няма начин да работи.
Моля, помисли за geting пълна suported версия на vBET, което позволява ви да изберете превод API, както и следващото realase форма, редактиране и преводи за ръчно!

RafoX
07-03-12, 18:17
Каква цена е тази добавка и за какъв период от време?

r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Просто щракнете върху "Купи" отгоре на сайта. Лицензът струва $90 и можете да използвате vBET, толкова дълго, колкото пожелаете! :) И можете да актуализирате vBET безплатно за първо година

RafoX
08-03-12, 19:40
czyli nie tak халазара zastanawię się I możliwe że kupię pozdrawiam rozwiązany на za проблем uważam

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1