PDA

Zobacz pełną wersję: Serwis instalacji

brubros
24-09-11, 02:06
Jak kupić usługę instalacji mieć najnowszą wersję vBET zainstalowany na szczycie mojej istniejącej licencji? Przepraszam, że zapominamy, jak to możliwe jest jeszcze, ale moja pamięć nie mnie!

r.dziadusz
27-09-11, 09:39
Możesz kupić usług integracji/montaż z tego łącza integracji usługi (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration), ale jeśli licencja nie wygasł, można bezpłatnie pobrać najnowsze i je zainstalować, jak mówi się w pliku readme.html, również można nas poprosić o każdy pojedynczy problem

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1