PDA

Zobrazit plnou verzi: Instalace služby

brubros
24-09-11, 02:06
Jak si mohu zakoupit instalační služby mají nejnovější verzi vBET nainstalován na vrcholu své stávající licenci? Je nám líto, že jsem zapomněl, jak je to provedeno znovu, ale moje paměť selhává mě!

r.dziadusz
27-09-11, 09:39
Integrace/instalace služby můžete koupit z tohoto odkazu integraci služeb (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration), ale pokud se vaše licence nevypršela, můžete zdarma stáhnout nejnovější verze a jejich instalaci, jak se říká v souboru readme.html, také nás můžete požádat o každý jeden problém

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1