PDA

Žiūrėti pilną versiją: Montavimo darbai

brubros
24-09-11, 02:06
Kaip aš galiu nusipirkti montavimo darbai naujausius iš vBET sumontuoti ant mano licencijos galiojimą? Atsiprašome, kad aš pamiršti, kaip tai yra pasiekiama vėl, bet mano atmintis man nepavyksta!

r.dziadusz
27-09-11, 09:39
Jūs galite nusipirkti šią nuorodą integracijos paslaugos (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration) integracija / Montavimo paslaugos, bet jei jūsų licencija nėra pasibaigęs, galite atsisiųsti naujausią versiją nemokamai, ir juos įdiegti , kaip sakoma README.html failą, taip pat galite užduoti mums apie kiekvieną problemą

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1