PDA

View Full Version: Instalacija usluge

brubros
24-09-11, 02:06
Kako kupiti instalaciju usluge su najnoviji puštanje od vBET instaliran na vrhu moje postojeće licence? Žao mi je da sam zaboravio kako se to postiže, ali opet moje sjećanje mi ne!

r.dziadusz
27-09-11, 09:39
Možete kupiti integracije / instalacija uslugu ovu uslugu vezu integracija (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration), ali ako vaš licenca nije istekla, možete preuzeti najnovijim izdanjima besplatno, te ih instalirati kao što je rekao u ReadMe.html datoteci, također možete nas pitati o svakom pojedinom problemu

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations