PDA

Zobacz pełną wersję: Wystarczy potwierdzający procedurę aktualizacji

Lee G
01-10-10, 15:30
Muszę tylko wyjaśnić procedury aktualizacji na vBET

Im obecnie prowadzenie VB3.8.1 z vbseo 3.5.2 i vBET 2.3.10
I będzie uaktualnienie do vBET 336 (z dokładnością do kropki tu i tam)

Zgodnie z instrukcjami

Zabij reguły przepisywania htaccess
Odinstaluj 02.03.10

Aktualizacja plików vbseo z redakcją nich (będzie na forum nadal funkcjonować, podczas gdy tak się dzieje)
Prześlij wszystkie pliki vBET
Produkt Import i zmiany wymagane

Czy nadal potrzebujemy google klucz api?

Na każdym etapie w powyższej aktualizacji będzie forum przestaje działać, aż zmiany zostaną wprowadzone lub będzie działać przez całą drogę procesu uaktualniania

Która wersja htacess reguły przepisywania, używamy z VBSEO?

Jednym inne pytanie. Jeżeli ustawić użytkownika nawet jako domyślny język hiszpański
Czy mogę wziąć kanały RSS z lokalnych gazet, po ich przez tego użytkownika i posty pojawiają się w język domyślny na forum, angielski

Przepraszam za ból z powyższym, po prostu trzeba mieć wszystko jasne, w mojej głowie, plus Im cierpienia z grypą człowieka, który dont pomóc funkcjonowania mózgu w pełni: D

vBET
02-10-10, 23:34
Najpierw odinstaluj całkowicie bezpłatnej wersji (w tym usunięcia. Reguł htaccess). Następnie należy zainstalować płatnej. , A następnie zintegrować z vBSEO. Tak więc integracja vBSEO ustawić na końcu.

Google API klucz nigdy nie było obowiązkowe, ale Google docenić, kiedy go używać. Więc porady z niego korzystać. Należy pamiętać, że po odinstalowaniu wersji darmowej wszystkich konfiguracji już nie będzie. Tak więc można skopiować pase-klucz Google API do pewnego pliku tymczasowego.

Forum powinno działać przez cały czas. Oczywiście tłumaczone linki nie działają w międzyczasie między odinstalowanie starej wersji i pełnej instalacji i integracji nowego. Jeszcze zwykłych stron będzie dobrze:)

Zasady płatnej wersji znajdziesz w pakiecie vBET. Również w opisie parametrów przełączania połączyć SEO znajdziesz link do tych zasad (trzeba zmienić, jeśli forum wykorzystuje podkatalogu, więc proszę tylko ugór z instrukcjami zawartymi tam).

W tej chwili vBET umożliwia tłumaczenie tylko wychodzących kanałów RSS. Mamy już film do wsparcia również tłumaczenie przychodzących kanałów RSS i jak pamiętam to jest akceptowane (nadal nie ma daty premiery zaplanowano na ten jeden).

Mam nadzieję, że grypa zniknie szybko: D Wystarczy zapytać, kiedy chcesz. Wszystko jest dobrze opisane i odpowiemy na pytania, gdy ci przyszli. Tak więc można skorzystać z naszej darmowe wsparcie, lub nawet tylko serwis instalacji zamówienia (http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php) za 30 USD i pozostawić zadanie do nas:)

Lee G
03-10-10, 14:09
Cheers w tym Michael.
Jak to czytać było zrobić kod VBSEO zmiany pierwszej lub nic nie będzie działać, w tym admincp
Następnie przesyłania i instalacji vBET
Więc jego przypadku instalacji vBET, a następnie zmiany vbseo przed wykonaniem jakichkolwiek włączenie bitów

Dzięki za pomoc i oddanie mi prosto w tej

vBET
03-10-10, 17:19
To było stare procedury - pierwszy vBSEO zmian następnie vBET instalacji. Znaleźliśmy sposób zmienić, bo zbyt wielu klientów nie czytać instrukcje instalacji;) Rzeczywista nich jest bezpieczniejsze:)

Lee G
06-10-10, 16:53
Przesłane wszystkie pliki, wykonane vbseo zmian itp.
Kiedy umożliwić produkt, mam nie pokazać tekst na forum w ogóle
W Admin CP, próby zapisania zmian, wpisz numer seryjny produktu itp. i nic nie oszczędza.
Kliknięciu na zapisz i wygaszenie ekranu

Musiałem wyłączyć produkt w chwili obecnej

Lee G
06-10-10, 18:09
Stwierdzono, że musiałem wyłączyć produkt, zapisać zmiany. Ustaw etc językach
Następnie ponownie włączyć produktów, aby uzyskać wszystko działa
Wszystko wydaje się działać dobrze teraz jednak

vBET
06-10-10, 23:08
To dlatego, że prawdopodobnie można było za pomocą Admin CP pod przetłumaczone link - proszę pamiętać, że vBET nie dbają o tłumaczenia Admin CP, CP Moderator - to nie ma sensu, ponieważ administratorzy, moderatorzy muszą znać język oryginalny forum i tak:) Więc jeśli będzie starał się tłumaczyć te można mieć nieoczekiwane zachowanie.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1