PDA

Žiūrėti pilną versiją: Tiesiog patvirtinantį laidos atnaujinimo procedūrai

Lee G
01-10-10, 15:30
Aš tiesiog reikia paaiškinti laidos atnaujinimo procedūrai VBet

Im šiuo metu veikia VB3.8.1, vBSEO 3.5.2 ir vbet 2.3.10
Bus atnaujinti vbet 336 (duoti ar taškas šen bei ten)

Pagal instrukcijas

Kill perrašyti taisykles Htaccess
Pašalinti 2.3.10

Atnaujinti vBSEO redaguoti tuos failus (bus forumuose vis dar veikia, nors taip atsitinka)
Įkelti visus vbet failus
Importuotą produktą ir pakeisti, kaip reikalaujama

Ar mes vis dar reikia Google "API raktą?

Bet aukščiau atnaujintoje etape forumai nustoja dirbti, kol pokyčiai yra komplektiniai arba jį dirbti visą kelią per atnaujinimo procesą,

Kuris versija htacess perrašyti taisykles, mes naudoti su vBSEO?

Vienas kitas klausimas. Jei aš vartotojo ispanų kalba nutylėjimą
Gali imtis RSS iš vietinių laikraščių, po jų, kad vartotojo pranešimų rodomi mano numatytąją kalbą kaip anglų forumuose

Atsiprašome skausmas su tuo, kas išdėstyta pirmiau, aš tiesiog reikia, kad viskas būtų aišku, mano nuomone, plius Im kenčia su žmogaus gripo, kuris dont padeda smegenų funkcionavimui galo: D

vBET
02-10-10, 23:34
Pirmiausia pašalinkite visiškai nemokamą versiją (įskaitant pašalinti. Htaccess taisyklės). Tada įdiekite mokamas vienas. Ir tada integruoti su vBSEO. Taigi vBSEO integracijos pabaigoje.

"Google" API raktą niekada nebuvo privaloma, bet "Google" vertiname, kai jūs jį naudoti. Taigi, patariame jį naudoti. Atkreipkite dėmesį, kad kai pašalinti nemokamą versiją savo konfigūracija bus dingo. Taigi jūs galite kopijuoti pasas "Google" API raktą tam tikrų laikinų failų.

Forumas turi dirbti visą laiką. Žinoma išversti nuorodos neveiks tuo tarpu tarp pašalinti seną versiją ir visiškai įdiegti ir integruoti naują. Dar normalus puslapiai bus gerai:)

Taisykles mokamą versiją Jūs rasite vBET paketą. Taip pat parametras aprašymas perjungimo SEO nuorodą rasite nuoroda į šias taisykles (turite keisti, jei forumo savininkas naudoja sub-katalogas, todėl prašome tik pūdymui, instrukcijas).

Šiuo metu vBET palaiko tik siunčiamus RSS kanalai vertimo. Mes jau turime funkcija taip pat remti vertimo gaunamus RSS kanalų ir kaip aš atsimenu, tai (vis dar be išleidimo data planuojama šį).

Tikiuosi, gripas praeis greitai: D Tiesiog paklausti, kada norite. Viskas yra gerai apibūdintas ir mes atsakyti į klausimus, kai tas atėjo. Todėl jūs galite naudoti mūsų nemokamu internetu teikiamą paramą,, ar net tik kad montavimo darbai (http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php) už $ 30 ir palikti darbą pas mus:)

Lee G
03-10-10, 14:09
Cheers, kad Michael.
Kaip jį skaityti buvo vBSEO kodą keičia pirmą arba nieko dirbti, įskaitant admincp
Tada įkelti ir montavimas vbet
Taigi jos įdiegti vbet vBSEO pakeitimus prieš darydamas bet įjungiant bitų

Ačiū už pagalbą ir pradėti mane tiesiai ant

vBET
03-10-10, 17:19
Tai buvo senas procedūrą - pirmą vBSEO keičia vBET montavimas. Mes radome būdas jį pakeisti, nes per daug klientų, ne skaityti montavimo instrukcijas;) Tikrasis yra saugiau:)

Lee G
06-10-10, 16:53
Įkelti visus failus, vBSEO pakeitimus ir tt
Kai aš leidžia produktą, galiu gauti jokio teksto peržiūrą forumuose
Admin cp, bandant išsaugoti pakeitimus, įveskite produkto serijos numeris ir tt, ir nieko taupo.
Spustelėkite Įrašyti ir gausite tuščią ekraną

Aš turėjo išjungti produktą šiuo metu

Lee G
06-10-10, 18:09
Nustatė, kad turėjau išjungti produktą, išsaugokite pakeitimus. Nustatyti kalbas ir tt
Tuomet vėl gauti, viskas veikia, kad produktas
Viskas atrodo veikia gerai dabar, nors

vBET
06-10-10, 23:08
Tai buvo, nes greičiausiai jums buvo naudojant Admin CP pagal išverstas nuorodą - atkreipkite dėmesį, kad vBET nerūpi vertimai Admin CP ar Moderatorius KP - tai nėra prasmės, nes administratoriai, moderatoriai turi žinoti originalus forume kalba vistiek:) Taigi, jei jūs bandys versti galite netikėta elgsena.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1