View Full Version: Atrisinātas Pārtrauca darbu tulkojumi
Es neesmu pārliecināts, kas notiek. Nav mainījusies, neko. Lūk, piemērs:
apgūstot mobilo tālruni (http://cellphoneforums.net/ * * * / t366174-apgūstot-your-mobilie-phone.html)
tulkojumi ir iet cauri microsoft un yandex
nevermind, tas, šķiet, strādā tagad
Marcin Kalak
14-01-14, 09:18
Es esmu priecīgs, ka jums atrisināt jautājumu.
Tomēr viena lieta, ko es pamanīju ir nevis ņemot oriģinālo tekstu lappusē, kad nav tulkojums bija pieejami, ka tikai tukšu. Es uzskatu, ka tas ir regresijas veco bug.
Marcin Kalak
15-01-14, 16:57
Lūdzu jūs pārbaudīt tulkošanas pakalpojumu sniedzējs, kad teksts pazūd (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729).
Tas ir tas, ko man yandex:
Starting translation test for Yandex
Test result:
Test error:
Connection time (ms): 475.630859375
Marcin Kalak
17-01-14, 10:11
Testa vajadzētu atgriezties rezultāts. Lūdzu jūs pārbaudīt citu tulkošanas pakalpojumu sniedzēju (piemēram, Microsoft), lai redzētu, vai rezultāts būs tāds pats.
Tas ir rezultāts Microsoft:
Starting test for Microsft Translation API by Azure
Test result: "Hello!"
Test error:
Connection time (ms): 171.882080078
Marcin Kalak
23-01-14, 23:18
Lūdzu, atsūtiet man PM piekļuves datus uz Admin CP un FTP. Būs pārbaudīt, kas notiek tur:)
Marcin Kalak
31-01-14, 12:37
Nav atbildes - uzskatīts jautājums ir pagājis. Ja ne, lūdzu rakstiet šeit.
Marcin Kalak
12-02-14, 10:21
Nav aizsūtīsiet mani access datus uz FTP. Lūdzu nosūtīt man piekļūt FTP detaļas.
Marcin Kalak
15-02-14, 10:51
Test_yandex atgriež tukšu rezultātu pēc tam izmantot šo mājienu:
Atveriet failu includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php
Find:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"'))
Aizstāt ar:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"') || strpos($result,'Error code="404"'))
Yandex atgriež kļūdu par ierobežojumu izbeigšanos. Tests nav parāda ziņojumu. Šo mājienu tiks pievienots nākamajā release.
Paldies, I'll sniegt šo Izmēģiniet
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):