Επιστροφή στο Forum: Solved Μεταφράσεις που σταμάτησε να λειτουργεί
Δεν είμαι σίγουρος για το τι συμβαίνει. Δεν έχω αλλάξει τίποτα. Εδώ είναι ένα παράδειγμα:
Ξεκλείδωμα σας κινητό τηλέφωνο (http://cellphoneforums.net/ *** / t366174-ξεκλείδωμα-σας-κινητά-phone.html)
μεταφράσεις διανύουν microsoft και yandex
Nevermind, φαίνεται να λειτουργεί τώρα
Marcin Kalak
14-01-14, 09:18
Χαίρομαι για το γεγονός ότι θα λυθεί το θέμα.
Ωστόσο, ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι αντί του αρχικού κειμένου στη σελίδα, όταν η μετάφραση δεν ήταν διαθέσιμη, ήταν ακριβώς κενή. Πιστεύω ότι πρόκειται για μια οπισθοδρόμηση με ένα παλιό bug.
Marcin Kalak
15-01-14, 16:57
Παρακαλώ εξετάζετε σας υπηρεσία παροχής μεταφράσεων, όταν το κείμενο εξαφανίζεται (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729).
Αυτό είναι τι έχω για yandex:
Starting translation test for Yandex
Test result:
Test error:
Connection time (ms): 475.630859375
Marcin Kalak
17-01-14, 10:11
Η δοκιμή θα πρέπει να επιστρέψει το αποτέλεσμα. Παρακαλώ εξετάζετε μια άλλη υπηρεσία παροχής μεταφράσεων (όπως το Microsoft) για να δούμε αν το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα για το Microsoft:
Starting test for Microsft Translation API by Azure
Test result: "Hello!"
Test error:
Connection time (ms): 171.882080078
Marcin Kalak
23-01-14, 23:18
Παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης στην ΠΣ Admin και FTP. Θα το ελέγξω τι συμβαίνει εκεί:)
Marcin Kalak
31-01-14, 12:37
Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε εδώ.
Marcin Kalak
12-02-14, 10:21
Δεν μου αποστείλατε την πρόσβαση σε δεδομένα σε ένα διακομιστή FTP. Παρακαλώ στέλνω εμένα πρόσβαση λεπτομέρειες στο FTP.
Marcin Kalak
15-02-14, 10:51
Αν test_yandex επιστρέφει μια κενή αποτέλεσμα, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτό γρήγορη λύση:
Ανοίξτε το αρχείο includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php
Αναζήτηση:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"'))
Αντικαταστήσει να:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"') || strpos($result,'Error code="404"'))
Yandex επιστρέφει ένα σφάλμα σχετικά με το τρέξιμο έξω από τα όρια. Η δοκιμή δεν εμφανίζει μήνυμα. Αυτή η γρήγορη επιδιόρθωση θα προστεθούν στην επόμενη έκδοση.
ευχαριστώ, θα δώσω αυτό έναs προσπαθώ
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):