Sveiki
Es tikko pamanīju, ka par manu forumu (izmantojot vBSEO automātisko atslēgvārdu iezīmēšanu diegiem)
a) atslēgvārdi ir trūkst par tulkoto lapu
<meta name="keywords" content="" />
b) Man ir trīs bāzes URL noteikts meta tags:
<head> <base href="http://www.patientenfragen.net/" />
<base href="http://www.patientenfragen.net/en/" /><base href="http://www.patientenfragen.net/" />
piemēram:
Diazepāmu (Valium) Atkarība (http://www.patientenfragen.net/en/gesundheit-praevention/diazepam-valium-dependence-t17667.html)
Tas būtu noteikti jānosaka;)
Sveiki
) mūsu readme.html in vBSEO integrācijas sadaļā stāsta:
(Required) Izslēdziet opciju "Aizvietot" Meta Keywords "Informatīvā?"
Mums bija liels problēmām saistībā ar šo elementu (kā es atceros, tas bija tāpēc, ka vBSEO piebilst atslēgvārdiem ārpus vB sistēmu, bet tas varētu būt kaut kas cits), un tas vienkārši nav atbalstīta šajā brīdī.
b) Tas ir OK, un tas ir mērķis. Tas darbojas šādā veidā, jo tulkojums uzskaites paaugstina bāzi, saikne, kas nav jādara. Tātad galu galā ir pievienots jauns pirms un pēc (dažās pārlūkprogrammās godina pirmā daži pēdējo). Tātad tas ir darba šķīdums. Still - mēs varam domāt par otru - piemēram, tikai aizstāt sākotnējo bāzi. Šķiet, tāpat kā labāk, un es esmu jautājums, kāpēc mēs to nedarīja sākumā ... : Sajaukt: Tātad - jebkurā gadījumā es esmu pievienojot par TODO sarakstā, lai mainītu šo risinājumu. Ar zemu prioritāti, jo faktiski strādā, bet tā ir pievienota:)
Arī es esmu pārvietojot to uz funkciju pieprasījumiem, jo nav bug šeit:)
Bet pat ar "Aizvietot" Meta Keywords "Informatīvā?" off, ir vienkārši nav par tulkoto lapu atslēgvārdiem.
Kas nav labs, un problēma / no vBET bug;)
SEO ir svarīgs iemesls galvenais mērķis šajā mod ir radīt jaunus lietotājus uz jūsu forumu caur meklētājprogrammās:)
Tā nedrīkst būt šādā veidā, un tas nav mūsu forumos. Vai jūs veicāt izmaiņas veidnē, kas atbild par atslēgvārdiem? Vai atslēgvārdi ir redzami nav tulkoto lapu?
Lūdzu PM mums pieeju rekvizītus Tavam Amin CP un FTP - kā es rakstīju, mēs nevaram to vairotu mūsu pusē.
PS.
Atslēgvārdi ignorē visvairāk roboti - reālu saturu, tiek izmantots. Protams, to sliekšņi būtu jātulko;)
Ak, cilvēks, ne atkal.
Tu zini, es nedod Admin Access;)
Man ir izveidot klons forums atkal ... vai tiešām nepieciešama?
Atslēgvārdi ir pārstāvēti nav tulkoto lapu
, Ir tikai iztulkots tiem nav atslēgvārdu.
Mēs vienkārši nevaram atkārtot jautājumu. Un bez, ka mums nav iespējams strādāt par to. Tajā brīdī es domāju, ka problēma ir kaut kur konfigurācijā uz savu forumu, un, ja uz ne tulkoto lapu atslēgvārdi ir klāt, tad tas galīgi nav saistīts ar vBET - mums vienkārši ir jāzina, kā.
Varat izveidot arī pagaidu kontus, ko būs vieglāk, vai pārbaudīt jūsu iepriekšējās klons pastāv. Mēs zinām, neviens cits ar šo jautājumu ...
Nav veiktas izmaiņas headinclude veidni, kas ietekmē meta atslēgvārdu līniju.
vBSEO ir iestatīts uz NĒ "Aizvietot" Meta Keywords "Content"
un jā, un ne abas reizes atslēgvārdi netiek parādās par tulkoto lapu.
Ok es atklāju problēmu:
I use (d) daudzi meta atslēgvārdus.
šeit ir raktuves, ar ko tas nedarbojas:
Zin, Patienten, Questions, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Stress, šāds, Ernährung, Medikament, diagnosticēt, Arzt, Symptome, Heilung, Krebs, Medikation, Doktor, darbību, Klinik, gesund, krank Arznei, apoteker, Behandlung, Heilmethoden, Akupunktur, Homöopathie, Naturheilverfahren, Erfahrungsberichte, Ärzte, Krankenhaus, Krankenkasse, Krankenversicherung, Questions und Antworten, Gesunde Ernährung, Diät, Nahrungsmittelunverträglichkeiten, Rezept, Allgemeinmedizin, Innere zin, Krankenpflege, Allergologie, Altenpflege, anatomie |, Anästhesiologie, Arbeitsmedizin, Audiologie, Phoniatrie Augenheilkunde, Biochemie, Chirurgie, Dermatologie, Venerologie, Endokrinologie, Epidemiologie, Ernährung, DiätetikEthnomedizin, Gastroenterologie, Genetik, Gendiagnostik, Gentechnik, Geriatrie, Gerontologie, Gynäkologie, Geburtshilfe, Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, higiēnu, Hyperbare zin, Hämatologie, Immunologie, Kardiologie, Kinder-und Jugendpsychiatrie, Kinderheilkunde, Laboratoriumsmedizin, Logopädie, Lungenheilkunde, Medizinische Informatik, Medizinische Psychologie, Mikrobiologie, Infektiologie, Mund-Kiefer-Gesichtschirurgie, Naturheilverfahren, Nephrologie, | neurochirurgie |, | neurologie |, Neuropsychologie, Notfall-und Intensivmedizin, Onkologie, Orthopädie, Pathologie, Pflege, Pharmakologie, Toxikologie, Physikalische šāds, Physiologie, | psychiatrie |, Psychotherapie, | radiologie |, Nuklearmedizin Rechtsmedizin, rehabilitācijas, Reisemedizin, Tropenmedizin, Reproduktionsmedizin, Rheumatologie, Schlafmedizin, Schmerztherapie, Sexualmedizin, SozialmedizinSportmedizin, Telemedizin, Transfusionsmedizin, Umweltmedizin | neurologie |, Zahnmedizin, veselības, Gesundheitswesen, Arztpraxis, apoteker, students, Medizinstudium, Arztrecht, ārsts
Patiesībā es pilnīgi garām, ka man bija tik daudz atslēgvārdiem.
Ja es samazināt tos uz leju, lai dažus tā darbojas.
Es samazina tām:
Medizin, Patienten, fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Therapie, Medikament, Diagnostika, Arzt, Symptome, operāciju, Klinik, Behandlung, Heilmethoden
un ar šo tas strādā.
Tas būtu jānosaka vienalga;)
StarBuG
Jā - vajadzētu būt, un tā:) Paldies par atklāt to, kas ir jautājums šeit. Mums nav mēģināt atkārtot to vēl ar lielu atslēgvārdu, bet tas būtu tā:) Un kā es zinu kodu vBET es varu derēt, ka tiek izmantota funkcija, kas nav sagriezti tekstu - tik Google izpaužas to pārāk daudz un tā vietā tulkošanas dod kļūda. Tātad atslēgvārdi ir tukšs. Mēs to labot:)