PDA

View Full Version: Atrisinātas šķelto saites

sergarch
08-10-11, 00:36
Hello,
Manas saites, šķiet, ir sadalīti tulkojumā.

Piemēram: noklusējuma (krievu) valodas saites izskatās
xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-mahatmy.html

bet, kad es esmu, izmantojot tulkošanu, pašas saites izmaiņas šai:

Viss strādāja lieliski, līdz atjauninājumā vBulletin un nelielas izmaiņas. Htaccess

Te ir mana htaccess fails.:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
#RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Lūdzu padomu.

Paldies.

r.dziadusz
08-10-11, 08:49
Vai jūs jaunināšanas pareizi (upload mapes upload-vienu reizi), un vai jūs varētu, lūdzu, lai pārliecinātos, pārbaudītu visus uzstādījumus, ja ir iestatīts pareizi?
Lūdzu ņemt apskatīt par:

vBSEO -> Control Panel -> General Setings -> Replace Non-angļu Rakstzīmes URL? -> Saglabāt non angļu rakstzīmes urls
Arī tas var būt daži pārlūka indeksēšanu jautājumu (apraksts cilnē savā pārlūkprogrammā šovs "pretty" URL), man ir tās izvērtēt

sergarch
08-10-11, 19:56
Paldies par jūsu atbildi.

Es, izmantojot vBet vairāk nekā gadu, un tā strādāja perfecty.
Protams lieta,
vBSEO -> Control Panel -> General Setings -> Replace Non-angļu Rakstzīmes URL? -> Saglabāt non angļu rakstzīmes URL ir iestatīta pareizi.

Vai jūs jaunināšanas pareizi (upload mapes upload-vienu reizi), un vai jūs varētu, lūdzu, lai pārliecinātos, pārbaudītu visus uzstādījumus, ja ir iestatīts pareizi?
Jā, tas viss faili augšupielādēti uz manu forumu derection.

Man ir konstatēts citas savādi:
Temati ir tulkoti pareizi, bet daži ziņojumi tiek tranlsted in tēmas, un daži no tiem nav.
Pat daži no ziņojumiem daļa jātulko, un daži no tiem nav.
Tas ir ļoti dīvaini.

Jebkuru priekšlikumu par to kāpēc tā notika?

vBET
09-10-11, 00:18
Lūdzu, saglabājiet viens jautājums, uz vienu pavedienu. Drīz - jūs varētu sasniegt savu limitu, un tāpēc sodu, kas nav kešatmiņā nav tulkoti. Ja jums ir nepieciešams vairāk info / help - lūdzu, atvērt jaunu pavedienu jauns jautājums.

Par faktiskās izdošanas dienas - lūdzu, PM piekļuves informāciju, lai Admin CP, FTP un vbseo CP, lai mēs varētu to pārbaudīt un labot to. Tāpat, lūdzu, PM precīzu URL, kurā mēs redzam problēmu.

sergarch
09-10-11, 10:13
PM ir nosūtīts vakar.
Atjauninātā informācija?

vBET
09-10-11, 13:03
Going tur tagad.

vBET
09-10-11, 13:28
Lūdzu, skatiet PM - jūs sūtāt nepietiek piekļuves datus.

vBET
09-10-11, 13:45
Es joprojām gaidu piekļuves informāciju, bet man bija pārbaudīt to mazliet, un es redzēju vienu lietu. Tā strādā dažiem tulkojumiem. Tāpat tas ir pilnīgi ok,
- Japāņu:. Xpam.org/ja/teosofiya/517- ョヂる ニ 㐃 ヾミヿマミトマ 秃 ミモヮ 間 ョ 大 ポヺ 魂 html
- Korejiešu:. Xpam.org/ko/teosofiya/517- 거나 - 마하 - 횸마 - 우리 - 감운띰 - 위뜐한 - 옃혼 html

Bet, ja tas nav darba tur jums ir EXACY pašu URL (tikai valodas kods atšķiras):
- Baltkrievijas:
- & Turku:

Tas dod man vienu teoriju, kas var notikt (vēl to pārbaudīt). Tātad, ja tulkojums strādā tad viss ir OK. Šeit visticamāk jūs jau sasniedz savu limitu, un tulkojums nav pieejams (šajā brīdī vBET invalīdu kabīne jūsu pakalpojumu sniedzējus). Un tas ir iemesls, kāpēc jums ir sadalīti saites - jums nav got tulkošanas tāpēc tas tiek parādīts, kas bija sūtīt tulkot (mainīta API vajadzībām).
Kaut kas dīvains ir šeit, jo pašas lapas ir iztulkota un URL adrese nav, tomēr tas ir iespējams, ja jūsu URL ir tulkots agrāk (kad tas tika parādīts kā pēdējo ierakstu galvenajā lapā), un lapa tika tulkota vēlāk. Šādā gadījumā sāpēja translation saite varētu būt jau noņemts no cache un tulkošana lapa pati joprojām ir kešatmiņā.

Anyway es varētu apstiprināt, ja man pilnu pieeju - šobrīd es nevaru darīt, un es varu tikai minēt, kas notiek.

EDIT
Nr tie nav tieši tāds pats. Man vajag vairāk piekļuve atrast mūsu, kas notiek.

EDIT 2
Šeit URL ir galīgi tulkots, bet parādītas nepareizi: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-% E3% A2mes-parmi-nous-qui-sont-ou-mahatma.html
Tātad mana iepriekšējā teorija nav labi.

vBET
09-10-11, 13:59
Viens no iespējamajiem mājienu - Savā sākotnējā lapā HTML avota es redzu:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET ir reģistrjutīga, ja kodējumā, un tas ir skaidri aprakstīta uzstādīšanas procedūru:

(Tikai utf-8 charactersets) Set characterset vērtības ar mazajiem - vBET ir reģistrjutīga uz characterset. Tātad, ja jūs izmantojat utf-8, tad pārliecinieties, ka Jums ir kopums "utf-8 '

Jums ir tas, kas UTF-8, nevis utf-8. Tas var būt iemesls. Pease mainīt to (instrukcijas readme.html no vBET paketes) un pateikt to darīja palīdzēt. Ja nē, lūdzu, mēģiniet ar cache izslēgts uz brīdi, vai pat vēl labāk izveidot jaunu pavedienu testēšanas ar nosaukumu, kas noteikti nebija tulkots vēl (kešatmiņas saturu var sadalīt, jo nepareizi iestatījumi). Es gribētu pārbaudīt pats, bet jūsu Admin CP nav angļu valodā, un es neesmu spējīgs strādāt.

vBET
18-10-11, 12:47
Paziņojiet, norādes palīdz? Vai jums ir nepieciešams lielāks atbalsts šeit? :)

sergarch
26-10-11, 23:51
Viens no iespējamajiem mājienu - Savā sākotnējā lapā HTML avota es redzu:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET ir reģistrjutīga, ja kodējumā, un tas ir skaidri aprakstīta uzstādīšanas procedūru:

Jums ir tas, kas UTF-8, nevis utf-8. Tas var būt iemesls. Pease mainīt to (instrukcijas readme.html no vBET paketes) un pateikt to darīja palīdzēt. Ja nē, lūdzu, mēģiniet ar cache izslēgts uz brīdi, vai pat vēl labāk izveidot jaunu pavedienu testēšanas ar nosaukumu, kas noteikti nebija tulkots vēl (kešatmiņas saturu var sadalīt, jo nepareizi iestatījumi). Es gribētu pārbaudīt pats, bet jūsu Admin CP nav angļu valodā, un es neesmu spējīgs strādāt.

Jūs esat genious!

Pēc resetted UTF-8, utf-8 tulkojumiem sāk strādāt kā parasti, bet kādu motīvu es joprojām got šo dīvaini "0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html".

Kā to atrisināt?

r.dziadusz
27-10-11, 17:26
Lūdzu, sniedziet mums tiešu url, lai kur tas parādās

sergarch
27-10-11, 19:40
Šeit vienkārši izlases piemēri:

http://www.xpam.org/en/induizm-video/545-Grand-Master-Ravi-%E5%A0ankaru.HTML

http://www.xpam.org/tr/content/244-%F0%B4%F1%90%F0%BE%F0%BE%F0%B8%F0%BA%F0%B8-%F0%90%F0%BA%F0%B0%F1%88%F0%B8-%F0%B8%F0%BE%F1%82%F0%B5%F1%90%F0%BE%F0%B5%F1%82-%F1%82%F0%BE%F0%BE%F0%BA%F0%BE%F0%B3%F0%BE-%F0%BC%F0%B8%F1%90%F0%B0.html

Šīs saites izskatās šķelto saites.
Ar šādu URL tulkošanas nedarbojas vai dažviet tulkots un daži no viņiem nav.

r.dziadusz
28-10-11, 12:00
Es redzu tulkošanas darbu: Lūdzu, izlasiet šo amatu par netranslējamā/daļēji tulkoto tekstu: 1 (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10969) un 2 (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10869)
Par joprojām bojātu saiti man, pārbaudiet, vai

r.dziadusz
29-10-11, 08:58
Vai jūs, lūdzu PM man acces uz jūsu admincp/vbseo/ftp man ir jāpārbauda uz vietas

r.dziadusz
08-11-11, 21:18
Neviena atbilde uzskata to atrisināt, ja jums ir jautājums par šo tēmu es būs jāatver, par jebkuru citu jautājumu, lūdzu, atveriet jaunu tēmu

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1