PDA

مشاهده نسخه کامل : حل لینکهای خراب

sergarch
08-10-11, 00:36
میهمان گرامی ،
پیوندهای من به نظر می رسد در ترجمه شکسته می شود.

به عنوان مثال : پیش فرض من (روسی) زبان شبیه
xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-mahatmy.html

اما زمانی که من با استفاده از ترجمه ، همان لینک به این :

همه چیز کامل تا آخرین به روز رسانی از تغییرات جزئی و اصلی در. htaccess تغییر نام دهید مشغول به کار

در اینجا من فایل htaccess تغییر نام دهید. :

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
#RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

لطفا راهنمایی کند.

متشکرم.

r.dziadusz
08-10-11, 08:49
آیا ارتقاء به درستی (آپلود پوشه آپلود یک بار) ، و می تواند شما را مطمئن چک کردن تمام تنظیمات ، اگر قرار است به درستی لطفا؟
لطفا نگاهی به در

بایگانی -> کنترل پنل -> Setings های عمومی -> به جای شخصیت های غیر انگلیسی را در URL ها؟ -> نگه داشتن حروف غیر انگلیسی در URL
همچنین می توان آن را برخی از مرورگر مشکل خزنده (توضیحات در تب از مرورگر من نشان می دهد "زیبا" URL) ، من باید آن را بررسی

sergarch
08-10-11, 19:56
با تشکر از شما برای پاسخ خود را.

من با استفاده از فعال تصدی بیش از سال و آن کار کرده perfecty.
چیزی که مطمئنا ،
بایگانی -> کنترل پنل -> Setings های عمومی -> به جای شخصیت های غیر انگلیسی را در URL ها؟ -> نگهداری کاراکترهای غیر انگلیسی در URL ها را به درستی.

آیا ارتقاء به درستی (آپلود پوشه آپلود یک بار) ، و می تواند شما را مطمئن چک کردن تمام تنظیمات ، اگر قرار است به درستی لطفا؟
بله ، تمام این فایل ها به derection انجمن من آپلود.

من چیز دیگری عجیب و غریب پیدا کرده اند :
مباحث هستند به درستی ترجمه شده است ، اما برخی از پیام ها در موضوعات tranlsted ، و برخی از آنها نیست.
حتی بخشی از پیام های ترجمه شده ، و برخی از آنها نه.
این بسیار عجیب است.

هر گونه پیشنهاد در مورد اینکه چرا آن اتفاق افتاده بود؟

vBET
09-10-11, 00:18
لطفا یک مسئله ، به ازای هر یک موضوع نگه داشتن. مدت کوتاهی -- شما می توانید از حد خود و رسیدن به آن است که چرا احکام که کش نشده ترجمه نشده. اگر شما نیاز به اطلاعات بیشتر / راهنما -- لطفا موضوع باز کردن تاپیک جدید برای شماره جدید.

درباره موضوع واقعی - لطفا PM جزئیات مربوط به دسترسی به مدیر CP، FTP و می باشد. CP بنابراین ما قادر خواهد بود تا آن را بررسی و اصلاح آن است. همچنین آدرس URL دقیق که در آن ما می توانیم این موضوع را ببینید.

sergarch
09-10-11, 10:13
PM ارسال شده است روز گذشته است.
هر گونه به روز رسانی اطلاعات؟

vBET
09-10-11, 13:03
رفتن وجود دارد.

vBET
09-10-11, 13:28
لطفا PM -- شما ارسال جزئیات دسترسی کافی نیست.

vBET
09-10-11, 13:45
من هنوز در انتظار برای جزئیات بیشتر به دسترسی ، اما من در چک کردن آن کمی و من تو را دیدم یک چیز است. در حال کار برای برخی از ترجمه ها. آن را دوست دارم کاملا تایید
-- ژاپنی : xpam.org/ja/teosofiya/517- ョヂる ニ 㐃 ヾミヿマミトマ 秃 ミモヮ 間 ョ 大 ポヺ 魂 HTML غیر فعال
-- کره ای :. xpam.org/ko/teosofiya/517- 거나 -- 마하 -- 횸마 -- 우리 -- 감운띰 -- 위뜐한 -- 옃혼 HTML غیر فعال

اما از آن جایی که وجود دارد کار نمی کند شما باید EXACY URL (تنها زبان های مختلف) :
-- بلاروس :
-- ترکیه :

است که به من می دهد یک نظریه چه می تواند رخ دهد (هنوز هم آن را چک کنید). بنابراین، هنگامی که ترجمه کار پس از آن همه چیز خوب است. در اینجا به احتمال زیاد شما در حال حاضر حد شما و رسیدن به ترجمه در دسترس نیست (در این لحظه غرفه فعال تصدی معلول ارائه دهندگان شما). و به همین دلیل است که شما لینک شکسته دارند - شما ترجمه کردم پس از آن نمایش داده می شود چه شد ارسال برای ترجمه (تغییر برای نیازهای API) است.
چیزی عجیبی است که در اینجا ، چرا که صفحه خود را ترجمه شده است و URL ، نه هنوز هم آن امکان پذیر است در صورتی که آدرس خود را قبل ترجمه شده بود (زمانی که آن را به عنوان آخرین پست در صفحه اصلی نمایش داده می شد) و صفحه بعد ترجمه شد. در صورتی که چنین ached ترجمه برای لینک می تواند در حال حاضر از کش و ترجمه برای صفحه خود هنوز کش حذف شده است.

به هر حال من خواهد بود که قادر به تایید هنگامی که دریافت می کنم دسترسی کامل -- در حال حاضر من می توانم این کار را انجام نیست و من فقط می توانید حدس بزنید چه اتفاقی می افتد.

ویرایش کنید
بدون آن دقیقا همان است. من نیاز به دسترسی بیشتر برای پیدا کردن آنچه ما در جریان است.

EDIT 2
در اینجا آدرس قطعی ترجمه شده ، اما نمایش داده اشتباه : xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes- ٪ E3 ٪ A2mes - parmi - خرد - qui - sont - OU - mahatma.html
بنابراین نظریه قبلی من درست نیست.

vBET
09-10-11, 13:59
یکی از این اشاره ممکن -- در صفحه اصلی خود را در منبع HTML غیر فعال من :

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی است و کوچکی حروف حساس در مورد را پشتیبانی می کند و آن را به وضوح در روش نصب:

(فقط برای charactersets UTF-8) ارزش characterset در حروف کوچک تنظیم - فعال تصدی است و کوچکی حروف حساس برای characterset. بنابراین اگر شما با استفاده از UTF-8 سپس اطمینان حاصل کنید که شما تعیین کرده اند 'UTF-8'

شما باید UTF-8 تنظیم آن را به جای UTF-8. این می تواند دلیل. نخود آن را تغییر دهید (دستورالعمل در readme.html از بسته فعال تصدی) و بگویید آیا آن کمک کند. اگر نه لطفا سعی کنید با کش برای یک لحظه تبدیل و یا حتی بهتر از ایجاد موضوع جدید برای تست با عنوان است که برای مطمئن ترجمه شد و هنوز رتبهدهی نشده است (محتوای کش شما می تواند به خاطر تنظیمات غلط شکسته). من خودم چک، اما CP مدیریت خود را به زبان انگلیسی است و من قادر به این کار وجود دارد.

vBET
18-10-11, 12:47
لطفا به نکات کمک کند؟ آیا شما نیاز به حمایت بیشتر اینجا؟ :)

sergarch
26-10-11, 23:51
یکی از این اشاره ممکن -- در صفحه اصلی خود را در منبع HTML غیر فعال من :

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی است و کوچکی حروف حساس در مورد را پشتیبانی می کند و آن را به وضوح در روش نصب:

شما باید UTF-8 تنظیم آن را به جای UTF-8. این می تواند دلیل. نخود آن را تغییر دهید (دستورالعمل در readme.html از بسته فعال تصدی) و بگویید آیا آن کمک کند. اگر نه لطفا سعی کنید با کش برای یک لحظه تبدیل و یا حتی بهتر از ایجاد موضوع جدید برای تست با عنوان است که برای مطمئن ترجمه شد و هنوز رتبهدهی نشده است (محتوای کش شما می تواند به خاطر تنظیمات غلط شکسته). من خودم چک، اما CP مدیریت خود را به زبان انگلیسی است و من قادر به این کار وجود دارد.

شما genious!

پس از resetted UTF-8 را به UTF-8 ترجمه شروع به کار به طور معمول، اما من هنوز هم در برخی از موضوعات این عجیب و غریب "0٪ B0٪ F1٪ 82٪ F0٪ سال قبل از میلاد٪ F1 8B.html٪".

چگونه آن را حل کند؟

r.dziadusz
27-10-11, 17:26
لطفا ما آدرس مستقیم به نظر می رسد

sergarch
27-10-11, 19:40
در اینجا یک نمونه تصادفی ساده:

http://www.xpam.org/en/induizm-video/545-grand-master-ravi-٪ E5٪ A0ankaru.html

کسانی که لینک مثل لینکهای خراب به نظر می رسد.
در آن ترجمه URL کار نمی کند، و یا برخی از بخش های ترجمه شده و برخی از آنها نیست.

r.dziadusz
28-10-11, 12:00
من ترجمه این نسخهها کار میکند: لطفا خواندن این پست در مورد ترجمه نشده / متن بخشی از ترجمه ها: 1 (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post10969) و 2 (HTTP: / / www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post10869)
درباره لینک هنوز شکسته من باید بررسی کنید که

r.dziadusz
29-10-11, 08:58
PM من به شما admincp / بایگانی / اف تی پی acces شما لطفا من را برای بررسی آن را در محل

r.dziadusz
08-11-11, 21:18
بدون پاسخ در نظر آن را حل کرد، اگر شما سوال برای این موضوع من آن را دوباره باز خواهد کرد، برای هر مسئله دیگر، لطفا تاپیک جدید باز

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations