PDA

View Full Version: Atrisinātas vBET dzēšana - rāpošana kļūdas 100,000

alptraum
18-07-11, 11:14
Esmu izmantojis pirms gada uz īsu brīdi vBET3. Mana adrese ir: MUHAKEME.NET FORUMU (http://www.muhakeme.net). Tā kā viens gads man "pārmeklēšanas kļūdas" no google. Mana muhakeme.net ir pārmeklēšanas kļūdas vairāk nekā simts tūkstošiem lappušu, jo vBET produktu URL. Man slikti punktus no google un soda tagad. Esmu arī rakstīts uz google atbalstu un viņi teica, jo par "ielīst kļūdas" vairāk nekā 100 lappušu tūkstoši tas varēja notikt.

I svītrots produktu no mana FTP. Dažreiz es izskatos "Kas ir online", un es redzu, ka Google meklē savu veco tulkoto lapu.

vBET
18-07-11, 11:56
Hi, es redzu jūsu licences derīguma termiņš ir beidzies, tāpēc es pieņemu, jums bija, izmantojot veco vBET versiju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET3.x faktiski ir 0 (nulle) atvērt bugs:)

Tātad, ja jūs vēlaties izmantot vBET bez problēmām tas vienmēr ir labākais veids, kā izmantot jaunāko versiju, kas ir labotas vecs bugs:) Jūs varat atjaunot savu licenci un iegūt jaunāko versiju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka atjaunot izmaksas tikai $ 30. Jūs varat atjaunot jūsu download sadaļā.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, nākotnē - mēs nodrošinām Jums bezmaksas atbalstu. Tātad Labākā ideja ir rakstīt, kad jums ir jautājums, nevis ņemot pašu darbības, kas padarīja jūs cits jautājumiem.

Par faktiskās izdošanas dienas - Google meklēšana veco lapas. Lūdzu, vienkārši pievienojiet attiecīgus noteikumus, kas būs novirzīt šos pieprasījumus, lai savu foruma galvenajā lapā. Google pārtrauks rūpējas kamēr (jums pateiks viņam, ka šīs lapas ir pārcelta).

Lūdzu, sniedziet mums piemērus jūsu nav esošās saites - mēs rakstām jums, gadījumā likums:)

vBET
27-07-11, 18:02
Nav atbildes - uzskatīts par atbalstu nav nepieciešama. Lūdzu rakstīt šeit, ja jums joprojām ir nepieciešams atbalsts šajā lietā.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1