PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Kaip išjungti išverstas URL

Snake
23-02-10, 22:14
Labas, Noriu, kad mano anglų kalbos URL kaip vbet 2.0

Kaip išjungti išverstas URL?

Snake
24-02-10, 02:28
Aš tikrai reikia išjungti šias, aš jau veikia Šis mod ilgą laiką ir nenorite turėti indeksas 1mil URL vėl, ji imsis mėnesių ir mėnesius. Aš mieliau išlaikyti senąjį URL struktūrą prašome padėti.

vBET
24-02-10, 03:13
vBET 3.x vertimai saugiai pagal vBET 2.x Tai reiškia, kad senas (ne išversti nuorodos) tiesiog gauti peradresavimai 301. Ir Google (ir kitos paieškos sistemos), tai reiškia, - nepraranda šios indeksuotų puslapį tiesiog pakeisti adresą, priežastis jis vis dar tame pačiame puslapyje, kuris persikėlė į kitas adresas.

Taigi, jums bus prarasti nieko. Jis yra saugus už jus.

Bet kokiu atveju, jei jūs vis dar norite padaryti, tada prašome atidaryti failą vbenterprisetranslator_seo.php ir pašalinti (komentaras) šį kodą:

function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}

Jis gali būti taip pat reikia rasti Admin CP -> Produktai & Plugins -> Įskiepiai vBET plugin pavadintas Pradės init_startup kablys ir pašalinti / komentuoti šį kodą:

if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
}

Snake
24-02-10, 03:21
Tobula, ačiū.

vBET
24-02-10, 03:35
Jums yra sveikintinas:)

Kaip mes rašė čia ir PM jums, mūsų nuomone, jums nereikia tai ir tai yra geriau už jūsų SEO neišjungia išverstas URL. Tai bus ir geriau "Google" (daugiau raktažodžių ieškoma kalba) ir jums bus prarasti indeksus URL prieš vertimas (nes peradresavimai 301 yra naudojamas).

Snake
25-02-10, 14:43
Jums yra sveikintinas:)

Kaip mes rašė čia ir PM jums, mūsų nuomone, jums nereikia tai ir tai yra geriau už jūsų SEO neišjungia išverstas URL. Tai bus ir geriau "Google" (daugiau raktažodžių ieškoma kalba) ir jums bus prarasti indeksus URL prieš vertimas (nes peradresavimai 301 yra naudojamas).

Didžiausia problema turiu daugelis naršyklių nėra tinkamai parodyti kalbos URL į naršyklės adreso juostą, jie rodo ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, kad žmonės, susiejimas man, bus susieti su šiukšlių URL. Tai yra blogai SEO.

vBET
25-02-10, 19:58
Didžiausia problema turiu daugelis naršyklių nėra tinkamai parodyti kalbos URL į naršyklės adreso juostą, jie rodo ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, kad žmonės, susiejimas man, bus susieti su šiukšlių URL. Tai yra blogai SEO.

Pirmiausia visi SEO yra apie, pavyzdžiui, batai matote jūs ne žmonės. Antra - adresai nėra šiukšlių - baudą. Ką rašote apie tai, kaip IE rodo, kad. Ją patikrinti, Opera, Chrome "," Firefox "- tai visi gražūs. Kadangi% notacijos standartas. Ir IE taip pat gerbia ir kai išsiųsti užklausą į serverį, tiesiog parodyti, kad jis nėra gražus. Jei žinote, kai su specialių ženklų kalba, tada jūs netgi galite tai patikrinti ir pakeisti% žymėjimą raidėmis kai URL - pamatysite, kad jis yra tame pačiame puslapyje.

Apibendrinant: Nuorodos baudą.

Dar mes galime imtis, kaip prašymą nuorodos ty kitaip. Mes net jau žinote, kaip tai padaryti (su vB4 išmokta pamoka;)).

Snake
08-04-10, 15:05
Kaip išjungti URL vėl nauja versija? 3.3.2

vBET
08-04-10, 15:56
Kaip išjungti URL vėl nauja versija? 3.3.2

Šiuo atveju pakanka, jei tik ne bet kokius functions_vbseo_createurl.php failą pasikeitimus:)

PASTABA: vertimas URL suteikia jums daug geriau SEO ir šioje srityje mes padarėme didelį optimizavimo 3.3.2 Mes specialiai pagaminti algoritmas pakeitimus ir pridėti uždelsto vertimai URL, nes prieš tai buvo silpnoji Neseniai mes radome. , Todėl rekomenduojame jums tiesiog visiškai integracija ir patikrinti savo realius rezultatus SU išverstas URL - galite būti labai teigiamai nustebino šioje srityje:) Tada, jei jūs nuspręsite, kad jis vis dar nėra pakankamai Jūs visada galite išjungti jį vėliau. Prašome ją patikrinti, - ji tikrai puikiai tinka jūsų SEO ir atneš jums daugiau lankytojų (nes geriau indeksą pozicijas).

Snake
08-04-10, 15:59
Taigi aš nuolat senas failas? ithought naują naujus pokyčius, kaip už vBSEO integracija?

vBET
08-04-10, 16:15
Taigi aš nuolat senas failas? ithought naują naujus pokyčius, kaip už vBSEO integracija?

Taip ir ši integracija buvo užtikrinti URL vertimai, kurios jūs nenorite turėti (dar paskatinti patikrinti faktinius veiklos rezultatus ir išversti URL).

PS.
Dar padarė visus pakeitimus, functions_vbseo_url.php

Snake
08-04-10, 16:18
Ok ačiū, vienas klausimas vėliavos nerodomas ... ne visi. į apačią.

Snake
08-04-10, 16:32
Antrasis klausimas,

sutaisė.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1