PDA

View Full Version: Решени Как да изключим преведени URL адреси

Snake
23-02-10, 22:14
Здравейте искам да си запазя английски URL адресите като vbet 2.0

Как да деактивирам преведени URL адреси?

Snake
24-02-10, 02:28
, Наистина имам нужда да изключите тези, аз имам този мод дълго време и не искат да имат отново да индексира 1mil URL адреси, то ще отнеме месеци и месеци. Бих предпочел да запази старата структура на URL, моля помогнете.

vBET
24-02-10, 03:13
vBET 3.x прави преводи в безопасен начин, в съответствие с vBET 2.x Това означава, че старите (не е преведено препратки) просто се 301 пренасочат. А за Google (и други търсачки), това означава - не губят този индексирани страници, просто промяна на адреса причина е все още на същата страница, който се мести в друг адрес.

Така че вие ще изгубите нищо. Тя е безопасна за вас.

Така или иначе, ако все пак искате направя след това да отворите файла vbenterprisetranslator_seo.php и премахване (коментар) този код:

function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}

Тя може да бъде необходимо да се намери в Admin CP -> Продукти & Plugins -> Plugins vBET плъгин, наречен Инициализация за init_startup кука и премахване / коментар на този код:

if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
}

Snake
24-02-10, 03:21
Чудесно, благодаря ти.

vBET
24-02-10, 03:35
Вие сте добре дошли:)

Както се пише тук и ви PM по наше мнение, не се нуждаят от тази и е по-добре за SEO да не забраните преведени URL адреси. Те ще бъдат по-добре позиционирана от Google (няколко ключови думи в търсене език) и няма да губят индекси на URL адресите си преди превод (защото 301 пренасочат се използва).

Snake
25-02-10, 14:43
Вие сте добре дошли:)

Както се пише тук и ви PM по наше мнение, не се нуждаят от тази и е по-добре за SEO да не забраните преведени URL адреси. Те ще бъдат по-добре позиционирана от Google (няколко ключови думи в търсене език) и няма да губят индекси на URL адресите си преди превод (защото 301 пренасочат се използва).

Най-големият проблем, аз имам повечето браузъри не показват език правилно URL адресите в адресната лента на браузъра, те показват ww.domain.com /% 20% 250% 900 / и т.н., така че хората, връзки към мен, ще се свържат с боклуци URL адреси. Това е лошо за SEO.

vBET
25-02-10, 19:58
Най-големият проблем, аз имам повечето браузъри не показват език правилно URL адресите в адресната лента на браузъра, те показват ww.domain.com /% 20% 250% 900 / и т.н., така че хората, връзки към мен, ще се свържат с боклуци URL адреси. Това е лошо за SEO.

Първо на всички SEO е около като ботуши виждат хората не. Второ - URL адреси не са боклуци - това са фини. Това, което се пише за това е, как IE го показва. Проверете го в Opera, Chrome, Firefox - всичко е хубаво. Защото% бройна система е стандарт. И IE също го уважава, когато изпрати искане до сървъра, просто не покаже, че хубаво. Ако знаете някои езикови със специални символи, тогава вие може дори да го проверите и да промените% нотация на специални писма, в някои URL - ще видите, че тя е една и съща страница.

В обобщение: връзки са добре.

Все още могат да го приемат като искане за генериране на линкове за IE по друг начин. Ние дори вече знаете как да направите това (поука с vB4;)).

Snake
08-04-10, 15:05
Как да деактивирам URL адреси в новата версия? 3.3.2

vBET
08-04-10, 15:56
Как да деактивирам URL адреси в новата версия? 3.3.2

В този случай е достатъчно, ако просто не правят никакви промени за файла functions_vbseo_createurl.php:)

ЗАБЕЛЕЖКА: превод на URL адреси ви дава много по-добра SEO и ние направихме големи ОПТИМИЗИРАНЕ в тази област в точка 3.3.2, специално изработени алгоритъм промени за това и добави забавени преводи за URL адреси, защото преди това е пречка, което открихме наскоро. Така че ние ви съветваме да току-що направи пълна интеграция и проверка на действителните резултати С преведени URL адреси - можете да бъдете много приятно изненадани, в тази област:) Тогава, ако решите, че все още не е достатъчно винаги може да го изключите по-късно. Моля, провери го - това е наистина чудесно за SEO си и ще ви донесе повече трафик (защото на по-добри позиции индекс).

Snake
08-04-10, 15:59
Така че аз се запази стария файл? ithought нова нови промени по интеграция vbseo?

vBET
08-04-10, 16:15
Така че аз се запази стария файл? ithought нова нови промени по интеграция vbseo?

Да и тази интеграция, е да се уверя, URL преводи, които не искате да има (все още се насърчават да проверите действителните резултати за преведени URL адреси).

PS.
Още се правят всички промени за functions_vbseo_url.php

Snake
08-04-10, 16:18
Добре благодаря, има един въпрос, с флагове не показва ... изобщо. в долния колонтитул.

Snake
08-04-10, 16:32
Вторият въпрос,

фиксиран.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1