View Full Version: Решени Как да изключим преведени URL адреси
Здравейте искам да си запазя английски URL адресите като vbet 2.0
Как да деактивирам преведени URL адреси?
, Наистина имам нужда да изключите тези, аз имам този мод дълго време и не искат да имат отново да индексира 1mil URL адреси, то ще отнеме месеци и месеци. Бих предпочел да запази старата структура на URL, моля помогнете.
vBET 3.x прави преводи в безопасен начин, в съответствие с vBET 2.x Това означава, че старите (не е преведено препратки) просто се 301 пренасочат. А за Google (и други търсачки), това означава - не губят този индексирани страници, просто промяна на адреса причина е все още на същата страница, който се мести в друг адрес.
Така че вие ще изгубите нищо. Тя е безопасна за вас.
Така или иначе, ако все пак искате направя след това да отворите файла vbenterprisetranslator_seo.php и премахване (коментар) този код:
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
Тя може да бъде необходимо да се намери в Admin CP -> Продукти & Plugins -> Plugins vBET плъгин, наречен Инициализация за init_startup кука и премахване / коментар на този код:
if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
}
Вие сте добре дошли:)
Както се пише тук и ви PM по наше мнение, не се нуждаят от тази и е по-добре за SEO да не забраните преведени URL адреси. Те ще бъдат по-добре позиционирана от Google (няколко ключови думи в търсене език) и няма да губят индекси на URL адресите си преди превод (защото 301 пренасочат се използва).
Вие сте добре дошли:)
Както се пише тук и ви PM по наше мнение, не се нуждаят от тази и е по-добре за SEO да не забраните преведени URL адреси. Те ще бъдат по-добре позиционирана от Google (няколко ключови думи в търсене език) и няма да губят индекси на URL адресите си преди превод (защото 301 пренасочат се използва).
Най-големият проблем, аз имам повечето браузъри не показват език правилно URL адресите в адресната лента на браузъра, те показват ww.domain.com /% 20% 250% 900 / и т.н., така че хората, връзки към мен, ще се свържат с боклуци URL адреси. Това е лошо за SEO.
Най-големият проблем, аз имам повечето браузъри не показват език правилно URL адресите в адресната лента на браузъра, те показват ww.domain.com /% 20% 250% 900 / и т.н., така че хората, връзки към мен, ще се свържат с боклуци URL адреси. Това е лошо за SEO.
Първо на всички SEO е около като ботуши виждат хората не. Второ - URL адреси не са боклуци - това са фини. Това, което се пише за това е, как IE го показва. Проверете го в Opera, Chrome, Firefox - всичко е хубаво. Защото% бройна система е стандарт. И IE също го уважава, когато изпрати искане до сървъра, просто не покаже, че хубаво. Ако знаете някои езикови със специални символи, тогава вие може дори да го проверите и да промените% нотация на специални писма, в някои URL - ще видите, че тя е една и съща страница.
В обобщение: връзки са добре.
Все още могат да го приемат като искане за генериране на линкове за IE по друг начин. Ние дори вече знаете как да направите това (поука с vB4;)).
Как да деактивирам URL адреси в новата версия? 3.3.2
Как да деактивирам URL адреси в новата версия? 3.3.2
В този случай е достатъчно, ако просто не правят никакви промени за файла functions_vbseo_createurl.php:)
ЗАБЕЛЕЖКА: превод на URL адреси ви дава много по-добра SEO и ние направихме големи ОПТИМИЗИРАНЕ в тази област в точка 3.3.2, специално изработени алгоритъм промени за това и добави забавени преводи за URL адреси, защото преди това е пречка, което открихме наскоро. Така че ние ви съветваме да току-що направи пълна интеграция и проверка на действителните резултати С преведени URL адреси - можете да бъдете много приятно изненадани, в тази област:) Тогава, ако решите, че все още не е достатъчно винаги може да го изключите по-късно. Моля, провери го - това е наистина чудесно за SEO си и ще ви донесе повече трафик (защото на по-добри позиции индекс).
Така че аз се запази стария файл? ithought нова нови промени по интеграция vbseo?
Така че аз се запази стария файл? ithought нова нови промени по интеграция vbseo?
Да и тази интеграция, е да се уверя, URL преводи, които не искате да има (все още се насърчават да проверите действителните резултати за преведени URL адреси).
PS.
Още се правят всички промени за functions_vbseo_url.php
Добре благодаря, има един въпрос, с флагове не показва ... изобщо. в долния колонтитул.
Вторият въпрос,
фиксиран.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):