צפה בגרסא המלאה: האם התוכן רטרואקטיבית יתורגם?
הבנה של vBET שלי הוא שזה יהיה באופן אוטומטי 51 תרגומים עבור כל פיסת תוכן שנוצר. זה מעלה כמה שאלות. האם vBET כבר לא צריך במטמון מאז התוכן המתורגם כבר קיים עבור כל התוכן? שאלה נוספת שיש לי היא לגבי כאשר 4.x vBET מותקן. האם התוכן הקיים (תוכן נכנס לפני vBET הותקן) מתורגם 51 שפות אחרות, או שמא תרגום להתחיל עם תוכן חדש בלבד? אם התוכן הקיים אינו אוטומטי לתרגם 51 שפות אחרות, הוא יעשה זאת אם אתה רק פותח את המסמך וכוח רענון או צעדים אחרים הנדרשים? האם יש קובץ אצווה ניתן להפעיל במקום לכפות על תרגום של מסד הנתונים כולו? וגם, איך זה יכול להיקבע אם המסמך תורגם על ידי vBET לתוך 51 שפות אחרות? תודה על הקריאה בכל השאלות האלה:!)
לא - vBET לא באופן אוטומטי 52 תרגומים עבור כל הודעה. זה אסור על פי תנאי שירות Google. מתרגם vBET על פי דרישה וכמובן היא באמצעות המטמון אם התוצאות כבר במטמון.
vBET יהיה לתרגם את כל התוכן שלך - מודעות חדשה ישנה, כי התרגום הוא על פי דרישה. אתה יכול להרגיש עושה כמה עמודים תורגם כבר, כי התרגום הראשון לוקח יותר זמן (כי אנחנו צריכים לחכות לתוצאות של גוגל) אחרי שזה הרבה יותר מהר. אתה לא צריך לכפות על תוכן מרענן כל - דף מתורגם יש כתובת שונה.
אוקיי, עכשיו אני מבין. אני חושב שהייתי מבולבל התיאור המופיע בדף הבית של vBET כאשר הוא אומר, "vBET מיד עושה בפורום שלך יש תוכן 52 פעמים יותר, ב 52 שפות! כלומר כתובות 52 פעמים יותר האשכולות אשר עכשיו יהיה ביקרו משתמשים המחפשים תוכן בשפות האם שלהם ".
לידיעתך, אני מאוד שמח עם התוצאות אני כבר רואה מתוך vBET. עם זאת, את התיאור של איך פועלת vBET אומר שאם מישהו, למשל, ספרד, מזין שאילתת חיפוש ב-Google בספרדית עבור משהו שהוא נכנס באנגלית באתר שלי הם לא יוכלו למצוא אותו? שוב, אני חושב vBET הוא מהפכני דוגמה מצוינת שיטות תכנות טוב. אני רק צריך להיות בטוח שאני מבין איך זה פועל באופן מלא. רק נקודה אותי משאב קיים אם יש לך כבר הסביר את זה. תודה!
התיאור מספר כיצד פועל הפורום שלך - לאחר התקנת vBET פעולות הפורום כמו שיש מיד 52 פעמים יותר תוכן:)
Google ורובוטים אחרים לזחול עכשיו דפים מתורגמים שלך ואינדקסים אותו השפות המתאימות. אז אם מישהו מספרד יהיה לשים בשאילתה Google בספרדית ואז הוא יכול למצוא את התוכן המתורגם שלך:)
האם מישהו מספרד יהיה לשים שאילתה באנגלית אז כמובן גוגל לחפש תוכן באנגלית. ובכל זאת אתה יכול להשתמש באפשרויות vBET באופן אוטומטי להפנות אורח כזה לשפה שלו (vBET מזהה אותו על ידי כותרות לשלוח באמצעות דפדפן האינטרנט):)
אם יש לך שאלות נוספות - בבקשה לשאול:)
האם גוגל לא מתרגם חופשי לעשות את אותו הדבר?
האם גוגל לא מתרגם חופשי לעשות את אותו הדבר?
מס 'מתרגם גוגל חינם לא אתן לך 52 פעמים יותר כתובת האתר של אשר צמוד מביא לך תנועה נוספת. Google לא תתרגם של כתובת האתר שלך. גוגל לא תאפשר למשתמשים לכתוב הודעות בשפות שונות. גוגל רק מתרגמת. vBET תומך בחברה רב לשוני והוא נותן לך קידום טוב יותר.
אני מסכים, אני יהיה לקנות בקרוב מאוד.
עם זאת היה לי חבר רק לאחרונה לקנות את זה "לפני 4 ימים", והוא עדיין לא רואה שום הדפים באינדקס עבור שפות שונות גם על מנועי החיפוש של גוגל שונות במדינה.
עם זאת היה לי חבר רק לאחרונה לקנות את זה "לפני 4 ימים", והוא עדיין לא רואה שום הדפים באינדקס עבור שפות שונות גם על מנועי החיפוש של גוגל שונות במדינה.
אחי, זה בדרך כלל לוקח שבועות אם לא חודשים. ידוע של אנשים, כי הם לתוך אופטימיזציה למנועי חיפוש.
כמו כן, אני אישית לא הייתי אפילו ממליץ להוריד זה אלא אם יש לך vBSEO גם כן. vBSEO עושה מנוע חיפוש של כתובת האתר ידידותי .... ו vBet עושה הפורום קריא בכל השפות & גם אינדקסים אותם רבים מנועי החיפוש יותר מכל רחבי הארץ.
ברגע שמנוע החיפוש מזהה את התוכן של הדפים שלך מקובלים עבור מנועי החיפוש שלהם (שפה), הם ייקחו אותם פנימה
כמו כן, אני אישית לא הייתי אפילו ממליץ להוריד זה אלא אם יש לך vBSEO גם כן. vBSEO עושה מנוע חיפוש של כתובת האתר ידידותי ....
vBulletin 4.x יש פונקציונליות ידידותי עלון כתובות - אתה לא צריך בשביל זה vBSEO יותר. כמובן ישנם הבדלים בין אפשרויות התצורה כתובות vBulletin יליד ידידותי כתובות vBSEO.
אחי, זה בדרך כלל לוקח שבועות אם לא חודשים. ידוע של אנשים, כי הם לתוך אופטימיזציה למנועי חיפוש.
כמו כן, אני אישית לא הייתי אפילו ממליץ להוריד זה אלא אם יש לך vBSEO גם כן. vBSEO עושה מנוע חיפוש של כתובת האתר ידידותי .... ו vBet עושה הפורום קריא בכל השפות & גם אינדקסים אותם רבים מנועי החיפוש יותר מכל רחבי הארץ.
ברגע שמנוע החיפוש מזהה את התוכן של הדפים שלך מקובלים עבור מנועי החיפוש שלהם (שפה), הם ייקחו אותם פנימה
אני לא חושב שזה נכון. אתרים אלה יש דירוג גבוה יחסי ציבור באינטרנט כבר במשך 10 שנים.
Im די בטוח שיש אהבה על ידי גוגל.
חם רואה
שים לב vBET אין שום משותף עם מהירות אינדוקס דפים על ידי גוגל. זה תלוי רק גוגל - אתה יכול פשוט עשה הצעות ידי sitemap.xml.
אנא ודא כי אינך חוסם דפים מתורגמים עם תוכן בעל ערך על ידי robots.txt (עדיין - מומלץ לחסום דפים מתורגמים רלוונטי כמו דפי חבר וכו ').
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):