مشاهده نسخه کامل : آیا مطالب ترجمه شده عطف به ماسبق می شود؟
درک من از فعال تصدی این است که آن را به طور خودکار تولید 51 ترجمه برای هر قطعه از محتوا که ایجاد خواهد کرد. این افزایش می دهد برخی از سوالات است. آیا فعال تصدی دیگر نیازی به ذخیره از مطالب ترجمه شده در حال حاضر وجود دارد برای همه مطالب؟ یکی دیگر از سوال من این است در توجه به زمانی که 4.x فعال تصدی نصب شده است. آیا محتوای موجود (محتوای وارد شده قبل از فعال تصدی نصب شده بود) ترجمه شده به 51 زبان های دیگر و یا ترجمه می کند با محتوای جدید آغاز خواهد شد تنها است؟ در صورتی که محتوای موجود را به 51 زبان های دیگر به طور خودکار ترجمه ، آن را انجام دهد بنابراین اگر شما فقط باز کردن سند و نیروی تازه کردن و یا مراحل دیگر مورد نیاز؟ آیا فایل دسته ای است که می تواند اجرا می شود به جای به زور ترجمه از کل پایگاه داده؟ و چگونه می توانید آن را از شود مشخص اگر یک سند شده است توسط فعال تصدی را به 51 زبان های دیگر ترجمه شده است؟ با تشکر برای خواندن از طریق تمام این سوالات :!)
-- فعال تصدی است به طور خودکار تولید 52 ترجمه را برای هر پیام. این است که با TOS گوگل ممنوع است. ترجمه های فعال تصدی بر تقاضا و البته با استفاده از کش است اگر نتایج به دست آمده در حال حاضر کش.
آگهی قدیمی جدید ، به دلیل ترجمه در تقاضا -- فعال تصدی تمامی مطالب خود را ترجمه. شما می توانید احساس می کند برخی از صفحه در حال حاضر ترجمه شده است ، چرا که ترجمه اولین طول می کشد زمان بیشتری (زیرا ما باید به انتظار برای نتایج گوگل) پس از آن ، آن را بسیار سریعتر است. شما لازم نیست به زور طراوت هر محتوایی -- صفحه ترجمه URL های مختلف.
خوب ، من درک می کنم. فکر می کنم من شرح است که به نظر می رسد بر روی صفحه خانه فعال تصدی را اشتباه گرفته بود هنگامی که آن را می گوید ، "فعال تصدی فورا می سازد انجمن خود را دارند محتوا 52 بار ، در 52 زبان! این به معنای آدرس ها 52 بار بیشتر که موضوعی را که در حال حاضر خواهد شد می شود توسط کاربران در جستجوی دیدار محتوا در زبان مادری خود را. "
لطفا بدانند که من بسیار خوشحالم با من در حال حاضر از فعال تصدی دیدن. با این حال ، شرحی از چگونگی عمل فعال تصدی این بدان معنی است که اگر کسی برای مثال ، در اسپانیا ، وارد یک پرس و جو جستجو در گوگل به زبان اسپانیایی چیزی است که به زبان انگلیسی در سایت من وارد آنها نمی قادر خواهد بود برای پیدا کردن آن؟ باز هم ، من فکر می کنم فعال تصدی انقلاب و یک نمونه بزرگ از شیوه های برنامه نویسی خوب است. من تنها کاری که باید مطمئن باشد که من درک می کنم که چگونه آن را به طور کامل عمل. من به یک منبع موجود اگر شما قبلا توضیح داد که این نقطه. از شما متشکرم!
شرح می گوید که چگونه اقدامات انجمن خود را -- و پس از آن شما نصب فعال تصدی اقدامات انجمن خود را دوست داشته باشند و بلافاصله 52 بار بیشتر محتوا :)
گوگل و دیگر روبات خزنده در حال حاضر ترجمه صفحات و شاخص های آن را در زبان مناسب است. بنابراین اگر کسی از اسپانیا در گوگل پرس و جو به زبان اسپانیایی قرار داده و سپس او می تواند مطالب ترجمه شده خود را پیدا کنید :)
آیا کسی از اسپانیا خواهد شد پرس و جو به زبان انگلیسی قرار داده و سپس البته گوگل جستجو برای محتوای انگلیسی. هنوز هم شما می توانید گزینه های فعال تصدی به مهمان از جمله به طور خودکار به زبان خود را تغییر مسیر (فعال تصدی آن را به رسمیت می شناسد توسط هدرهای ارسال توسط مرورگر وب) استفاده کنید :)
اگر شما هر گونه سؤال دیگر -- لطفا فقط بپرسید :)
گوگل نه ترجمه آزاد هم همین است؟
گوگل نه ترجمه آزاد هم همین است؟
مترجم گوگل رایگان شماره شما را 52 بار بیشتر آدرس که نمایه به ارمغان می آورد و شما ترافیک اضافی. گوگل آدرس شما ترجمه نمی کنید. نه گوگل به شما این امکان را می دهد کاربران خود را به نوشتن پیام ها به زبان های مختلف. گوگل فقط ترجمه. فعال تصدی پشتیبانی از جامعه چند زبانه و به شما می دهد SEO بهتر است.
من قبول می کنم ، من خرید بسیار اندکی است.
با این حال من تا به حال یک دوست فقط به تازگی خرید این "4 روز s ago" و او هنوز برای دیدن صفحات ایندکس شده برای زبان های مختلف حتی در موتور های جستجوی کشور های مختلف گوگل.
با این حال من تا به حال یک دوست فقط به تازگی خرید این "4 روز s ago" و او هنوز برای دیدن صفحات ایندکس شده برای زبان های مختلف حتی در موتور های جستجوی کشور های مختلف گوگل.
شخص ، که معمولا طول می کشد هفته ، اگر نه ماه است. دانش معمول آن از افرادی که به بهینه سازی موتور های جستجو هستند.
همچنین ، من شخصا حتی نمی توصیه دانلود این مگر اینکه شما باشد نیز هست. بایگانی موتور جستجو آدرس این مطلب می سازد.... و فعال تصدی انجمن شما قابل خواندن در همه زبان ها و نیز شاخص های آنها را در بسیاری از موتورهای جستجو از سراسر کشور می سازد.
هنگامی که موتور جستجو به رسمیت می شناسد محتوای صفحات خود را برای موتورهای جستجو خود را (زبان) قابل قبول هستند ، آنها را آنها را وارد
همچنین ، من شخصا حتی نمی توصیه دانلود این مگر اینکه شما باشد نیز هست. بایگانی موتور جستجو آدرس این مطلب باعث می شود....
اصلی 4.x بولتن قابلیت آدرسهای دوستانه -- بایگانی برای آن شما نیاز نمی شود. البته تفاوت بین امکانات پیکربندی در آدرس ها بومی اصلی دوستانه و آدرس ها باشد وجود دارد.
شخص ، که معمولا طول می کشد هفته ، اگر نه ماه است. دانش معمول آن از افرادی که به بهینه سازی موتور های جستجو هستند.
همچنین ، من شخصا حتی نمی توصیه دانلود این مگر اینکه شما باشد نیز هست. بایگانی موتور جستجو آدرس این مطلب می سازد.... و فعال تصدی انجمن شما قابل خواندن در همه زبان ها و نیز شاخص های آنها را در بسیاری از موتورهای جستجو از سراسر کشور می سازد.
هنگامی که موتور جستجو به رسمیت می شناسد محتوای صفحات خود را برای موتورهای جستجو خود را (زبان) قابل قبول هستند ، آنها را آنها را وارد
من فکر نمی کنم که درست است. این وب سایت دارای بالاترین امتیاز در این هفته و آنلاین به مدت 10 سال شده اند.
IM کاملا مطمئن شده توسط گوگل را دوست وجود دارد.
توجه گرم
لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی هیچ چیز مشترکی با سرعت از صفحات نمایه سازی شده توسط گوگل. این بستگی دارد به تنها در گوگل -- شما فقط می توانید پیشنهادات sitemap.xml ساخته شده است.
لطفا اطمینان حاصل کنید که شما صفحات ترجمه شده با مطالب ارزشمند را با نام robots.txt (هنوز هم -- از آن است توصیه برای جلوگیری از صفحات نامربوط ترجمه مانند صفحات عضو و غیره) را مسدود نمی.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):