מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר כתובת האתר של Canonical ו VbET

yahoooh
16-12-09, 05:52
אני שמה לב כי כאשר אנו משתמשים vBSEO עם אפשרות connical על
הדף מתורגם יעשה את זה כמו עצמי url connical אם המוצא זה ישפיע על appearnce בתוצאת החיפוש של google

אתה יכול אפרוח באתר שלך באמצעות firefox

אני מקווה שזה יתוקן בגרסה החדשה

yahoooh
16-12-09, 06:05
אני להשבית אפשרות connical ב vBSEO עד שזה יתוקן vbet

vBET
20-12-09, 00:09
אני לא בדיוק מבין את התיאור של התנהגות, אבל אני מבין שזה משהו עם תצורה vBSEO עבור URL קנוני. נבדוק את זה, ואם יש צורך לשאול לפרטים נוספים. כמו כן יש לציין כי אנחנו לא מבטיח לתמוך בכל תצורות אפשריות של vBSEO. אם חלקם נגד URL מתורגם של אז לא יוכלו לתמוך בה.

krisp
20-12-09, 19:37
אני יכול לראות http://www.vbenterprisetranslator.com משתמש הקנונית במקור. אתה יכול לראות vbenterprisetranslator.com של כתובת אתר קנונית זהה עבור כל תרגום של דף זה, גם אם כתובות URL שונות.

vBET
22-12-09, 00:32
נא לכלול את החלק מקור שבו אתה כותב על:)

krisp
22-12-09, 00:34
רק לחפש:

<קישור rel = "canonical" href =

סביב קו 5'th

vBET
22-12-09, 01:35
תודה גדולה:) אנו להתמודד עם זה:)

vBET
09-01-10, 23:35
בוצע - ייכללו 3.3.0:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1