PDA

View Full Version: Riješen Canonical URL i VbET

yahoooh
16-12-09, 05:52
Primjećujem da kad smo koristiti vbseo s connical opciju na
prevedeno stranica učinit će to samo kao connical url ako podrijetlo i to će utjecati na appearnce u rezultat Google pretraživanja

možete pilić na vašim stranicama pomoću Firefox

Nadam se da će ovo biti sređeno u novoj verziji

yahoooh
16-12-09, 06:05
Ja onemogućiti connical opcija u vbseo dok će biti ispravljeno u vbet

vBET
20-12-09, 00:09
Ne razumijem točno opis ponašanja, ali ja razumijem da je to nešto s vBSEO konfiguracija za kanonsko URL. Mi ćemo to provjeriti i ako je potrebno pitati za više detalja. Također imajte na umu da mi ne obećanje da podržavaju sve moguće konfiguracije vBSEO. Ako su neki protiv prevedene URL-a tada nećemo biti u mogućnosti da ga podržavaju.

krisp
20-12-09, 19:37
Ja mogu vidjeti http://www.vbenterprisetranslator.com koristi kanonska u izvor. Možete vidjeti vbenterprisetranslator.com je kanonski URL je isti za sve prijevode ove stranice čak i ako su URL-ovi različiti.

vBET
22-12-09, 00:32
Molimo uključite izvor dijelu koji pišete o:)

krisp
22-12-09, 00:34
Samo pretraživanje:

<Vode rel = "kanonski" href =

Njegova oko 5'th linija

vBET
22-12-09, 01:35
Veliko hvala:) Mi ćemo nositi ovo:)

vBET
09-01-10, 23:35
Gotovo - bit će uključeni u 3.3.0:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1