PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Elfogták egy másik 4.2.5 VB a VBET hiba

ctrenks
04-06-18, 20:49
Volt, hogy egy másik figyelmeztetés, ezért létrehoztam egy hibajelentés, hogy írd meg a sablont, hogy a napló el...

[04-Jun-2018 18:52:57 UTC] $lastpostinfo['lastposter'] = '' . $lastpostinfo['lastposter'] .'";
[04-Jun-2018 18:52:57 UTC] PHP Parse error: syntax error, váratlan " (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), vár-azonosító (T_STRING), vagy változó (T_VARIABLE), vagy szám (T_NUM_STRING) /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php(4695) : eval()'d kód az 1-es vonalon

Mit írtam a sablon a bejelentkezés előtt nem sikerült, volt 3 nap, de ez a sablon betöltése ezt dobta a hiba.

vBET
07-06-18, 01:16
Ki fogjuk vizsgálni, küldjön választ hamarosan.

vBET
15-06-18, 19:56
Mi kell különböző változatai vBulletin, mert a hely által leírt hiba napló megvan } , ott kell, hogy legyen valami plugin kivégzés.
Kérjük, adja tartalom vonal 4695 a fájl /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php így képes lesz arra, hogy megtalálja, melyik plugin bűnös keresni a hibát.

ctrenks
17-06-18, 02:11
Kezdve 4660, látod a kódot, hogy utolérjék a hiba, hogy a naplófájl dobott le a tényleges

/**
* Renders the output after preperation.
* @see vB_Template::render()
*
* @param boolean Whether to suppress the HTML comment surrounding option (for JS, etc)
* @return string
*/
protected function render_output($suppress_html_comments = false)
{
//This global statement is here to expose $vbulletin to the templates.
//It must remain in the same function as the template eval
global $vbulletin;
extract($this->registered, EXTR_SKIP | EXTR_REFS);

$actioned = false;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('template_render_output')) ? eval($hook) : false;

if (!$actioned)
{
$template_code = self::fetch_template($this->template);
}

if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
{
eval($template_code);
}
else
{
/*
$tcount = 0;
$tst = str_replace("vB_Template_Runtime::fetchStylevar('outertablewidth')","",$template_code,$tcount);
$tst = str_replace("old_explorer","",$template_code,$mcount);
if ($mcount==0&&$tcount==0){
error_log($template_code, 0);
}
*/
eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
}

vBET
18-06-18, 18:01
Köszönöm. Ez pedig azt megjegyezte, hogy a kód a kód, amely visszatért 1. vonal hiba napló?

ctrenks
18-06-18, 18:16
Igen, jelentkezzen bármelyik sablont végre, hogy nem egyezik a két tudom is, hogy ez volt a fakitermelés. Akkor írj a ytemple, hogy a napló akkor követi a hibaüzenet

ctrenks
18-06-18, 18:55
Nem biztos, hogy van értelme, én bejelentkezett minden egyes sablon betöltése, akkor távolítani őket, ha ők nem, mert a hiba az str cserélje ki ellenőrizze.

ctrenks
19-06-18, 16:33
Köszönöm. Ez pedig azt megjegyezte, hogy a kód a kód, amely visszatért 1. vonal hiba napló?

error_log($template_code, 0); <- ezt a sort írja jelenlegi $template_code, hogy a naplófájl

Mivel a hiba végzetes kellett írni minden sablon kód feldolgozott, aztán majd meglátjuk, mi volt, mielőtt a végzetes hiba rögzítésre kerül.

vBET
21-06-18, 17:06

$lastpostinfo['lastposter'] = '' . $lastpostinfo['lastposter'] .'";
Nincs ilyen kód, a vBET... módosította a kódot? Melyik verzió van (lehet, hogy néhány régebbi)?

ctrenks
22-06-18, 14:50
Kell lennie egy másik sablont használó a VBET név ott nem történik módosítás, hogy VBET 492.

vBET
22-06-18, 16:05
Szóval talán ez a kód által generált hozzátéve, több részből (a hurok, vagy más kifejezéssel). Megnézem újra, már csak a része.

vBET
23-06-18, 19:03
OK, megtaláltam. Nem találtam korábban, mert a kód azt escape karakter előtt. A kód fájl vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] =
'$lastpostinfo[\'lastposter\'] = \'\' . $lastpostinfo[\'lastposter\'] .\'\\ ";"
dollár.vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
Nem tudom reprodukálni a problémát, így nem vagyok képes ellenőrizni megoldás. Kérjük, írja le, hogyan kell reprodukálni vagy próbálja helyettesíteni a kód az alábbi. Ez a megoldás nem jelentkezett.

$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] =
'$lastpostinfo[lastposter] = \'\' . $lastpostinfo[lastposter] .\'\\ ";"
dollár.vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];

Ezt meg lehet - a hibakód azt mondja a váratlan ' s mivel vBulletin teszi a kódot a " (eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');) ez oda vezethet, hogy a hiba. Kérlek, mondd el nekünk, hogyan kell reprodukálni, vagy ellenőrizze, hogy lehetséges megoldás, küldje el nekünk az állapot.

ctrenks
25-06-18, 14:31
Nem tudom erő a hiba, csak azt tudtam, hogy elfog ... előfordul, hogy legalább néhány alkalommal pár nap múlva így fogom frissíteni a kódot, majd figyeld!

vBET
26-06-18, 10:05
Nagy - várunk az info.

ctrenks
27-06-18, 21:38
Eddig nem hibák, jól Néz ki

vBET
30-06-18, 09:15
Nagyszerű. Majd jelölje be ezt a hibát, mint megoldani, tartalmazzák a megoldás a következő kiadásban. Ha a probléma nem jelenik meg újra, kérjük ossza meg velünk.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1