View Full Version: Riješen Zarobljen drugi 4.2.5 VB s VBET pogreške
Se još jedno upozorenje tako da sam stvorio izvješćivanje napisati predložak u zapisnik o i uhvatio ovo.
[04-Jun-2018 18:52:57 UTC] $lastpostinfo['lastposter'] = '' . $lastpostinfo['lastposter'] .'';
[04-Lipanj-2018 18:52:57 UTC] PHP parsiranje greška: sintaktička pogreška, neočekivan '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), očekuje se identifikator (T_STRING) ili promjenljiv (T_VARIABLE) ili broj (T_NUM_STRING) u /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php(4695): eval’d() kod na crta 1
Što sam učinio je napisati predložak u zapisnik prije nego što to nije uspjelo, trebalo mi je 3 dana ali ovo je predložak učitava da je bacanje pogreške.
Ćemo istražiti te vam poslati odgovor uskoro.
Imamo različite verzije vBulletin jer na mjestu opisao greška klada} i bi trebao biti neki čep izvršenje.
Molim vas dajte nam sadržaj linije 4695 u datoteci /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php Tako će se moći naći koji čep je kriv i Pogledaj za bug.
Od 4660, možete vidjeti moj kod uhvatiti greška u datoteku zapisnika baca van stvarni
/**
* Renders the output after preperation.
* @see vB_Template::render()
*
* @param boolean Whether to suppress the HTML comment surrounding option (for JS, etc)
* @return string
*/
protected function render_output($suppress_html_comments = false)
{
//This global statement is here to expose $vbulletin to the templates.
//It must remain in the same function as the template eval
global $vbulletin;
extract($this->registered, EXTR_SKIP | EXTR_REFS);
$actioned = false;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('template_render_output')) ? eval($hook) : false;
if (!$actioned)
{
$template_code = self::fetch_template($this->template);
}
if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
{
eval($template_code);
}
else
{
/*
$tcount = 0;
$tst = str_replace("vB_Template_Runtime::fetchStylevar('outertablewidth')","",$template_code,$tcount);
$tst = str_replace("old_explorer","",$template_code,$mcount);
if ($mcount==0&&$tcount==0){
error_log($template_code, 0);
}
*/
eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
}
Hvala. I ovaj komentirao kod svoj kod, koji se vratio 1 redak evidencije pogrešaka?
Da, to bi prijaviti bilo koji predložak pogubljen, koje ne odgovaraju dva znam one koji ga je kreiranje datoteke poruka. Zatim će napisati ytemple u zapisnik onda slijedi poruka o pogrešci
Ne siguran ako to ima smisla, ja prijavljeni svaki jedan predložak teret, onda ih ukloniti ako to uzrokuje pogreške uz provjeru zamijeni str.
Hvala. I ovaj komentirao kod svoj kod, koji se vratio 1 redak evidencije pogrešaka?
error_log ($template_code, 0); <-ova linija piše trenutnu $template_code datoteku zapisnika
Greška je fatalna, morao sam pisati svaki predložak kod obrade, onda je to prije bilježi se fatalna pogreška.
$lastpostinfo['lastposter'] = '' . $lastpostinfo['lastposter'] .'';
VBET je takav kod... Jesi li ti napravio promjene u kodu? Koju verziju imate (možda malo starijom)?
Mora biti još jedan predložak koji koristi naziv VBET tu nema promjena do VBET 492.
Možda ovaj kod je generirana dodavanjem nekoliko dijelova (u petlji ili neki drugi izraz). Htijenje ček opet, u potrazi za dio toga i da znaš.
OK, našao sam ga. Nisam mogao naći, jer kod pobjeći znakova prije '. Kod je u datoteci vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] =
'$lastpostinfo[\'lastposter\'] = \'\' . $lastpostinfo[\'lastposter\'] .\'\\ ';'
. $vbulletin -> templatecache ['forumhome_lastpostby'];
Ne možete reproducirati problem tako da nisam u mogućnosti provjeriti rješenje. Opišite kako reproducirati ili pokušati zamijeniti one ispod. Ovo rješenje je ček.
$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] =
'$lastpostinfo[lastposter] = \'\' . $lastpostinfo[lastposter] .\'\\ ';'
. $vbulletin -> templatecache ['forumhome_lastpostby'];
To može biti to - greška kod govori o neočekivano ' i od vBulletin stavlja kod u "()eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');) to može dovesti do pogreške. Recite nam, kako to ponoviti, ili provjeriti moguće rješenje i pošaljite nam svoj status.
Ne može prisiliti greška, bio sam jedini u mogućnosti to hvatanje... To se događa barem nekoliko puta u par dana tako da ću ažurirati šifru i gledati!
-Čekat ćemo vaše informacije.
Do sada nema pogreške, izgleda dobro
Sjajno. Će obilježiti ovaj kukac i naći rješenje i rješenje obuhvatiti sljedeće izdanje. Ako se problemi pojavljuju opet, ugoditi pustiti nas znati.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):