View Full Version: Lahendatud Pildistatud teise 4.2.5 VB koos VBET viga
Imestasin veel hoiatus, et ma loodud error reporting kirjutada mall logi ja pildistatud seda...
[04-Jun-2018 18:52:57 UTC] $lastpostinfo['lastposter'] = '' . $lastpostinfo['lastposter'] .'";
[04-Jun-2018 18:52:57 (UTC] PHP parsimisviga: süntaksiviga, ootamatu " (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), ootab identifikaator (T_STRING) või muutuv (T_VARIABLE) või mitu (T_NUM_STRING) /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php(4695) : eval()'d code on line 1
Mida ma tegin, oli kirjutada mall logi enne, kui see ei õnnestunud, võttis mind 3 päeva, kuid see on malli laadimine, mis on viskamine viga.
Uurime selle ja saadame vastuse kiiresti.
Meil peab olema eri versioonid on vBulletin sest koht on kirjeldatud viga logi oleme } ja seal peaks olema mingi plugin täitmine.
Palun andke meile sisu line 4695 oma faili /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php nii et me ei saa leida, mis plugin on süüdi ja otsima viga.
Alates 4660, saate näha minu kood saagi viga logi faili maha viskamine tegelik
/**
* Renders the output after preperation.
* @see vB_Template::render()
*
* @param boolean Whether to suppress the HTML comment surrounding option (for JS, etc)
* @return string
*/
protected function render_output($suppress_html_comments = false)
{
//This global statement is here to expose $vbulletin to the templates.
//It must remain in the same function as the template eval
global $vbulletin;
extract($this->registered, EXTR_SKIP | EXTR_REFS);
$actioned = false;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('template_render_output')) ? eval($hook) : false;
if (!$actioned)
{
$template_code = self::fetch_template($this->template);
}
if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
{
eval($template_code);
}
else
{
/*
$tcount = 0;
$tst = str_replace("vB_Template_Runtime::fetchStylevar('outertablewidth')","",$template_code,$tcount);
$tst = str_replace("old_explorer","",$template_code,$mcount);
if ($mcount==0&&$tcount==0){
error_log($template_code, 0);
}
*/
eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
}
Tänan. Ja seda kommenteeris kood on oma kood, mis tagastatakse 1. rida error log?
Jah, see oleks logi ühtegi malli täidetud, et ei sobi kaks tead, need, mis ta oli metsaraie. Siis oleks kirjutada ytemple logi siis järgneb veateade
Ei tea kas mõtet, ma logitud iga ühe malli load olemas, siis eemaldatakse need, kui need ei põhjustanud vea tn asendada vaadata.
Tänan. Ja seda kommenteeris kood on oma kood, mis tagastatakse 1. rida error log?
error_log($template_code, 0); <- see liin kirjutab praeguse $template_code logi faili
Kui viga on fataalne, ma pidin kirjutama iga malli koodi töödeldud, siis vaata, mis see oli enne fataalne viga on salvestatud.
$lastpostinfo['lastposter'] = '' . $lastpostinfo['lastposter'] .'";
Ei ole olemas sellist koodi vBET... Kas te olete teinud mingeid muutusi kood? Mis versioon sul on (võib-olla mõned vanemad)?
Tuleb teise malli, mis kasutab VBET nime seal ei muudeta VBET 492.
Nii et võib-olla on see kood on loodud lisades mitmest osast (aasa, või mõni muu väljend). Ma kontrollin uuesti, otsin lihtsalt selle osa ja saate teada.
OK, ma leidsin ta. Ma ei suutnud leida seda varem, sest kood on meil põgeneda märki enne". Kood on failis vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] =
'$lastpostinfo[\'lastposter\'] = \'\' . $lastpostinfo[\'lastposter\'] .\'\\ ';'
.$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
Ma ei saa esitada küsimust, et ma ei ole võimeline kontrollima lahendus. Palun kirjeldage, kuidas paljundada või proovida asendada koodi üks allpool. See lahendus ei olnud kontrollitud.
$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] =
'$lastpostinfo[lastposter] = \'\' . $lastpostinfo[lastposter] .\'\\ ';'
.$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
See võib olla see - error code räägib ootamatust " ja kuna vBulletin paneb meie koodi " (eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');) see võib kaasa tuua tõrke. Palun ütle meile, kuidas paljundada, või kontrollida, on võimalik lahendus ja saada meile oma staatust.
Ma ei saa sundida viga, mul oli ainult võimalik jäädvustada seda.. See ei juhtu vähemalt paar korda paar päeva, nii et ma ei uuenda kood ja vaata!
Suur - me ootab oma info.
Nii palju vigu, Välimus hea,
Suur. Ma märgi see bug nagu lahendatud ja sisaldavad lahendus järgmise vabastamist. Kui probleemid ilmuvad uuesti, palun andke meile teada.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):