PDA

View Full Version: Riješen Čudan problem

darras
26-01-10, 19:43
Pozdrav Imam problem zašto vBulletin niewiem mislim ja baš kao i trčanje za blokiranje oglasa Oglas Muncher, (onda je sve savršeno dolazi) kada bez cijelom forumu programa u kolovozu wykrzacza zaleđu kolovoza, čak se prijavite u admin panel. Se bilo tko znati što bi moglo biti razlog ?????

vBET
28-01-10, 00:03
Pozdrav. Nažalost, ja nemam pojma što bi moglo biti uzrok. Predlažem da se obratite autoru oglasa Rego blokiranje programa. Također, prijedlog - predlažem da provjerite da li bilo posebnih pravila u Htaccess datoteku ne dodaju za ovaj program - ako je tako predlažem da ih ukloniti. Budući da se problem ne utječe na status vBET Postavio sam nit to pričepiti dolje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1