PDA

View Full Version: problem

Valdo
07-12-09, 09:47
Instalirao sam novu verziju vbenterprise prevoditelja (2.3.5) i od tog trenutka čini mi više prijevode, umjesto prevođenja je prazan. Sam suspendiran rasporedu zadatak "automatski uklanja stare prijevode iz cache", a zatim ga vratiti. Kako to izraditi Internet funkcionirati? Hvala

vBET
10-12-09, 20:51
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9

Valdo
11-12-09, 16:07
pomoć u naturi odgovorio:

Pozdrav Marko,

Vi ste bili slanje velike količine prometa na Google AJAX API-ja koji izgleda kao da svibanj biti zlouporabe ili rezultat programiranja pogreške. Budući da nije uspio da se identificiraju s (opcionalno) API ključ ili pravilno postavljanje HTTP referer (sukladno Uvjetima korištenja), nismo mogli kontaktirati o ovom prometa.

Potičem vas da pogledate na našim Uvjetima korištenja:
Google AJAX API Uvjeti korištenja - Google AJAX API Jezik - Google zakonika (http://code.google.com/apis/ajaxlanguage/terms.html)

Molimo Vas da obratite posebnu pozornost na dijelove koje zahtijevaju da svaki upit biti izravni zahtjev krajnjeg korisnika, da rezultati moraju biti prikazani korisniku (nepromijenjen), a pravila oko caching. Također obavijesti zahtjeve oko atribucija i identifikacije.

Ako mislite da vaše stranice korištenje u skladu, navedite dodatne informacije o tome kako vaš site je korištenjem API-ja (uključujući i link), i također uključuje IP adresu vašeg servera.

Hvala,
Adam Feldman
Product Manager, Google

2009/12/11 Marco Ghisi <sanmarco76********it>

melem,

ne tako da SE Azra scrivere in Italiano oppure u Croato, quindi intanto
Provo in Italiano.

Sono l'amministratore di un forum:
Scuola - Forum di Cultura Generale (http://scuo.la/)

Che utilizza un plugin za Le traduzioni basato Su Google.

Il problema è che da qualche Giorno le traduzioni ne compaiono JPP, e
viene riportato questo errore:

{"ResponseData": null, "responseDetails": "Sumnja Uvjeti korištenja
Zlostavljanje, molimo kontaktirajte ajaxapis-support@google.com "," responseStatus ":. 403}

Potete risolvere po favore?

Credo Che SIA tutto u regola

Hvala

vBET
11-12-09, 22:30
Kao što vidim da ne koristite API ključ prije zabrane. Također vidim da jedan vrlo čudan info - kažu da se ne koristi upućujuće zaglavlje - 2.3.5 šalje upućujuće zaglavlje. Morat ću provjeriti to u kodu.

Dakle, kao što poruka govori - njih kontakt:)
Napišite da koristite API ključ sada i nova verzija programa, imate "Powered by Google", bol rezultate samo za 15 dana i samo za stvarne zahtjeve.

Također provjerite u vašoj prijavi se neke dummy robot nije indeksiranja Vaše forum previše pohlepno - to bi mogao biti razlog zašto Google dobiti veliku količinu prometa.

vBET
11-12-09, 22:47
Također ažurirajte 2.3.6 - čini se da je bug u slanju upućujuće zaglavlje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1