مشاهده نسخه کامل : رد Utf8_general_ci توصیه می شود بیش از Utf8_bin؟
utf8_general_ci توصیه نمی شود زیرا
utf8_bin : مقایسه رشته ها توسط ارزش دوتایی هر کاراکتر را در رشته
utf8_general_ci : مقایسه رشته ها با استفاده از قواعد زبان عمومی و با استفاده از حروف غیر حساس مقایسه
بر شما نسخه های بعدی می تواند گزینه ای که نمی تواند DB نویسهگان جدول تبدیل شما اضافه کردن؟
برای جداول کش فعال تصدی choosed مقایسه utf8_bin ، زیرا ما اعتقاد داریم که این سریع تر از utf8_general_ci است. آن ساده تر است -- هیچ قانون فقط مقایسه بایت ، پس از آن باید سریع تر آن است که هر comparation دیگر بر اساس قوانین اضافی (تست شده -- فقط در خارج منطق بر اساس).
همچنین ما می توانید استفاده کنید استفاده از utf8_general_ci ، به دلیل آن بی اعتنا canse است ، و ما نیاز به مسابقات دقیق در کش.
لطفا توجه داشته باشید که ما هیچ چیز را در مدل های vB تغییر نیست ، بنابراین من دقیقا نمی دانند به همین دلیل شما می پرسید در مورد تبدیل نیست DB نویسهگان جدول... ما هیچ چیز را در DB تبدیل کند. فعال تصدی جداول خود را برای ساخت حافظه cache ایجاد و موجود را لمس کرد -- هیچ چیز تبدیل شده است وجود دارد...
معمولا ایده خوبی است برای نگه داشتن نویسهگان یکسان برای تمام پایگاه داده به جای داشتن 2 متفاوت به دلیل برخی از کارهای اضافی (پرس و جو) درگیر شده است در هنگام برقراری ارتباط بین هر یک از هیچ دیگر؟
هر گونه ارتباط بین جداول کش فعال تصدی و استراحت از شمای پایگاه داده وجود ندارد.
من معنی نیست که بین فعال تصدی و اصلی می گویند من برای موتورهای جستجو mean't
موتورهای جستجو پایگاه داده خود را نمی بینم.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):