PDA

مشاهده نسخه کامل : حل ترجمه کره ای

tavenger5
25-03-10, 16:32
این موضوع به نظر نمی رسد مانند آن ترجمه بیش از حد :
ï • OEE ¸ € íƒ € ï 'ï •'

آیا این به دلیل از سایت را پشتیبانی می کند؟ آیا هر چیزی من می توانم انجام دهید کوتاه غیرفعال کردن آن زبان وجود دارد؟

vBET
26-03-10, 22:35
-- این ترجمه نه در همه از آن تا به محتوا زباله. به احتمال قوی مشکلی با رمزگذاری و پیام اصلی رفت آمد شکسته (آنچه که شما می توانید ببینید). آیا می دانید که مرورگر و دقیقا چگونه ، ارسال این پیام؟ آیا می توانم به شما نوشتن برخی از پیام های آزمون در کره ای از مرورگرهای مختلف در فروم خود را؟ (-- من فکر می کنم شما می توانید برخی از کره به عنوان مثال عبارت از ویکیپدیا). شاید شما PM می تواند به نویسنده و از او بخواهید که مرورگر مورد استفاده قرار گرفت؟

لطفا توجه داشته باشید که در فعال تصدی در مورد انجمن در نمی UTF - 8 مراقبت و می افزاید : اطلاعات مناسب برای مرورگرهای مورد پشتیبانی می کند واقعی. متاسفانه لزوما همه مرورگرها به درستی کار بر اساس استاندارد HTML است. در فعال تصدی 4.x ما این موضوع را با حمل آن در سمت سرور حل شده است. ما آن را نیز در نسخه بعدی از فعال تصدی های 3.x انجام

PS.
در حال حاضر شما فقط می توانید این موضوع حذف -- آن را دارند پشتیبانی می کند در پیام اصلی شکسته : /

tavenger5
27-03-10, 02:07
بنابراین حتی اگر پشتیبانی می کند از انجمن UTF - 8 ، فعال تصدی هنوز هم شخصیت های کره ای اداره کردن؟

vBET
27-03-10, 08:54
بله -- کسانی که به 'بی خطر UTF - 8' آن ، علامت # نوشته شده جایگزین &CODE؛ اما در مرورگر های 3.x فعال تصدی مناسب باید ارسال داده های فرم (با توجه به پشتیبانی می کند که ما برای شکل مجموعه ای). ما کشف کرد که IE آن را نادیده گرفتن و به همین دلیل است که شما این پیام زباله. ما سمت سرور را پشتیبانی می کند دوباره برای اینترنت اکسپلورر ساخته شده است ، اما به نظر می رسد که ما از دست برخی از تنظیمات است.

همانطور که من نوشت : ما در حال حاضر راه حل برای این کار را در vBET4.x -- دوباره رمزگذاری همه چیز را در سمت سرور -- و از آن خواهد شد در نسخه های بعدی vBET3.x گنجانده شده است. ما به سادگی خواهد شد مورد مراقبت از آن در سمت سرور را به جای اعتماد به مرورگر با آن.

tavenger5
27-03-10, 22:56
آه من می بینم -- به لطف برای توضیح

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1