PDA

مشاهده نسخه کامل : حل خطا هنگام ویرایش یک مطلب وبلاگ

Wulf
08-08-11, 15:22
من گرفتن این خطا در هنگام ویرایش و ذخیره مقاله وبلاگ است. تغییرات ذخیره شده خوب است اما فقط این خطا را نشان می دهد :

کشنده خطا : vBulletinHook کلاس در / صفحه اصلی / saabworl / public_html هاست یافت / شامل / class_bbcode.php بر روی خط 215

همین اتفاق می افتد با اضافه کردن یک مقاله در وبلاگ جدید.

vBET
09-08-11, 17:39
فقط آن را در فروم ما چک شده و من نمی تواند تولید مثل. من به یاد داشته باشید ما حل شد چیزی شبیه به آن و یا ارسال به اصلی گزارش اشکال در مورد آن یا چیزی مشابه.

ما در حال حاضر در حال اجرا فعال تصدی 4.1.1 (بتا) -- این آخر هفته ما آن را رها خواهد کرد. OK را برای شما به صبر کنید و بررسی خواهد شد موضوع آن را حل کند؟

Wulf
09-08-11, 17:46
عجیب و غریب ، در حال حاضر به نظر می رسد به کار های زیبا بر روی سایت خودم تهیه کنم و آن خطا را نشان نمی. مورد بسته. :)

vBET
09-08-11, 18:13
همانطور که من نوشت : من به یاد داشته باشید (و یا من فکر می کنم) ارسال گزارش اشکال ما به اصلی در مورد آن -- شاید آنها آن را در 4.1.5 حل

بزرگ خوب است. لذت ببرید فعال تصدی :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1