PDA

مشاهده نسخه کامل : این است که هنوز در آغاز... اما...

nectons
10-10-09, 00:03
این متن در یونانی، البته نوشته شده است:) و در ابتدا من تا به حال دیده syggekrimeni ارتقاء به انجمن من انجام تا به حال هیچ ویژه احساس با نصب 2chch انجمن ما هیجان زده بودند! ناگهان و از هیچ شروع به ظاهر می شود و کاربران از کشورهای دیگر و مطمئن بود که علت به روز رسانی شود! تنها مشکل که وجود دارد (و قطعا مشکل فروم من است زیرا من ارتقاء و بسیاری از برنامه ها و پلاگین نصب شده اما شاید سرور میزبانی صفحه) است سرعت کم و حجم خالص داده در پشتیبان گیری روزانه است که به طور خودکار فروم. من تبدیل کردن ذخیره درس و 1 پشتیبان باعث می شود که 2Gbytes سیستم روزانه (aferesa و عکس از داخل پایگاه داده) افتاد اندازه پشتیبان روزانه در حدود 360 Mbytes. حالا من ذخیره شده غیر فعال شده اند و من را تنها 4 پایه زبان می توانید عضو از فروم. انتظار دارم خوب نگران 2 چیز. نسخهٔ 3. x را به نقطه ذخیره بهبود یافته اند و البته به زودی که قرار بود برای تغییر فضای میزبانی صفحه. زمانی که من okoklirwthei نسخه 3 و زمانی که سرعت فروم من صعود به سطح این مسلم است که حرکت اعضا و بازدید کنندگان به انجمن را دوبار و شاید خاص ارتقا. EycharistwNektarios Zogkos سه

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1