nectons
10-10-09, 00:03
Този текст е написан на гръцки:), по принцип, съм виждал syggekrimeni надграждане до vBulletin е направих специален вид като инсталирате 2chch нашия форум членовете са щастлива! Изведнъж, от нищото, започва да се появява, и потребителите от други страни и това е сигурно, че това се дължи на надграждане! единственият проблем, който съществува (и със сигурност е проблем ми форум защото съм правил много надграждания и инсталиране програми/приставки, но може би сървърът, съдържащ на страницата) е бавна скорост и огромен обем от данни да архивирате ежедневно автоматично форума I. кеширане разбира и 1 2Gbytes прави система за архивиране дневно (aferesa и снимки от в базата данни) размерът на дневните архивиране спада до около 360 Kbytes. сега имам увреждания, кеша и аз са само 4 основни езици могат да изберете членове на форума. очакват anxiously 2 неща. Версия 3 x, която е подобрила в кеша, както и физически prokeite промяна, след като хостинг интервал на страницата когато I okoklirwthei версията 3ch и когато скоростта на моя форум за повишаване на това тук не е без съмнение, че членовете на движението и посетителите на форума ще удвоени и се с тази надстройка. EycharistwNektarios Zogkos