nectons
10-10-09, 00:03
See tekst on kirjutatud:), kuigi põhimõtteliselt on näha, et syggekrimeni minna vBulletin ma teinud erilise ilme on 2chch installides meie foorumi liikmed oli hea meel! Äkki, from nowhere hakkas kuvatakse ja kasutajate teistest riikidest, ning seda on kindel, et see oli tingitud täiendamine! ainus probleem, et on olemas (ja on kindlasti probleem minu foorum kuna olen teinud palju versiooniuuendusi ja paigaldamise programmid/plugins, kuid võib-olla lehekülje majutava serveri) aeglus ja suur hulk andmeid iga päev automaatselt foorum I. vahemällusalvestus loomulikult varundamiseks ja 1 2Gbytes Abiseadmega juhtimisseade iga päev (aferesa ja piltide andmebaasi) igapäevase varukoopia maht vähenes umbes 360 kB. nüüd mul on keelatud vahemälu ja mul on ainult 4 peamised keeled saate valida foorum. liikmed loodavad anxiously 2 asja. Versioon 3 x, mis on paranenud vahemälu ja füüsilise prokeite muutus niipea, kui võõrustada ruumi lehel kui ma okoklirwthei versiooni 450 size RTF ja kui minu tõsta see siin foorumil oleks mingit kahtlust, et liikumine liikmed ja külastajate foorumi kahekordistus ja kolmekordistus selle täienduse EycharistwNektarios Zogkos