PDA

View Full Version: Väldi kirjavigu

vBET
10-10-09, 00:44
Üks oluline asi on vältida kirjavigu. Inimene võib teada, mis on kirjutatud tema emakeeles. Aga tõlge boot (isegi Google;)) ei ole nii tark, et teha oletusi, et ta teab, mis peaks olema kirjutatud, kuid ei ole. Nii toimetajad milles rõhutatakse valed sõnad on väga kasulik hoida sisu kättesaadavaks tõlkida kõrge kvaliteediga:)

dai-kun
07-11-09, 09:55
Hm .. Kuidas teha kasutajat tüüpi õigesti? Tean, et mõned mu kasutajat kasutada sõnu nagu "ur" ja "vähemalt minu teada" jne .. Ma arvan, et oleks raske ellu midagi, mis parandab selle.

vBET
07-11-09, 18:11
Ei ole raske. Brauserid juba õige kirjapilt. Kui ma olen kirjalikult seda teadet näen punased rõhutada iga sõna, mis on valesti kirjutatud. Ja ma isegi vihjed paranduste just nagu Word:)

Konkreetsete "murrete" või subkultuuriga sõnad - nagu igas subkultuuriga inimesed õpivad uusi sõnu, kui nad saavad osa sellest subkultuuriga (olenemata sellest, et see on oma emakeeles või mitte). Nii välismaiste kasutajate tunnistavad sellised sõnad väga kiire - võib-olla küsida, mida see tähendab, et on kerjamine, kuid nad sellest aru saab:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations