PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved ξένων χαρακτήρων κατά την εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών

norku
06-04-11, 21:36
Γεια σου,

Αυτό το νήμα αυτό δημοσιεύτηκε από τον χρήστη με τη γερμανική ορίσετε ως προεπιλεγμένη γλώσσα του:

http://www.xxxxxxxxxx.com/forum/de/f31/hj-messer-böcker-4824/

Όλα καλά. Όταν γυρίζω το φόρουμ στα αγγλικά χρησιμοποιώντας τη σημαία και στη συνέχεια να αιωρείται πάνω από ότι η σύνδεση στο «Τι νέο υπάρχει;" Βλέπω:

http://www.xxxxxxxxxxx.com/forum/f31/hj-messer-böcker-4824/

Μεγάλη - μέχρι να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Όταν ανοίξει η σελίδα που βλέπω το παρακάτω στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης:

http://www.xxxxxxxxxxxx.com/forum/f31/hj-messer-b%C3%B6cker-4824/

Χρειάζομαι γερμανικές λέξεις που περιέχουν ειδικούς χαρακτήρες (O, κλπ) να παραμείνουν ως έχουν, επειδή οι άνθρωποι ψάχνουν για το περιεχόμενό μου θα χρησιμοποιήσει γερμανικές λέξεις στη συμβολοσειρά αναζήτησης, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλούν οι ίδιοι.

Τι μπορώ να κάνω για να αποτρέψει αυτό το ξένο μάγουλα πρόβλημα χαρακτήρα; Ή είμαι λείπει κάτι πολύ προφανές; Δεν θα είναι η πρώτη φορά από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ Vbet:)

Ακριβώς για πληροφορίες: το vBSEO Έχω την εξής σειρά:

«Αντικατάσταση μη αγγλικούς χαρακτήρες σε διευθύνσεις URL; - Όχι »

«Ορισμός προσαρμοσμένων αντικαταστάσεις χαρακτήρα σας
«U» => 'UE »
'Ä' => 'ae'
«Φ '=>' oe»
«Ss» => «ss»
«U» => 'UE »
«Α '=>' ΑΕ"
'Φ' => 'Oe''

Ευχαριστίες

kamilkurczak
06-04-11, 21:45
παρακαλούμε να ελέγξετε αυτή τη λύση:

θα πρέπει να το δηλώσει ανακατεύθυνση ΜΟΝΟ για ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ γράμματα!
Πολωνικά γράμματα (και, φυσικά, μια άλλη γλώσσα πάρα πολύ) λειτουργεί καλά κάνει έτσι την αντικατάσταση αυτή, μόνο για τα γερμανικά γράμματα.

norku
06-04-11, 21:52
Γεια Kamil,

Δεν έχω αλλάξει τίποτα από τότε που εργάστηκε για τελευταία φορά σε αυτό. I τροποποιείται θέση μου παραπάνω για να δείξει πώς vBSEO αυτή τη στιγμή που για τους ξένους χαρακτήρες. Το μόνο πράγμα που έχω κάνει πρόσφατα, είναι η ενημέρωση vBulletin με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας.

norku
06-04-11, 22:32
Ακριβώς αυτή τη δοκιμή. Το πρόβλημα φαίνεται να προκαλείται από τα τοπωνύμια ονόματα, - κατά βάση όρους που η Google δεν θα μεταφράσει.

Ο παρακάτω σύνδεσμος είναι όπως φαίνεται σε μια γερμανική χρήστη:

http://www.xxxxxxxxx.com/forum/de/f80/fuß-mütze-ätzend-düren-björn-4827/

κάντε κλικ στην αγγλική σημαία και την ίδια σχέση μοιάζει με αυτό:

http://www.xxxxxxxxxxx.com/forum/f80/foot-hat-corrosive-d%FCren-bj%F6rn-4827/

VBSEO αντικατάσταση χαρακτήρας δεν φαίνεται να χειριστεί οποιαδήποτε γλώσσα διαφορετική από την προεπιλεγμένη φόρουμ όταν vbet είναι εγκατεστημένο.

kamilkurczak
07-04-11, 10:38
Γεια σας,

Εντάξει μπορώ να το αναπαράγει, γι 'αυτό θα το λύσει σε φόρουμ δοκιμή μου.

Όπως βλέπω το πρόβλημα είναι μόνο με λόγια που είναι αμετάφραστες (ονόματα κλπ. όπως Düren και Björn)

Επιβεβαιώθηκε και θα λυθούν!

norku
07-04-11, 13:33
Χάρη Kamil:)

norku
08-04-11, 17:09
Οποιαδήποτε πρόοδος σε αυτό το Kamil ένα;

kamilkurczak
08-04-11, 19:04
Γεια σας,
εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτό. ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
Θα γράψουμε εδώ όλα λύση:)
ευχαριστίες

norku
08-04-11, 19:24
Cool. Ευχαριστώ Kamil.

vBET
04-05-11, 13:20
Γεια σας. Μόλις άρχισε να εργάζεται σε αυτό και μετά από κάποια ανάλυση συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει bug σε όλα ... Θα ελέγξει ακόμα δυνατότητα αλλαγής της συμπεριφοράς, τώρα είναι εδώ εξήγηση τι συμβαίνει:
- Μεταφρασμένες σελίδες σας σε UTF-8, ώστε browsers δείχνει ειδικούς χαρακτήρες από το URL σε ένα όμορφο τρόπο (εκτός από IE που δεν τηρούν το πρότυπο αυτό)
- Αρχικό σελίδες σας δεν είναι un UTF-8, ώστε πρόγραμμα περιήγησης δεν εμφανίζουν ειδικούς χαρακτήρες σε ένα όμορφο τρόπο και vBET δεν αλλάζει τις διευθύνσεις URL για τη μη μεταφρασμένες σελίδες

Θα ελέγξω το πώς θα συμπεριφερθεί εάν vBET εκ νέου κωδικοποίηση URL ακόμα και για να μην μεταφραστεί σελίδα - δεν μπορώ να προβλεφθούν, λόγω κωδικοποίηση της σελίδας και την κωδικοποίηση URL θα διαφέρει. Αν αυτό θα βοηθήσει, θα σας δώσω γρήγορη λύση και μάλλον δεν θα το εντάξει στο επίσημο δελτίο (ή διαμόρφωσης - πρέπει να ελέγξετε πρώτα αποτελέσματα και τις απόψεις για τις πιθανές επιδράσεις). Σε περίπτωση που δεν θα βοηθήσει, θα παραμείνει ως έχει, διότι είναι θέμα εμφάνισης του προγράμματος περιήγησης (όπως π.χ. να μη δείχνει ειδικούς χαρακτήρες στο ωραίο τρόπο σε όλες τις - ίσως νεότερο μήπως δεν το ελέγχει).

Θα σας δώσω feedback σε λίγα λεπτά.

vBET
04-05-11, 14:24
Εντάξει έτσι - ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει τώρα. Περιγράφεται η συμπεριφορά έχει ως στόχο. Στην περίπτωση των αρχικών σελίδων vBET κωδικοποιεί τις διευθύνσεις URL σε ασφαλές UTF-8 - αλλιώς θα βλέπατε σπασμένα χαρακτήρες στη σελίδα φόρουμ σας. Είναι επειδή όταν σας δείξει εγχόρδων σε άλλη κωδικοποίηση αυτή είναι η σελίδα τότε θα πρέπει να αποκωδικοποιηθεί σε λάθος τρόπο - έτσι ώστε να δείτε σπασμένο χαρακτήρες. Αυτός είναι ο λόγος σε vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php έχουμε αυτόν τον κώδικα:

if (!$_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
$translated = vbet_encodeToSafeUTF8($translated);
}

Αν το σχόλιο τότε θα δείτε ωραία διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησης δεν μεταφράζεται σελίδα με ειδικούς χαρακτήρες, αλλά αυτά τα ειδικούς χαρακτήρες θα σπάσει στη σελίδα φόρουμ. Το θέμα είναι ότι vBSEO δεν επιτρέπει να αναγνωρίσουν ποιο URL γενιά είναι για τη σελίδα και το οποίο για την διεύθυνση URL του προγράμματος περιήγησης. Έτσι δεν είμαστε σε θέση να κωδικοποιήσει σε ασφαλές UTF-8 μόνο για τις διευθύνσεις URL για να δείτε και να αφήσει όπως είναι για broswer. Είναι vBSEO API περιορισμό και πρέπει να μείνω με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δεν είναι bug - αυτή είναι η εσοχή χαρακτηριστικό που επιτρέπει να έχουν ωραία θέα με ειδικούς χαρακτήρες για να μην μεταφραστεί περιορίζεται από vBSEO API που κάνει αιτήσεις για την απόδοση URL.

Σε αυτό το θέμα τη στιγμή κλειστή. Αν έχετε κάποια σχόλια, ιδέες, ερωτήματα - απλά να γράψετε:) Μπορούμε να το ξανανοίξει, αν κάποιες κρίσιμες πληροφορίες θα εμφανιστούν. Εγώ να το μετακινήσετε και να ενότητα αντιμετώπισης προβλημάτων, δεδομένου ότι δεν αναγνωρίζεται ως σφάλμα.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1