Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Vbseo ile yükleme sorunu
1. Vbseo 3.2.0 kullanıyorum, ben cant ReadMe.html içinde talimat gibi functions_vbseo_createurl.php dosya içinde bu kodu bulun:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl);
i zaten çok vbseo dosyalar içinde arama ama hala cant bulmak
sen benim ftp ve diğer ayrıntıları ihtiyacınız varsa bana bildirin lütfen yardım
2. Henüz bu yüzden kapatmak için ihtiyacım yok hala bir çözüm var mı "'META KEYWORDS' İçerik değiştirilsin mi?" BB kullanarak eskisi gibi varsayılan dil? Vbseo dosyalarını belki koşullu kullanmak gibi
Beyler lütfen buraya destek alabilirsiniz:) Gerçekten burada yardıma ihtiyacım var
ben zaten yukarıdaki sorunu nedeniyle BB gitmek 24 saat daha fazla ama yine de cant kurmak satın
Merhaba.
1. VBSEO güncelleyin. Eski sürümü kullanıyorsanız.
Sürümü ile halen BB kullanabilirsiniz, ancak vBSEO ile entegre edilebilir, böylece bağlantılar tercüme olmayacaktır. Diğer tüm BB işlevleri iyi çalışır.
Ayrıca vBSEO vBSEO güncellemek istemiyorsanız Konu başlıklarını ve appropriatelly değiştirmek için bu eski sürümü sorumlu kodu kendiniz bakabilirsiniz. Ipucu olarak fonksiyon vbseo_thread_seotitle kullanılır nereye bakılacağını söyleyebilirim. Lütfen dikkat bu büyük BB sürümleri vBSEO 3.2.x (bizim forum 3.2.2 hatırlıyorum olarak) çalışan ve entegrasyon prosedür farklı olduğunu, ancak şu anda işe yaramaz, bu yüzden eski entegrasyon talimatları veremez. vBSEO kodunu değiştirdi ve aynı zamanda BB yaptı, bu yüzden entegrasyon de değişti gerekiyordu.
Ben sadece kontrol ve vBSEO 3.2.2 kod bulabilirsiniz:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Yani sadece çok eski desteklenmiyor sürümü. Lütfen, güncelleme veya bağlantılar çeviri olmadan BB (SEO için iyi değil), ya da değiştirilmesi gereken kod bulmak ve değiştirmek.
2. Şu anda bu seçeneği kapalı olmak zorunda. Arama motorları sadece anahtar kelime meta etiketi yok sayar ve indeksleme için gerçek sayfa içeriği kullandığı için, SEO etkisi NOT olacağını lütfen unutmayınız.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):