Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş BB Ciddi Hata Bulundu!
52x siteme doğru endeksli olmayan neden şimdi anlıyorum.
BB bu çıktı 1 ile her şeyi tek bir mod 1 escluding 6 saat sonra, tüm arşiv dosyaları BULUNAMADI veriyor yüklü, 3.33 ve 3.34 uğraş ettik ve BB olmadan arşiv gayet iyi çalışıyor ..
Bana bu sorun için bir düzeltme verin!
Saygılarımızla
BB personelinden hiç kimse burada? Ben bir düzeltme gerekiyor!
PS. Ben ücretsiz sürümü ile bu sorun yoktu
Saygılar
kamilkurczak
29-06-10, 11:39
hmm ben bu sorunu yeniden edemez. Bunu nasıl bana gösterebilir miyim?
Sitemde 5 dakika bekleyin yükleme ve ben am bağlantı
Sana bir yanıt bekliyor pm'ed, BB açık ve benim arşiv konuları BULUNAMADI vermek (404), en kısa sürede bunu onaylamanız için görebilirsiniz böylece arşiv tekrar göz atabilirsiniz böylece devre dışı bırakmak olacak kendinizi bu BB olmadan çalışır.
ilgili
kamilkurczak çok hata onaylamak için, ben burada bekleyen oldum ve bana cevap vermeden 20 dakika sonra çevrimdışı?
Bu müşterilerine ödeme tedavi için doğru bir yol değil!
Herkes nerede yardıma ihtiyacım var?
Ne kadar süre beklemek zorunda?
Üzgünüz beklemek zorunda kaldı. Zaten konu hakkında Kamil anımsatıcı gönderebilirsiniz. - Ayrıca tüm BB devre dışı bırakmak zorunda değilsiniz unutmayın lütfen sadece arşiv (kanca adı 'arşiv') BB eklentileri devre dışı bırakmak için bu yeterli olmalıdır. Bu sorunu çözmek kadar arşiv (ancak tercüme arşiv) BB kullanmak ve çalışmak için izin verir:)
Kamil sunucu üzerinde çoğaltmak mümkün değildi gördüm ve hakkında ayrıntılı talimatlar (biz, görmek ya da sadece bütün arşiv aşağı özel bir şey yapmam gerekiyor) için istedi. Bizim sunucu üzerinde yeniden yapmazsa, biz neden olur kontrol ve doğru yapabilmek için Admin CP ve FTP erişimi detayları gerekecektir.
Bazı arşiv kancalar kullanarak diğer eklentileri (vBSEO dahil) Ayrıca eğer lütfen bu eklentileri geçici olarak devre dışı bırakmak ve BB sonra arşivler için düzgün çalışmayabilir. Kontrol etmek için deneyin. Burada bazı çatışma konuları var mı kontrol etmek.
Zaten dün BB arşiv eklentisi devre dışı bırakmayı denediniz ama arşiv çalışan arşiv BB devre dışı bırakmak gerekir BB etkin olduğunda hala kırık.
Sorun basittir.
1. BB günü
= Arşiv kırık
2. Kapalı BB
= Arşiv çalışma
Dün her eklentisi (1by1) kaldırıldı ve suçlu bulundu BB yukarıda söylediğim gibi, test ettikten sonra bir yedeklemeyi geri.
(404) bulunamadı hatası alıyorum yapmak için özel bir şey gerçekten var, sayfanın sağ alt ve Arşiv tıklayın ve takip çukur olduğu bütün konuları | ileti (misafir olarak bile).
Erişim için bir sorun yok, bunu yapmak için bir zaman kurmak sağlar.
Saygılar
PS. Google bana 17k (404) isabet arşiv hataları vererek başladı çünkü benim robots.txt site haritası | arşivleri eklemek zorunda kaldılar.
PS2. Onu arıyor | vBSEO yüklü Maybee BB çengel zorunda değilsiniz.
Saygılar
kamilkurczak
30-06-10, 15:11
merhaba,
Ben sizin admincp ve ftp erişim ihtiyacı .. Lütfen bu veri ile bana PM gönderebilirsiniz.
Ben sorunu bulmaya çalışacağız.
kamilkurczak
01-07-10, 12:08
Ben hata ile eklenti bulundu .. şimdi bir çözüm bulmak için çalışacağız.
kamilkurczak
01-07-10, 15:09
PM, sadece bakın lütfen
hesap multipe bir IP tespiti nedeniyle çalışmayı durdurdu, şimdi hesabı giriş tekrar çalışıyor .. neredeyse orada:)
Saygılar
Tamam bu konuda çalıştıktan sonra BB hiçbir hata burada olduğunu buldu. Forum: vBulletin 3.6 kullanır ve BB resmen vB3.8 destekler çünkü.
Neyse biz vBulletin 3.6 resmen desteklenmiyor bile işe yaraması için bir yol bulundu:
Bu değişiklikler zaten forumu yapılır.
Forumlar için hala tercüme arşiv sayfaları çalışmıyor olduğunu lütfen unutmayınız. Bu yüzden çözmek için vBulletin vBulletin hata nedeniyle takım sormak. Forum arşiv sayfası (bu bir f-) herhangi bir parametre eklerseniz sonra boş bir sayfa görünür. Ben herhangi bir parametre demek hatta sadece x bile BB = y ve çöker devre dışı? Yani bu durumda, hata düzeltmek için ve büyük olasılıkla çeviriler (arşiv ana ve iplik sayfaları için her şeyi iyi) çalışmaya başlayacak vB takım sormak zorunda.
, Burada herhangi bir BB hata olmadığı için sorun giderme bölümüne konu hareket.
Forumlar için hala tercüme arşiv sayfaları çalışmıyor olduğunu lütfen unutmayınız. Bu yüzden çözmek için vBulletin vBulletin hata nedeniyle takım sormak.
Onlar bana her şeyi BB mod önce çalıştı çünkü onu kaldırmak olacak.
Forumlar için hala tercüme arşiv sayfaları çalışma olmadığını lütfen unutmayınız?
Bunu düzeltmek değil mi?
3.6.12 ve 3.85 hakkında çok farklı nedir? Büyük değişiklikler fi 4, sizin açınızdan biraz daha fazla çaba fi 3 karşılaştıran hiçbir zarar olmazdı gibi geliyor bana, sosyal ağ ile ilgili?
Ben size anlatılan gibi hata vBulletin. Onlar sadece seni gribinde. Belki de yanlış bir sorun desription nedeniyle. BB hata değil, orijinal arşiv gayet iyi çalışıyor. Forum arşiv sayfaları çevirisi çalışma değildir ve URL herhangi bir parametre addes ise vBulletin crasches, çünkü işe yaramaz. Ve BB - BB dissable url eklemek x = y ve hala achrive forum sayfasında crasched olacaktır.
Zaten daha önce nitelendirdi. Ve siz, kendinizi vBulletin hata olduğunu kontrol etmek için bir yol verdi. Lütfen bu sayfaları crasch vBulletin gerekmez bunları yazmak URL herhangi bir parametre eklemek için enought. BB dissabled ve crasches. Bu yüzden onları tekrar temizlemek için izin verilmez;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):