PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany vBET poważny błąd Found!

mario06
29-06-10, 09:38
Teraz rozumiem, dlaczego moja strona nie jest indeksowana prawidłowo 52x.

Z vBET zainstalowany to nie daje się na wszystkich moich archiwów, po 6 godzinach escluding wszystko jeden mod 1 do 1 wyszło na to, mam tryed 3,33 i 3,34 i bez vBET moje archiwum działa dobrze ..

Proszę dać mi rozwiązać ten problem!

Z poważaniem

mario06
29-06-10, 11:14
Nikt z personelu vBET tu jest? Potrzebuję naprawić!

PS. Nie miałem problemu z darmowej wersji

Pozdrawiam

kamilkurczak
29-06-10, 11:39
hmm i nie można odtworzyć ten problem. Czy możesz mi pokazać w jaki sposób można to zrobić?

mario06
29-06-10, 13:41
Jestem przesyłania mojej stronie odczekać 5 minut, a ja w linku pm

mario06
29-06-10, 13:45
I pm'ed czekasz na odpowiedź, vBET jest włączona i moje posty, archiwum nie dać FOUND (404), jak tylko potwierdzić to będę ją wyłączyć, dzięki czemu można przeglądać archiwum ponownie, co można zobaczyć na sobie, że to działa bez vBET.

odniesieniu

mario06
29-06-10, 14:01
kamilkurczak, czekałam tu na ciebie zbyt potwierdzić błąd i się do trybu offline po 20 minutach bez odpowiedzieć?

To nie jest właściwy sposób leczenia płacenia klientom!

mario06
29-06-10, 19:00
Potrzebuję pomocy, gdzie są wszyscy?

mario06
30-06-10, 05:29
Jak długo mam czekać?

vBET
30-06-10, 07:42
Niestety trzeba było czekać. I już wysłać Kamil przypomina o problemie. Prosimy także pamiętać, że nie trzeba wyłączać cały vBET - to powinno wystarczyć, aby wyłączyć tylko vBET wtyczki do archiwum (wszystkie z "archiwum" w imię hakiem). Pozwoli to na korzystanie vBET i pracy archiwum (ale nie archiwum tłumaczenia), dopóki nie rozwiąże problemu:)

Jak zobaczył Kamil nie był w stanie go odtworzyć na naszym serwerze i poprosił o szczegółowe instrukcje o tym (musimy zrobić coś, aby zobaczyć go lub po prostu całe archiwum jest w dół). Jeśli nie będziemy go odtworzyć na naszym serwerze, musimy szczegóły dostęp do Admin CP i FTP, aby móc sprawdzić, dlaczego tak się dzieje i popraw.

Także jeśli masz inne wtyczki (nie licząc vBSEO), które są przy użyciu niektórych archiwum haków spróbuj tymczasowego wyłączenia tych wtyczek i sprawdzić czy vBET działa poprawnie dla archiwów potem. To jest sprawdzenie czy mamy pewne problemy konfliktu tutaj.

mario06
30-06-10, 09:35
Już próbowałem wyłączenie wtyczki archiwum vBET wczoraj, ale archiwum jest nadal uszkodzony podczas vBET jest włączona, więc muszę wyłączyć vBET uzyskać archiwum pracy.

Problem jest prosty.

1. vBET On
= Archiwum złamane

2. vBET Off
= Archiwum pracy

Tak jak mówiłem wyżej ja odinstalować każdy plugin (1by1) wczoraj i stwierdził vBET do sprawcy, po testach i przywrócić kopię zapasową.

Tak naprawdę nic specjalnego robić, aby w coraz nie znaleziono (404) błędu, wszystko co musisz to idź w prawo na dole strony i kliknij Archiwum i postępuj zgodnie z koryta wątki | posty (nawet jako gość).

Aby uzyskać dostęp nie mam problemu, niech ustanowienia na to czasu.

Pozdrawiam

PS. Miałem dodać archiwum | mapa serwisu w robots.txt, ponieważ google zaczął dawać mi błędy w archiwum uderzenie 17k (404).

PS2. Nie mam vBSEO zainstalowany Maybee vBET jest podpinania | szukać.

Pozdrawiam

kamilkurczak
30-06-10, 15:11
hello,

Potrzebuję dostępu do admincp i ftp .. Proszę wysłać PM do mnie z tym danych.

Postaram się znaleźć problem.

mario06
30-06-10, 18:34
Masz PM.
Pozdrawiam

kamilkurczak
01-07-10, 12:08
Znalazłem plugin z błędów .. Teraz postaram się znaleźć rozwiązanie.

kamilkurczak
01-07-10, 15:09
proszę, wystarczy spojrzeć do PM

mario06
01-07-10, 18:36
rachunek przestał działać z powodu multipe wykrywanie ip, teraz login konto działa ponownie .. Twój prawie tam:)

Pozdrawiam

vBET
03-07-10, 13:55
OK, więc - po pracy w tej sprawie okazało się, że nie ma błędu w vBET tutaj. To dlatego, że forum używa vBulletin 3.6 i vBET oficjalnie obsługuje vB3.8

Mimo to znaleźliśmy sposób, aby to działało nawet nie jest oficjalnie wspierana vBulletin 3.6:
Zmiany te są już zrobione na forum.

Należy pamiętać, że nadal przetłumaczonych stron archiwum na forum nie działają. Wynika to z błędu vBulletin więc zapytać vBulletin zespół go rozwiązać. Jeśli dodać parametr do forum archiwum strony (ten z f-), a następnie pojawia się pusta strona. Mam na myśli wszystkie parametry - nawet tylko x = y i zawiesi nawet z vBET niepełnosprawnych?. Więc z tego przypadku trzeba zadać zespół BB skorygować swój błąd i prawdopodobnie tłumaczenia zacznie działać (wszystko jest w porządku do archiwum głównego i stron wątku).

Ponieważ nie było vBET błąd tutaj przenieść wątek do sekcji Rozwiązywanie problemów.

mario06
06-07-10, 12:29
Należy pamiętać, że nadal przetłumaczonych stron archiwum na forum nie działają. Wynika to z błędu vBulletin więc zapytać vBulletin zespół go rozwiązać
Oni powiedzieli mi go odinstalować bo wszystko działało przed mod vBET.

Należy pamiętać, że nadal przetłumaczonych stron archiwum na forum nie działa?
Czy nie to naprawić?

Co więc różni się 06.03.12 i 3,85? Główne zmiany są istotne dla sieci społecznościowych wydaje mi się, że porównanie czas od 3 do czas 4, trochę więcej wysiłku z twojej strony by nie boli nie?

vBET
07-07-10, 13:32
Tak jak pisałem do ciebie błąd jest w vBulletin. Oni po prostu flus was. Być może z powodu złego opisie problemu. Nie vBET błędu - oryginalne archiwum działa poprawnie. Tłumaczenie forum strony archiwum nie działa i nie będzie działać, bo vBulletin crasches stronę, jeśli w URL jest addes dowolnego parametru. I nie jest to vBET - można dissable vBET dodać do url x = y i będziesz jeszcze crasched achrive strony forum.

Opisałem już wcześniej. I dał wam sposób, by sprawdzić się, że jest to vBulletin błąd. Proszę napisać im, że nie trzeba mieć vBulletin do crasch te strony - to jest wystarczająca, aby dodać parametr do adresu URL. I to crasches z vBET Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych. Tak, aby nie dopuścić ich do koloru cię znowu;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1