PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Çeviri url adresi ...

jaryx
08-01-10, 08:02
Yine garip şeyler google başıma. Daha önce komut site: ... Ben 150,000 sonuçlar vardı ve şimdi aniden 24.600. Ve bu yüzden bu, özellikle, tercüme adresler çevirmen şart olduğunu sanıyorum. Ben bayraklar konulara bağlantılar gizlidir benim şüphelerimi temel, ama formda onlar hakkında sahip gibi değil ... bayrağı altında / çekme-futbol-pes-2010-pc-23209.html bağlantı gösterir : ... / en/.../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html ve gerçekten farklı bir adrese geliyor: ... / en/.../random-lig-pes-2010 -pc-23209.html rastgele google sonuçlarını göz ve başka bir dilde forumda hiçbir konu tam anlamıyla yoktur. Forumlar, etiketleri, sayfa vbcmps, ancak herhangi bir konu vardır. Normalde trajedi. Beni bu dışarı çıkarmak olabilir - belki - hatalı muhakeme? anlatmak için yol bayrakları sayfa yüklendikten sonra olan aynı adresleri olduğunu - çok daha iyi olurdu - ya da url adresi çevirisi, ya da devre dışı bırakmak mümkün mü.

vBET
08-01-10, 12:22
Merhaba. Bu tür dalgalanmalara dizin içinde orada bazı Google-özellikle Google algoritma değiştirir ya da kendi dizinleri yeniler. Diğer dizinler genellikle hızlı bir şekilde dönmek.Orada burada hiçbir şey ne zaman değil çevrilen bağlantı'ı başlatın ve çeviri vBET üzerinde konum çünkü çeviri Linkler sayfa kalıcı olarak yönlendirilmiş oldu açıkça belirten 301 yönlendirme yapıyor. Yalnızca değiştirdiğiniz zaman Ayrıca gibi yönlendirmeler çeviri zaten bir iplik (bağlantıları performans nedenleriyle tüm dillere çevrilmemiş) vardır. İçinde görüş-in belgili tanımlık forum bir çeviri değiştirirseniz, bağlantılar zaten çevrilir.Ancak gerçekte hangi nedeniyle dizin sayfaları değil tercüme-Eğer kullandığınız Google lehine nedenlerinden biri olabilir artık vBSEO ve bu kanonik bağlantıyı etkinleştirdiyseniz nedenidir. Bu yapılandırmayla, üstbilgi bağlantısını eklendi vBSEO gerçek adresi adres olmadan dil eklenmesi olduğunu söylüyor. Ve sen-si olmak bu etkin, should be site koleksiyonu olan başka bir adres bir adresi altında bir şey var doğrudan geliştirilmektedir gibi tercüme sayfaları Google koyacağız.Standart link tarafından vBSEO ekledi sorun zaten bildirilen ve karar vermek-ecek 3.3.0 çeviriler eklenebilir) O zamana kadar vBSEO kanonik bağlantıyı devre dışı bırakmak veya sadece bekleyin:) bu iddia doğruladı bu vBSEO sayfalara kanonik url etiketi eklemez-neden bu dizine.

jaryx
08-01-10, 13:09
Teşekkür ederim, ama nedense bu cevap beni tatmin etmiyor. Hepsi de endeksli olmadığını söylemek için değil, ben vBSEO kullanıyorum, ama ben vardı ve ben Canonical URL'ler kapalı değilim, ama tercüme sayfaları trajik bir şekilde endekslidir. 1.5 m-ca çalışma vBET 2.x sorgu "site: http://..../en/" 3,2 ve 1/2 yıl vBET sonra: - Yaklaşık 114 10 sonuçtan 1 Google sonuçları döndürür! "Sitesi: http://..../zh-CN/" Google sonuçları verir: Sonuçlar 1 - 158 10! üçte iki vbcmps parçasıdır ... ve forumunda bir gün ~ 50 yeni temalar görünür olan. Ben, bu vBET çalışması gerektiğini sanmıyorum çünkü bu tür eylem yaparken "AdSense den daha fazla trafik, kullanıcı ve gelir olsun!" Sen masal arasında taşıyabilirsiniz.

vBET
09-01-10, 05:50
Ek trafik sadece bir peri masalı gerçeklik değildir. Buraya bakın: vBulletin.org Forum - Tekil Mesaj gösterimi - BB Kurumsal Translator (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1890731&postcount=623) Ve burada da: vBET değil dizin sayfaları yok. Forumda herhangi bir yazılım değil dizin sayfaları yok. Endeksi Taraflar sadece altyapı dışında olduğunu çalışır. Robotlar ipuçlarını poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 yönlendirmeleri veya kanonik link verebilir. Sana kanonik bağlantıyı anlamak, ve kapalı olduğu gibi. Forum ve robots.txt içeriği URL'sini girin

jaryx
11-01-10, 20:22
Ek trafik sadece bir peri masalı gerçeklik değildir. Buraya bakın: vBulletin.org Forum - Tekil Mesaj gösterimi - BB Kurumsal Translator (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1890731&postcount=623) Ve burada da: vBET değil dizin sayfaları yok. Forumda herhangi bir yazılım değil dizin sayfaları yok. Endeksi Taraflar sadece altyapı dışında olduğunu çalışır. Robotlar ipuçlarını poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 yönlendirmeleri veya kanonik link verebilir. Sana kanonik bağlantıyı anlamak, ve kapalı olduğu gibi. Forum ve robots.txt içeriği URL'sini girin
Için teşekkürler - kısa ve öz her zaman olduğu gibi - cevap, ne benim soruna yol istedi ... : P Neyse ki, artık bu sorunla başa. Çözülmüş. ps. Web sitesi adresi büyük olasılıkla yalnızca nedeniyle sayfanın lisans ve adresi bu forumda benim nick atanmış olması nedeniyle, bilmeli;)

vBET
11-01-10, 21:06
Merhaba. Niyetim bir laconic yönetim bilgi değildir. Eğer öyleyse, bir af aldık. İdarenin amacı açık ve şeffaf bilgi yok. Pigmentasyon aynı açıklamada gizleyebilir. Aslında - sistemimiz lisans ile ilgili adresine bir mesaj forumu vardır. Zaglądnę orada dahaki sefere:) Sana bir çözüm bulundu mutluyum - başkalarıyla paylaşabilirsiniz eğer herkes benzer bir sorun olsaydı?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1