PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: BB 3.4.0

vBET
09-03-11, 19:42
Merhaba:)

Biz sizin için yeni bir sürüm var. Şimdi önümüzdeki ay vB3.8 için vB4.x çok değişiklikler nedeniyle bu sürüm BETA olarak kabul olduğunu unutmayın yayınlayacak.

Böylece en önemli olan şey yeni bir dil destekli (5 daha fazla + hazır), bilinen tüm hatalar, performans artırıldı, düzeltilmiş hafıza önbellek ve dış veritabanı önbellek için destek eklendi. Ve başka şeyler elbette çok aşağıda ayrıntıları:)

ÇOK ÖNEMLİ: yeni diller nedeniyle ek güncelleme adımları yapmak için gerekli olduğunu da sözlerine ekledi. Yeni yüklemelerinde hiçbir değişiklik için hala güncellemeleri için bazı ek adımlar gerekli detaylar aşağıda.

Yeni:

, Ermeni, Azeri, Bask, Gürcistan, Haiti Creole, Urduca: 6 yeni dil eklendi.
Bunlar Google BETA sürümü ve sadece Haiti Creole, tam şu anda Google tarafından desteklenmektedir. Yani sadece yenilerini Haiti Creole kullanılır, ama BB Google hazır olacak herhangi bir zamanda başkalarına destek vermeye hazır olabilir:) - Admin CP sadece sağlayacak ve bu kadar!
Hafıza önbellek desteği: Memcache, APC, XCache, eAccelerator. Yeni motorlar için destek eklemek de kolay!
BB önbelleği için dış veritabanı için destek
(Talep: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/863-different-db-vbet.html # post6927)
Başlık tekrarından kaçınarak
Gerçek dil sayfa başlığı ekler seçeneği (çevrilemez başlıkları ile ürün ismi ya da buna benzer bir şey gibi konuları için yararlı)
Varsayılan dil için otomatik olarak yönetilen rolleri
Her kullanıcı varsayılan dil için en az 1 (istenen rolü vardır:
Admin CP (kaç kişi belirli dilleri kullanır) istatistikleri görmek için izin verir -> Kullanıcı Grupları -> Kullanıcı Grubu Yöneticisi (talep: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/328-some-stats-add.html # post1232)
Kredi link Ortaklık Programı desteği
Şimdi yine BB kredi bağlantısı olan herkesin de kazanmak için değiştirmek! > BB -> Ana - daha fazla bilgi parametre açıklaması Admin CP bağlı kullanıcı kimliği eklemek için yeterli
BB destek vBSEO kısa bağlantılar.
VBSEO parametre sınırlayıcı URL uzunluğu için destek eklendi. Varsayılan olarak, geriye doğru uyumluluk için devre etkisi açmak için gereken. Bu yüzden SEO için güvenli uzun URL'leri ile zaten endekslenmiş sayfaların 301 yönlendirilmiş olacağını lütfen unutmayınız. Yine de biz, bu şu anda yapılandırılabilir yapmaya karar verdi.
Online bölümü içine Kullanıcı dil bayrak bilgi
(Talep: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/269-language-flag-who-online.html)
Başlıkları tercüme için destek
Konu başlığına göre bazı bölümleri tercüme değil istiyorsanız sonra sadece elle opak [langtitle = nt] [/ langtitle] BBCODE (boşluk bırakmadan). Sadece (tercüme) dil kodu kullanımı nt gibi. Içinde hala BBCode [notranslate] Konu vücut - Bu çeviri bazı başlıklar (oyun isimleri, müzik başlıkları ve benzeri) önlemek için bir hile.
Dil Fileler bildirimler için destek
Haber sisteminde iki seçenek eklendi. Ne zaman fark:
- Kullanıcı belirtilen dillerde forumu gezen değil
- Kullanıcı belirtilen dillerde forumu geziyor
Ziyaretçi için önbellek için yapılandırılabilir dillerde.
Şimdi hangi dillerde Konuk Önbellek tarafından desteklenen seçebilirsiniz.
Admin Seçenek - show Google bağlantı süresi
Bu seçenek, kanalizasyon Google yanıt bekliyordu ne kadar sayfa oluşturma sırasında kontrol etmenize olanak sağlar. Sadece sonuç sayfasında Google istekleri zaman sonuçları ve numarasını yazdırır. Bu normal kullanıcılar için zararsız yöneticileri için sadece çalışma ve forum yavaşlar, Google tarafında bir konudur kontrol etmenize olanak sağlar. Tabii ki önbelleğe alınmaz çeviriler için çalışacaktır.

Hatalar düzeltildi:

Global_shoutdown kullanılan ancak init_startup değildi bazı çözülüyordu (bilinmeyen bir çatışma kaynağı değil, aynı çözülüyordu)
Konuk önbellek Uyarılar (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/932-warnings-guest-cache.html)
Önbellek temizleyici uyarıları
Yeni Mesaj için boş bir sayfa
Uyarılar referans değerleri için (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1141-external_complete-hook.html)
Malay dili düzeltildi bayrak (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1269-malay-flag-wrong.html)
Görseller açılır metin
Yanlış kesim veya URL parçaları
Google kötü sonuç ile önbellek siteleri etmeyin
İlk yeni mesaja seçeneği (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/1288-goto-new-posts.html)
Şimdi üye açıklama ve PM Mesaj listesinde kullanıcı adı çevrilmiş değildir.
Admin CP kodlanmış yolu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1354-cachecleaner.html)
Altbilgi alt pozisyon bayrakları yok açıklaması
Çıkarın çoğaltılamaz dil kodları URL formu
Yönlendirme 301 kalıcı yeniden yönlendirme yapılıp,
Kötü kodlanmış harfleri meta anahtar kelimeler ve açıklamalar

Şablonlar değişti:

vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_flag

Diğer değişiklikler:

2000 büyütülmüş (Performans iyileştirme) Google istek uzunluğu sınırı
Ana performans darboğazı daha az Google sorguları verecektir.
(Performans iyileştirme) HTML tercüme parçaları tutmak için Algoritma değişiklikler
(Performans iyileştirme) Bir bağlantı, bir sayfada tüm çeviri istekleri için Google.
BB Admin CP yeniden yapılandırma seçenekleri

Ek güncelleştirme adımları
Lütfen tüm ek güncelleme adımları, çünkü yeni dil desteği unutmayın. Biz bile neden desteklenmiyor 5 dilde ekledi budur, ancak Google BETA aşamasında zaten var - bu, hiçbir ek işlem artık gerekli olacaktır desteklenen oldu. Üzgünüz şimdi olanlar için.

. Htaccess dosyasının kuralları Güncelleme
BB paketinin gerçek bir kontrol edin. Sadece bir parçası dil kodları (yeni diller için eklenen kodları) - Tabii ki her şeyi değiştirmeye gerek yoktur. Emin olmak için değişiklikleri önce. Htaccess dosyası kopyalamak için iyi. Forum dizininin dışında içerik çeviri destekler olanlar - bütün bu güncelleme - BB çeşitli htaccess dosyaları kuralları olduğunu unutmayın.
Desteklenen dillerin seçimi
Yeni diller eklendi Çünkü sizi desteklemek için istediğiniz dillerde tekrar seçmeniz gerekir! Diller bu yüzden güncellemeden sonra bu daha önce de güncelleştirme diğer dillerde kontrol olabilir, düzen değişti. Hatırlamak / Lütfen bir güncellemeden sonra bu ve doğru ayarlar hangi yazmak.
Ayrıca tüm dillerde kullanıyorsanız aslında (bu açıkça işaretlenmiş) desteklenmez hangi kapatmak için olacak, tek bir yerde Admin CP bunu yapmak için yeterli -> BB -> Çeviri -> Etkinleştir tercümesi (3 parça) .
Bu rahatsızlık için özür dilerim - Admin CP alfabetik sırayla tutmak için gerekli. Bu yüzden bu güncelleme sırasında küçük rahatsızlık getiriyor, ancak yönetim zaman geri kalanı için rahatlık çok.
Konuk Önbellek dizinleri Hakları
Konuk Önbellek kullanıyorsanız, bu durumda uygun haklara (Admin CP Konuk Önbellek yapılandırma ayrıntıları) Yeni Ziyaretçi Önbellek dizinleri ekleyin: hy, az, eu, ka, ht, ur (aksi konuk önbellek olanlar için çalışmak olmaz)
robots.txt güncelleme
Robots.txt ipuçlarını da forumu optimize varsa, lütfen yeni diller için de güncelleme: az, hy, eu, ka, ht, ur kodları
Site Haritası Oluşturucu entegrasyonu
BB ile entegre Site Haritası Oluşturucu, lütfen yeni bir dil kodları ekleyin (sadece bu size destek - NOT herkesin)

basketmen
09-03-11, 21:47
Michał i am sorry, benim istek özelliği: Manuel tercüme, bu yüzden onun sadece wikipedia gibi, makalede (veya kurmayları tarafından) üyeleri tarafından başka bir dilde aynı tek tercüme manuel

hala cant henüz verilmiştir?

D: Bu özellik yeni wikipedia içine fi Forum değiştirebilirsiniz

cesarica
10-03-11, 02:28
Büyük özellikleri olun! VB 4.x sürümünü beklemeyin;)

Benim Sık Kullanılanlar:
2000 büyütülmüş # (Performans iyileştirme) Google istek uzunluğu sınırı
# (Performans iyileştirme) bir sayfa tüm çeviri istekleri için Google bir bağlantı.
# Başlıkları tercüme değil Destek
Memcache, APC, XCache, eAccelerator: # hafıza önbellek için destek. Yeni motorlar için destek eklemek de kolay!

kamilkurczak
10-03-11, 10:18
biz hala vBET4 sürümü üzerinde çalışıyoruz:)

tavenger5
10-03-11, 17:30
Teşekkürler! Şimdiye kadar memcache kullanarak iyi çalışıyor

meto
05-04-11, 10:50
4.x sürümünü serbest uzak mısınız?

kamilkurczak
06-04-11, 19:11
biz yine de bu sürümü üzerinde çalışıyor. Michał tatilden geri döndü.

dacho
17-04-11, 11:12
Bu sürüm önceki mayın gibi büyük sistemlerin neden sorun yardımcı olacak mı? Ben önceki sürümü yayınlamayı durdurmuş, bu benim özel sunucusunun çökmesine neden!

vBET
17-04-11, 19:42
Merhaba. Kamil yazdı olarak tatil edildi. Yeni sürümü performans yükseltmeleri de dahil olmak üzere birkaç güncelleştirme olacak. En büyüğü hafıza önbellek için destek.

Bu noktada, hangi konular hakkında yazmaya bilmiyorum çünkü yeni sürümü, önceki sorunları çözmek söyleyemem. Konular durumda olanlara ve çalışmaları hakkında bildiğiniz gibi izin vermek akıllıca olur ÜCRETSİZ destek sağladığı dikkat ediniz. Biz mutlu size yardımcı olacak ve ne durumda konular sunucu oluyor kontrol edecektir. Şu anda ben sadece performans iyileştirmeleri de hatalar düzeltildi ve bazı yeni özellikler dahil bilinen yapıldığını söyleyebilirim.

meto
19-04-11, 14:18
...
Şimdi önümüzdeki ay vB3.8 için biz vB4.x yayınlayacak
...
Biz henüz var mı? :) Biz Nisan ayının ikinci yarısında konum.

vBET
20-04-11, 20:07
Biz henüz var mı? :) Biz Nisan ayının ikinci yarısında konum.

Evet biliyorum:) Ben ilk yarısında Bunu yapmak için planlanmış, ancak tatilden dönüş beklediğimden daha sürprizler verdi;) Hala üzerinde çalışıyoruz. En önemli değişiklikler zaten kapalı. Bazı yeni hatalar yayınlanmadan önce de bunu düzeltmek için istediğiniz şekilde görünür. Ben en kısa sürede serbest bırakmak için çok mutlu olurdu, ama acele kalitesi için iyi değil;) Bu yüzden, bilinen bütün hataları ve bırakın düzeltir:) Mayıs ayının ilk haftasında en az olacağını umuyoruz.

dacho
23-04-11, 10:26
Bu noktada, hangi konular hakkında yazmaya bilmiyorum çünkü yeni sürümü, önceki sorunları çözmek söyleyemem. Konular durumda olanlara ve çalışmaları hakkında bildiğiniz gibi izin vermek akıllıca olur ÜCRETSİZ destek sağladığı dikkat ediniz. Biz mutlu size yardımcı olacak ve ne durumda konular sunucu oluyor kontrol edecektir. Şu anda ben sadece performans iyileştirmeleri de hatalar düzeltildi ve bazı yeni özellikler dahil bilinen yapıldığını söyleyebilirim.
Geçmişte çok konuştuk, sistemin oluşturduğu sorunudur.Sonuçta sunucu hedef veritabanı can't hold aktif çeviri sistemi. Dillerin çoğu ve bazı birey kapatılmasına sunmaya çalıştım, bu aslında baskıları azaltır, ancak hala sistem kaynaklarını oluşturur çeviri büyük... Biz şeyleri taşımak ve görmek nasıl saptamak bu otmach שתיהיו benimle birlikte olmalı, çözüm bulana kadar sistem ve ltgobtchm birkaç günde çalıştıramıyorum!

vBET
25-04-11, 20:47
Geçmişte çok konuştuk, sistemin oluşturduğu sorunudur.Sonuçta sunucu hedef veritabanı can't hold aktif çeviri sistemi. Dillerin çoğu ve bazı birey kapatılmasına sunmaya çalıştım, bu aslında baskıları azaltır, ancak hala sistem kaynaklarını oluşturur çeviri büyük... Biz şeyleri taşımak ve görmek nasıl saptamak bu otmach שתיהיו benimle birlikte olmalı, çözüm bulana kadar sistem ve ltgobtchm birkaç günde çalıştıramıyorum!

Merhaba. Üzgünüz, ama tüm durumlarda hatırlamak mümkün değil. Iyi fikir önceden alınan önlemler tüm geçmişi var olacaktır, çünkü, zaten mevcut olan konu yazmaya başlamak için.
Yani bu şekilde izin yeni BB 4.x lütfen konu yeniden serbest olacak ve bunun üzerinde çalışmalıyız.
Yanıt gecikmeler görebilirsiniz ücretsiz destek sağlıyoruz, yine de 24 / 7 değildir, biz burada her iş günü, sadece müşterilerimizin bütün dünya bu yüzden bazen tamamen farklı bir tatil büyük zaman farkı (yani bugün acı ülkelerin çok tatil var, ama hepsini değil).

Taurus
03-05-11, 16:08
VB4 sürümü için güncelleme ne zaman hazır olacağını Herhangi bir haber?

vBET
03-05-11, 20:58
VB4 sürümü için güncelleme ne zaman hazır olacağını Herhangi bir haber?

Bu noktada vBET4.x yayınlanmadan önce düzeltmek için istediğiniz için 2 küçük hatalar açtı. Diğer tüm kapalı. Ben şimdi kapalı olacak ne zaman emin olamayız neden bazı konularda, bunlardan biri üzerinde çalışıyorum. Hızlı kapatmak için mümkün olmayacak olursa, biz de dahil olmak üzere yayınlayacak - bu sadece küçük, böylece ana işlevleri, performans, ne de yer durumu etkiler.

Eğer ciddi bir hata rapor edilecektir, bu hafta vBET4.x yayınlayacak büyük olasılıkla hafta sonu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1