מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vBET 3.4.0 Released

vBET
09-03-11, 19:42
היי:)

יש לנו מהדורה חדשה בשבילך. עכשיו vB3.8 בחודש הבא נשחרר עבור vB4.x שים לב שבגלל הרבה שינויים זה לשחרר נחשב BETA.

אז מה הוא החשוב ביותר - שפה נתמכת חדש (+ 5 מוכן יותר), לתקן את כל הבאגים הידועים, ביצועים משופרים, הוסיפה תמיכה מטמון זיכרון מטמון עבור מסד נתונים חיצוני. וזה כמובן הרבה דברים אחרים - פרטים בהמשך:)

חשוב מאוד: בגלל השפות החדשות שנוספו הוא נדרש לעשות צעדים עדכון נוספות. עבור שינויים בהתקנות חדשות שום דבר, עדיין יש עדכונים כמה צעדים נוספים נדרשים - פרטים בהמשך.

חדש:

6 נוסף שפות חדשות: ארמנית, אזרית, בסקית, גאורגיה, האיטי קריאולי, אורדו.
אלה בגירסת בטא של Google ורק האיטית קריאולית נתמך במלואו על ידי גוגל כרגע. אז רק קריאולית האיטית מן חדשים ניתן להשתמש עכשיו, אבל vBET מוכן לתמוך אחרים עת כאשר גוגל יהיה מוכן:) - תוכלו פשוט להפעיל אותו על ידי Admin CP וזהו!
תמיכה עבור זיכרון מטמון: Memcache, APC, XCache, eAccelerator. קל גם להוסיף תמיכה עבור מנועי חדש!
תמיכה עבור מסד נתונים חיצוני עבור מטמון vBET
(מתבקש: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/863-different-db-vbet.html # post6927)
הימנעות הכותרת שכפול
אפשרות חדשה אשר מוסיפה שפה בפועל כותרת הדף (שימושי עבור אשכולות עם כותרות לא לתרגום כמו שם של מוצר או משהו כזה)
תפקידים מנוהל באופן אוטומטי עבור שפת ברירת המחדל
כל משתמש יש לכל היותר 1 לחיקוי עבור שפת ברירת המחדל (המבוקש:
מאפשר לראות נתונים סטטיסטיים (כמה משתמשים משתמשת שפות ספציפיות) ב CP ניהול -> משתמשים -> מנהל קבוצת משתמשים (המבוקש: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/328-some-stats-add.html # post1232)
תוכנית שותפים תמיכה בקישור אשראי
עכשיו כל מי שיש לו קישור vBET אשראי בכל מקרה יש לשנות גם להרוויח על זה! זה מספיק כדי להוסיף משתמש השותפים שלך id ב CP Admin -> vBET -> ראשי - פרטים נוספים בתיאור פרמטר
vBET תמיכה vBSEO קישורים קצרים.
נוספה תמיכה עבור אורך vBSEO הגבלת פרמטר URL. כברירת מחדל נכה עבור תאימות לאחור - צריך להפעיל אותו בשביל הרושם. שים לב הדפים באינדקס כבר עם כתובות כבר יהיה 301 מנותב - לכן זה בטוח עבור SEO שלך. ובכל זאת החלטנו לעשות את זה להגדרה ברגע זה.
שפה משתמש הדגל מידע לתוך מי סעיף באינטרנט
(מתבקש: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/269-language-flag-who-online.html)
תמיכה לא בתרגום כותרות
אם אתה רוצה יש לי כמה קטעים של כותרת הנושא לא מתורגמים אז פשוט אטום זה באופן ידני [= langtitle NT] [/ langtitle] BBCode (ללא רווחים). כשם קוד השפה להשתמש NT (לא תורגם). זה טריק כדי למנוע תרגום של כמה כותרים (כמו המשחק שמות, כותרות מוסיקה וכן הלאה) - בתוך הגוף חוט עדיין להשתמש [notranslate] BBCode.
פילה שפה תמיכה מבחין
הוספה שתי אפשרויות במערכת לב. הצג הודעה כאשר:
- משתמש לא גולש בפורום בשפות שצוין
- המשתמש גולש בפורום בשפות שצוין
שפות להגדרה עבור מטמון עבור אורח.
עכשיו אתה יכול לבחור אילו שפות יהיה נתמך על ידי Cache אורח.
אפשרות admin - הופעה זמן חיבור Google
אפשרות זו תאפשר לך לבדוק כמה זמן במהלך הדור בדף הביוב שלך מחכה לתגובה של גוגל. פשוט הדפסים תוצאות בזמן מספר הבקשות גוגל בחלק העליון של דף התוצאות. זה עובד רק עבור מנהלים ולכן הוא מזיק למשתמשים רגילים יאפשר לבדוק האם הבעיה בצד Google אם בפורום מאיטה. כמובן שזה יעבוד עבור תרגומים לא במטמון.

באגים תוקנו:

נפתר הסכסוך שבו כמה global_shoutdown שימש אך לא init_startup (מקור הסכסוך ידוע, אך הסכסוך נפתר)
אזהרות במטמון אורח (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/932-warnings-guest-cache.html)
מנקה מטמון אזהרות
דף ריק עבור להודעה חדשה
אזהרות עבור ערכי ייחוס (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1141-external_complete-hook.html)
דגל תיקון לשפה מלאית (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1269-malay-flag-wrong.html)
אווטרים קופץ טקסט
גזירה לא נכונה או חלקים URL
אל אתרי מטמון עם תוצאות גרועות מ-Google
עבור האפשרות הפוסט הראשון החדש (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/1288-goto-new-posts.html)
עכשיו שם משתמש בתיאור חבר הודעה הרשימה PM לא תורגם.
נתיב קידוד כדי Admin CP (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1354-cachecleaner.html)
אין תיאור של דגלים כאשר במצב התחתונה תחתונה
קודי השפה הסר לשכפל טופס URL
תוצרת ניתוב קבוע על ידי 301
אותיות מקודד רעה מילות מפתח מטא ותיאור

תבניות שינה:

vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_flag

שינויים נוספים:

(שיפור ביצועים) אורך Google הבקשה להגביל מוגדל עד 2000
זה ייתן שאילתות גוגל פחות אשר צוואר הבקבוק העיקרי בביצועים.
(שיפור ביצועים) אלגוריתם שינויים לשמירת חלקים לא מתורגמים של HTML
(שיפור ביצועים) אחת הקשר ל-Google עבור כל הבקשות התרגום בדף אחד.
vBET אפשרויות תצורה מחדש ב CP Admin

עדכון צעדים נוספים
שים לב כי כל הצעדים עדכון נוספות בגלל התמיכה שפות חדשות. זאת הסיבה שאנחנו אף הוסיף 5 שפות אשר אינן נתמכות עכשיו, אבל גוגל כבר בשלב בטא - כך כאשר אלה הפכו נתמך צעדים נוספים יידרשו יותר. סליחה עכשיו לאלה.

עדכון הכללים שלך בקובץ htaccess.
בדוק הממשי בחבילה vBET. כמובן, אין צורך לשנות דבר - רק את החלק עם קודי השפה (קודי הוסיף בשפות חדש). כדי להיות בטוח עדיף להעתיק עשוי הקובץ. Htaccess שלך לפני השינויים. מי תומך בתרגום תוכן מחוץ מדריך בפורום - נא לזכור שיש לכם כללים vBET בכמה קבצי htaccess -. לעדכן את כל אלה.
שפות נתמכות בחירה
מאחר שפות חדשות נוספו אתה צריך לבחור מחדש שוב באילו שפות אתה רוצה לתמוך! שפות השתנה סדר, זאת לאחר עדכון אתה יכול לקבל בדק בשפות אחרות כי לפני העדכון. אנא זכרו / כתיבה מי אלה ועל ההגדרות הנכונות לאחר העדכון.
גם אם תשתמש בכל השפות תצטרך לכבות את אלה אשר אינם נתמכים בפועל (אלו מסומנים בבירור) - זה מספיק כדי לעשות את זה CP one Admin מקום -> vBET -> תרגום -> אפשר תרגום (3 חלקים) .
מצטערים על אי הנוחות הזאת - זה היה הכרחי כדי לשמור על הסדר האלפביתי Admin CP. אז הוא מביא אי הנוחות קטן במהלך עדכון זה, אבל הרבה נוחות עבור שאר הזמן הממשל.
הזכויות עבור ספריות מטמון אורח
אם אתה משתמש מטמון אורח מכן להוסיף הזכויות המתאימות (פרטים בתצורת מטמון אורח ב CP Admin) עכשיו חדש מטמון ספריות אורח: הי"ד, az, האיחוד האירופי, ka, ht, ur (אחרת מטמון אורח לא יעבוד עבור אלה)
robots.txt עדכון
אם אתה אופטימיזציה הפורום גם רמזים שלנו robots.txt, נא לעדכן אותו גם עבור שפות חדשות (קודים: הי"ד, az, האיחוד האירופי, ka, ht, ur)
Sitemap Generator אינטגרציה
אם אתה יוצר Sitemap משולב עם vBET, אנא - להוסיף קודי שפה חדשה שם (רק לאלה אשר אתם תומכים - לא כל אלה)

basketmen
09-03-11, 21:47
מיכאל אני מצטער, זה הבקשה שלי תכונה: ידני לתרגם, אז פשוט שלו כמו ויקיפדיה, המאמר הן ידנית מתורגם רק אותו לשפה אחרת על ידי חברי (או על ידי צוותי)

עדיין נתון יכולה עדיין?

תכונה זו יכולה לשנות vb פורומים חדשים לתוך ויקיפדיה: D

cesarica
10-03-11, 02:28
אתה גורם תכונות נהדר! אני לא יכול לחכות לגרסה עבור VB 4.x;)

למועדפים שלי:
# (שיפור ביצועים) אורך Google הבקשה להגביל מוגדל עד 2000
# (שיפור ביצועים) אחת הקשר ל-Google עבור כל הבקשות התרגום בדף אחד.
# תמיכה לא בתרגום כותרות
# תמיכה עבור זיכרון מטמון: Memcache, APC, XCache, eAccelerator. קל גם להוסיף תמיכה עבור מנועי חדש!

kamilkurczak
10-03-11, 10:18
אנחנו עדיין עובדים על הגרסה vBET4:)

tavenger5
10-03-11, 17:30
תודה! עבודה יפה עד כה באמצעות memcache

meto
05-04-11, 10:50
האם אנחנו רחוקים שחרור גרסה 4.x?

kamilkurczak
06-04-11, 19:11
אנחנו עדיין עובדים על גירסה זו. מיכאל חזר מחופשה.

dacho
17-04-11, 11:12
האם הגירסה הזו תעזור לבעיה שהגירסה הקודמת גורמת למערכות גדולות כמו שלי ?
הפסקתי את הרצה של הגירסה הקודמת, היא גורמת לקריסה של השרת היעודי שלי !

vBET
17-04-11, 19:42
שלום. כפי כמיל כתב הייתי בחופשה. הגרסה החדשה יהיו מספר עדכונים ושדרוגים כולל ביצועים. אחד הגדולים ביותר היא תמיכה בזיכרון מטמון.

ברגע זה אנחנו לא יכולים לומר האם הגרסה החדשה תפתור את הבעיות הקודמות שלך, כי אני לא יודע מה הבעיות אתה כותב על. לתשומת לבך, אנו מספקים תמיכה בחינם כך במקרה של בעיות זה חכם לתת כמו לדעת על אלו ולעבוד על אלה. נשמח לעזור לך לבדוק מה קורה בשרת שלך במקרה של בעיות. ברגע זה אני יכול רק להגיד לך שיפורי ביצועים נעשה, הידוע גם באגים קבוע כמה תכונות חדשות כלל.

meto
19-04-11, 14:18
...
עכשיו vB3.8 בחודש הבא נשחרר עבור vB4.x
...
האם הגענו כבר? :) אנחנו במחצית השנייה של אפריל.

vBET
20-04-11, 20:07
האם הגענו כבר? :) אנחנו במחצית השנייה של אפריל.

כן אני יודע:) תכננתי לעשות את זה במחצית הראשונה, אך חזרה מחופשה נתן לנו הפתעות נוספות ציפיתי;) אנחנו עדיין עובדים על זה. השינויים החשובים ביותר סגורים כבר. כמה באגים חדשים ולכן נראה שאנחנו רוצים לתקן את זה גם לפני השחרור. אשמח ביותר לשחרר בהקדם האפשרי, אבל העומס לא טוב איכות;) אז נוכל לתקן את כל הבאגים הידועים ולשחרר:) אני מקווה שזה יהיה לכל היותר בשבוע הראשון של מאי.

dacho
23-04-11, 10:26
ברגע זה אנחנו לא יכולים לומר האם הגרסה החדשה תפתור את הבעיות הקודמות שלך, כי אני לא יודע מה הבעיות אתה כותב על. לתשומת לבך, אנו מספקים תמיכה בחינם כך במקרה של בעיות זה חכם לתת כמו לדעת על אלו ולעבוד על אלה. נשמח לעזור לך לבדוק מה קורה בשרת שלך במקרה של בעיות. ברגע זה אני יכול רק להגיד לך שיפורי ביצועים נעשה, הידוע גם באגים קבוע כמה תכונות חדשות כלל.
דיברנו רבות בעבר על הבעיה שהמערכת יוצרת....
בשורה התחתונה - השרת היעודי לא מצליח להחזיק את המערכת שמערכת התרגום פעילה... ניסיתי את הצעתך לסגור את רוב השפות ולהשאיר כמה בודדות, זה אכן מוריד את הלחץ, אבל עדיין המשאבים שהמערכת תרגום יוצרת הם גדולים...

אנחנו יכולים לעבור על הדברים ביחד ולראות איך פותרים אותם
אך זה חייב להיות שתיהיו איתי ביחד, עד למציאת פיתרון.
אני לא יכול להפעיל את המערכת ולהמתין לתגובתכם אחת לכמה ימים !

vBET
25-04-11, 20:47
דיברנו רבות בעבר על הבעיה שהמערכת יוצרת....
בשורה התחתונה - השרת היעודי לא מצליח להחזיק את המערכת שמערכת התרגום פעילה... ניסיתי את הצעתך לסגור את רוב השפות ולהשאיר כמה בודדות, זה אכן מוריד את הלחץ, אבל עדיין המשאבים שהמערכת תרגום יוצרת הם גדולים...

אנחנו יכולים לעבור על הדברים ביחד ולראות איך פותרים אותם
אך זה חייב להיות שתיהיו איתי ביחד, עד למציאת פיתרון.
אני לא יכול להפעיל את המערכת ולהמתין לתגובתכם אחת לכמה ימים !

היי. סליחה, אבל אני לא מסוגל לזכור את כל המקרים. הרעיון הטוב ביותר הוא להתחיל לכתוב על נושא שכבר קיים שלך, כי יהיו לנו את כל ההיסטוריה של הפעולות שננקטו כבר.
אז בואו אל זה ככה - על כל מוצר חדש 4.x vBET ישוחררו בבקשה לפתוח מחדש את החוט שלך נעבוד על זה.
אנו מספקים תמיכה חופשית, עדיין זה לא 24 / 7, כך שתוכל לראות עיכובים התגובות שלנו, אנחנו כאן בכל יום עבודה, רק הלקוחות שלנו הם מכל העולם אז לפעמים אנחנו סובלים ההבדלים בגדול החגים שונה לחלוטין (כלומר היום הרבה מדינות החג, אך לא בהכרח כולם).

Taurus
03-05-11, 16:08
כל החדשות, כאשר עדכון לגרסה vb4 יהיה זמין?

vBET
03-05-11, 20:58
כל החדשות, כאשר עדכון לגרסה vb4 יהיה זמין?

ברגע זה פתחנו 2 באגים מינור vBET4.x שבו אנחנו רוצים לתקן לפני השחרור. כל הדברים האחרים סגורים. אני עובד על אחד מאותם עכשיו עם כמה בעיות, ולכן אני לא יכול להיות בטוח מתי זה יהיה סגור. אם אנחנו לא תוכל לסגור את זה מהר, נשחרר כולל אלה - אלה הן מינוריות בלבד ולכן לא משפיע על פונקציות הראשי, ביצועים או זמינות.

אם לא באג רציני ידווחו, נשחרר vBET4.x השבוע - ככל הנראה בסוף השבוע:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1