PDA

View Full Version: Zgjidhet Rrëmujë e madhe!

Taurus
12-08-10, 12:37
Unë kam një rrëmujë e madhe në forum time pasi u përpjekur për të përmirësuar në 3.3.6

Pasi ngarkimi fotografi mbi serverin tim kam këtë në krye të faqën time:

Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vbet_parse_templates (), i quajtur në [rrugën] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 dhe të përcaktuara në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432

Keqja është që unë nuk mund edhe qasje Admin Panel time Kontrollit. Ta gjej këtë kur u përpjekur të hyni brënda për:

Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vbet_parse_templates (), i quajtur në [rrugën] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 dhe të përcaktuara në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432

Kam nevojë për ndihmë të shpejtë, ju lutem ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Unë kisha për të ri-upload gjitha 3.3.4 dosjet për të hequr qafe të gjitha gabimet. Ju lutemi të këshillojë!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
ok, kështu:

Nëse ju nuk e importit të produktit fotografi ende, ju lutem ta bëni këtë:
1. çaktivizoni të gjitha sistemin tuaj plugin globalisht nga:
admincp-> Options-vBullletin> Plugin / Sistemi Hook dhe vendosur JO
2. Shko tek admincp-> Shtojca Produkte &-> Manage Products dhe çaktivizoni vBET
3. mundur plugins tuaj përsëri (si në pikën e parë - të vendosur PO)
4. produkteve të importit skedar
5. mundësojë vBET nga menaxhuar produkteve.
Ne kemi shtuar një shënim në lidhje me produktin e importit fotografi në këtë post: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

vjen keq për këtë problem.

Taurus
12-08-10, 13:06
Pasi ngarkimi fotografi në serverin tim unë nuk mund të hyni ACP tim. Pra, si mund unë edhe të bëjë të gjithë këtë?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
Ahh keq për këtë.

për të çaktivizuar plugins by config.php:

Config.php 1.open
2. paste pas <php këtë kod?:

define('DISABLE_HOOKS', true);

tani të gjitha plugins janë të paaftë

të enablet vetëm koment këtë linjë, si:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Po, unë e di se si ta bëjnë këtë. Pashë tani që në ju thread Njoftim që ju thoni që së pari të ngarkoni produktin dhe pastaj fotografi në server. Kam bërë se tani, dhe kjo duket të jetë të gjithë të mirë tani.

Megjithatë, ju duhet të vërtetë, atëherë të përfshijë këtë udhëzimet në shkarko tuaj për të jo të gjithë lexon njoftimet, dhe mund, ashtu si unë, vetëm të shkarkoni dhe instaloni normalisht.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
thanks for konfirmim.
tani kjo është në insctruction.
vjen keq për probleme

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations