Taurus
12-08-10, 12:37
Unë kam një rrëmujë e madhe në forum time pasi u përpjekur për të përmirësuar në 3.3.6
Pasi ngarkimi fotografi mbi serverin tim kam këtë në krye të faqën time:
Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vbet_parse_templates (), i quajtur në [rrugën] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 dhe të përcaktuara në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432
Keqja është që unë nuk mund edhe qasje Admin Panel time Kontrollit. Ta gjej këtë kur u përpjekur të hyni brënda për:
Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vbet_parse_templates (), i quajtur në [rrugën] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 dhe të përcaktuara në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432
Kam nevojë për ndihmë të shpejtë, ju lutem ******
Pasi ngarkimi fotografi mbi serverin tim kam këtë në krye të faqën time:
Keqja është që unë nuk mund edhe qasje Admin Panel time Kontrollit. Ta gjej këtë kur u përpjekur të hyni brënda për:
Kam nevojë për ndihmë të shpejtë, ju lutem ******