PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Velký nepořádek!

Taurus
12-08-10, 12:37
Mám obrovský nepořádek na svém fóru, po pokusu o upgrade na 3.3.6

Po nahrání souborů na svém serveru jsem si to na vrcholu své domovské stránky:

Upozornění: Chybí argument 2 pro vbet_parse_templates (), zavolal [cesta] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 a jsou definovány v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432

Nejhorší je, že jsem si ani přístup mého správce Ovládací panely. Já si to při pokusu o přihlášení:

Upozornění: Chybí argument 2 pro vbet_parse_templates (), zavolal [cesta] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 a jsou definovány v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432

Potřebuji pomoc rychle, prosím ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Musel jsem znovu nahrát všechny soubory 3.3.4, jak se zbavit všech chyb. Prosím poraďte!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
OK, takže:

Pokud jste neměli importovat soubor s produktem, prosím postupujte následovně:
1. zakázat všem plugin systém globálně:
admincp-> vBullletin Volby-> Plugin / Háček systém a NO
2. Přejít na admincp-> Plugins a výrobky-> Správa Produkty a zakázat vBET
3. povolte pluginy znovu (stejně jako v prvním bodě - set ANO)
4. import výrobků soubor
5. umožňují vBET o správu produktů.
Přidali jsme na vědomí o souboru import zboží v tomto příspěvku: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

Omlouváme se za tento problém.

Taurus
12-08-10, 13:06
Po nahrání souborů na svůj server Nemohu se dostat ke svému AKT. Tak jak to mám ještě dělat všechno, že?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
ahh líto.

vypnout pluginy do config.php:

1.Otevřete config.php
2. Po vložení <php tento kód?

define('DISABLE_HOOKS', true);

Nyní všechny pluginy jsou vypnuté

na enablet jen vyjádřit tuto linku, stejně jako:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Ano, vím, jak to udělat. Viděl jsem teď, že jste v oznamovací téma, které si říkají, nejprve nahrát a poté se soubory na server. Já jsem to teď, a zdá se být vše dobré nyní.

Nicméně, měli byste opravdu přiložit tento návod ve vašem stažení ne každý čte oznámení, a možná, stejně jako já, stačí stáhnout a nainstalovat normálně.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
Díky za potvrzení.
Nyní je to v insctruction.
Omlouváme se za problémy,

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations