Taurus
12-08-10, 12:37
Mám obrovský nepořádek na svém fóru, po pokusu o upgrade na 3.3.6
Po nahrání souborů na svém serveru jsem si to na vrcholu své domovské stránky:
Upozornění: Chybí argument 2 pro vbet_parse_templates (), zavolal [cesta] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 a jsou definovány v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432
Nejhorší je, že jsem si ani přístup mého správce Ovládací panely. Já si to při pokusu o přihlášení:
Upozornění: Chybí argument 2 pro vbet_parse_templates (), zavolal [cesta] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 a jsou definovány v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432
Potřebuji pomoc rychle, prosím ******
Po nahrání souborů na svém serveru jsem si to na vrcholu své domovské stránky:
Nejhorší je, že jsem si ani přístup mého správce Ovládací panely. Já si to při pokusu o přihlášení:
Potřebuji pomoc rychle, prosím ******