View Full Version: Zgjidhet Pas problemeve të instaluar me përkthime
Hi, i kanë ndjekur udhëzimet dhe ishte në gjendje për të instaluar mod. Sa herë që unë jam duke shfletuar në anglisht, ka çështje të, kur i kaloni në një gjuhë tjetër në directory rrënjë forum, ka çështje si. Sidoqoftë, nëse unë jam klikoni mbi temën, ose një post plagë përpara që duhet të jetë si kjo / forum / IW / topic tregon deri si ky forum / / / iwtopic
Unë kam uninstalled it disa herë, u përpoq 3,36 si dhe 3,4 dhe marrjen e të njëjtën çështje. Ka dikush parë këtë dhe e di rastësisht si ta zgjidhur atë?
thanks,
Sam.
Hello. Unë mendoj se ju keni çështje konfigurimit. Ju lutem shikoni me kujdes të konfigurimit tuaj për Forum directory parametër. Çfarë vlerë që ju keni për të? Ju lutemi vini re parameter Përshkrimi:
Set me "/" në fillim dhe pa asnjë '/' në fund, dmth '/ forum'
Nëse ju keni të konfiguruar gabim, ju lutem të ndryshuar atë në një të përshtatshme. Nëse ju e keni këtë ok një, atëherë ne do të hetojë atë më tepër. Gjithashtu ju lutem vini re se ju nuk keni për të uninstall it. Ju vetëm mund të çaktivizoni vBET është çështje do ende ekziston - ne do të duhet të instaluar për të hetuar atë.
Ju lutem shkruani e bëri këtë për ndihmë?
thats pikërisht se si është e instalimit, dhe si i përmendur it works fine, nëse i ngarkesës h0ld.com/forum / dhe pastaj kliko të përkthehet në çdo gjuhë Megjithatë, në qoftë se i shkojnë më thellë në këtë temë aktuale, për shembull: h0ld.com/forum / / zh-CNmazda / në vend të:
h0ld.com/forum/zh-CN/mazda /
. htaccess mia duket kështu:
# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
# Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
# Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
# Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
RewriteEngine On
# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
# Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
# VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
RewriteBase / forum /
% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. H0ld \\. Com
RewriteRule (.*) http://www.h0ld.com/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Forum / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
# RREGULLAT për përkthim lidhje SEO me Muslimanët (duhet të përfshihen të gjitha rregullat para se të vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / $ 2 [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap |. Api \\ php)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Në këtë moment ju nuk keni vBET aktive në forum tuaj, kështu që unë nuk jam në gjendje për të kontrolluar atë. Nëse URLs janë të krijuara të gabuar, atëherë ajo nuk është. Çështje htaccess. Nëse ato janë të krijuara të drejtë dhe redirection ndodh atëherë ajo është. Çështje htaccess. Ju lutemi të instaluar dhe konfiguruar vBET në forum (ju mund ta çaktivizoni) dhe qasje në të dhënat PM forum tuaj (Admin CP dhe FTP), ne do të kontrollojë se çfarë ndodh. Nëse nuk është çështje e konfigurimit, atëherë ne do të duhet të ndryshojë nga shkrimet pse ajo sillet si kjo në serverin tuaj. Ne do të kontrollojë atë dhe ne do të zgjidhur atë:)
Zgjidhur. Ju kishte konfigurim gabim vBulletin! Keni vendosur '/' në fund të forumit URL parametër që është përshkruar qartë:
URL e forumit tuaj.
Shënim: Mos shtoni një plagë zvarritës. ('/')
Ju lutemi të konfiguruar forumin tuaj me kujdes:)
ju djema jeni Thanks :-) tmerrshëm për doze. Përkrahje të madhe.
kamilkurczak
24-05-11, 22:29
thanks for konfirmimin tuaj:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):