View Full Version: Rezolvate După instalarea probleme cu traduceri
Bună, Am urmat instrucţiunile şi a fost în măsură pentru a instala mod. Ori de câte ori am navigare în limbile engleză, fără probleme, atunci când fac trecerea la o altă limbă în directorul rădăcină pe forum pentru, fără probleme, de asemenea. Totuşi, dacă i-am faceţi clic pe acest subiect, sau un post slash care trebuie să fie ca acest / forum / iw / topic prezinta sus ca pe acest forum / / / iwtopic
Am dezinstalat de mai multe ori, a încercat 3.36 precum şi 3.4 şi primesc aceeaşi problemă. A văzut cineva şi ştie acest lucru prin sansa de cum să-l rezolve?
mulţumiri,
Sam.
Buna ziua. Cred că aţi problema de configurare. Vă rugăm să uite cu atenţie pe configuraţia pentru directorul Forum parametru. Ce valoare ai pentru asta? Vă rugăm să reţineţi parametru Descriere:
Set cu "/" la începutul şi fără nici o "/" la sfârşitul, şi anume "/ pe forum pentru"
Dacă l-aţi configurat greşit, vă rugăm să îl modificaţi către cel adecvat. Dacă aveţi această ok unul, atunci noi vom investiga mai. Vă rugăm, de asemenea, notaţi că nu trebuie să-l dezinstalaţi. Aveţi posibilitatea să dezactivaţi doar vBET este problema va exista în continuare - va trebui instalat să-l investigheze.
Vă rugăm să scrieţi făcut-o ajuta?
asta e exact cum de configurare este, şi după cum am menţionat funcţionează bine dacă i încărcare h0ld.com/forum / şi apoi faceţi clic pe traduce în orice limbă cu toate acestea, dacă mă duc mai adânc în acest subiect real, de exemplu: h0ld.com/forum / / zh-CNmazda / în loc de:
h0ld.com/forum/zh-CN/mazda /
. htaccess meu arata astfel:
Comentariu # linia următoare (adăugare în "#" la început)
# Pentru a dezactiva funcţiile de mod_rewrite.
Vă rugăm să reţineţi #: tu încă mai trebuie să dezactivaţi hack în
# Panoul de control pentru a opri vBSEO url rescrieri.
RewriteEngine On
# Unele servere necesită Rewritebase directivă care urmează să fie
# Activat (elimina "#" la început pentru a activa)
Vă rugăm să # Notă: Când activată, trebuie să includă calea de
# În folderul rădăcină vB (de exemplu RewriteBase / forum /)
RewriteBase / forum /
RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\!. H0ld \\. Com
RewriteRule (.*) http://www.h0ld.com/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Pe forum pentru / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
# Reguli pentru legături cu vBSEO Traducere SEO (trebuie să fie incluse înainte de toate normele la vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / pe forum pentru / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap |. API \\ php)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
In acest moment nu aveţi vBET active pe forum, asa ca nu sunt capabil să-l verifice. Dacă URL-urile sunt generate gresit, atunci nu este. Htaccess problema. În cazul în care acestea sunt generate dreapta şi redirecţionarea se intampla apoi este. Htaccess problema. Vă rugăm să instalaţi şi să configuraţi vBET pe forum, (puteţi dezactiva) şi detalii PM pe forum pentru acces la dumneavoastră (Admin CP şi FTP), vom verifica ce se întâmplă. În cazul în care nu este o problemă de configurare, atunci vom avea nevoie pentru a schimba de busteni de ce se comportă ca asta de pe server-ul dvs.. Noi vom verifica si le vom rezolva:)
Rezolvate. Ai avut de configurare vBulletin greşit! Puteţi seta "/" la sfârşitul URL-ul Forumului parametru care este clar descris:
URL-ul de pe forum pentru dumneavoastră.
Notă: Nu adăugaţi un slash de final. ('/')
Vă rugăm să configuraţi pe forum pentru atenţie:)
voi sunteti minunat :-) Vă mulţumim pentru rezolvare rapida. Mare sprijin.
kamilkurczak
24-05-11, 22:29
mulţumesc pentru confirmare:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):