PDA

Zobacz pełną wersję: vBET 3.2.0 wydane

vBET
21-11-09, 18:55
Ta wersja dodaje nowe funkcje, co było wymagane przez użytkowników oraz poprawia kilka błędów (głównie małe sieci doskonałości i jeden większy, dla łącza w przetłumaczone RSS). Proszę zobaczyć szczegóły poniżej.

Co nowego:

Automatycznie wykrywa język, w którym wiadomość jest napisane (konfigurowalne z 4 różnych strategii)
Podczas kontroli logowania użytkownika nie ustawiono domyślny język i przekierowuje do strony edytowania danych (konfigurowalne)
Pozwala ustawić domyślny język używany od Admin CP
Pokazuje język domyślny użytkownik na stronie informacji członek
W domyślnej strony Rejestracja dziedzinie języka mogą być wyświetlane jako listy lub zestaw przycisków opcji z flagami (konfigurowalne)
Dodano wsparcie dla niestandardowych miejsce dla rozwijanego menu

Poprawione błędy:

Poprawiono problem z linkami w języku style = kiedy # zawarte w linku
Poprawiono problem do tłumaczenia linki do 2 bajty znaków na UTF-8 nie forum
Poprawiono problem z powrót do domyślnego języka forum (cookies rozliczeniowa)
Linki do kanałów RSS przetłumaczone z vBSEO działają bez zarzutu teraz

Zmieniono szablony:

vbenterprisetranslator_flags_begin
vbenterprisetranslator_flags_end

Inne:

Prostsza integracja z vBSEO (dla nowych instalacji vBET 3.x)

atakansonmez
21-11-09, 19:02
Dziękuję za nową wersję założyliśmy it.I nadzieję, że będzie działać bez problemu:)
Nasza strona jest site.If *** ten system działa, że będzie to bardzo dobre referencje dla you.I będziesz dzielić analytcs tutaj:).

vBET
21-11-09, 19:05
A to będzie również doskonały dla forach, który pozwala gości do pisania wiadomości:)

Miłej zabawy! i cieszymy się, jak lubisz:)

Cybershaolin
28-11-09, 09:45
Co nowego:

Pokazuje język domyślny użytkownik na stronie informacji członek

Gdzie jest to ustawienie? Czy istnieje możliwość w admincp, że musimy dostosować? Czy to domyślnie wyświetlane Bo kiedy idziesz na stronach członkiem, nie widzę języka używanego przez użytkownika.

Cybershaolin
28-11-09, 20:19
Zapomnij o tym, znalazłem. Nie widziałem, to było poza forum. Szukałem w jednej z kart, zwłaszcza "Moje dane".

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1