PDA

Teljes verzió megtekintése: vBET 3.2.0 megjelent

vBET
21-11-09, 18:55
Ez a verzió új funkciókkal egészíti ki, amely kérte a felhasználók, és korrigálja a kisebb hibák (főleg kis NoE és egy nagyobb a linkeket a fordítás RSS). Kérjük, részletek alább.

Mi új:

Automatikusan észleli milyen nyelven üzenet megírása (konfigurálható 4 különböző stratégiák)
Során be nem ellenőrzi a felhasználó rendelkezik az alapértelmezett nyelv beállítása, és átirányítja a szerkesztés részleteit oldalon (konfigurálható)
Lehetővé teszi, hogy hozzanak használt alapértelmezett nyelvet Admin CP
Megmutatja a felhasználó alapértelmezett nyelve a tagja info oldal
A regisztrációs lap az alapértelmezett nyelvi területen mutatható ki a listából, vagy azon rádiógombok zászlókkal (konfigurálható)
Added támogatja az egyéni hely legördülő menüből

Javított hibák:

Korrigált probléma linkek language = stílust # szerepel hivatkozás
Korrigált kérdés linkek fordítás 2 byte jelek nem utf-8 fórumok
Korrigált kérdést kapok vissza a fórum az alapértelmezett nyelv (cookie-k törlése)
Linkek a lefordított RSS csatorna vBSEO dolgozik jól most

Megváltozott sablonok:

vbenterprisetranslator_flags_begin
vbenterprisetranslator_flags_end

Egyéb:

Egyszerűbb integráció vBSEO (új vBET 3.x létesítmények)

atakansonmez
21-11-09, 19:02
Köszönjük, hogy az új verzió már felállított it.I remélem működni fog gond nélkül:)
Oldalunk a *** site.If ez a rendszer működik, lesz egy nagyon jó referencia you.I ll osztom meg analytcs itt.:)

vBET
21-11-09, 19:05
És ez lesz még nagy a fórum, amely lehetővé teszi a vendégek írni üzenet:)

Jó szórakozást! és nagyon örülünk, hogy tetszik:)

Cybershaolin
28-11-09, 09:45
Mi új:

Megmutatja a felhasználó alapértelmezett nyelve a tagja info oldal

Hol van ez a beállítás? Van-e lehetőség a admincp hogy kell állítani? Ez mutatja az alapértelmezett? Mert ha megy tag info oldalon, nem látom a használt nyelv a felhasználó.

Cybershaolin
28-11-09, 20:19
Felejtsd el, én találtam. Nem láttam azt mellett az online állapotát. Kerestem alatt az egyik fület, különösen a "My információ".

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1