View Full Version: Noraidīts Utf8_general_ci ieteicams vairāk Utf8_bin?
Vai nav utf8_general_ci ieteicama, jo
utf8_bin: salīdzināt virknes ar bināro vērtību katru rakstzīmi string
utf8_general_ci: salīdzināt stīgas, izmantojot vispārējo valodas normām un ar lietas nejūtīga salīdzinājumi
Par jums nākamo versiju jūs varat pievienot iespēju, kas nav konvertēt db tabulas charset?
Par vBET cache tabulām mēs choosed utf8_bin salīdzinājuma, jo mēs uzskatām, ka tas ir ātrāk nekā utf8_general_ci. Tā ir vienkāršāka - nav noteikumu, tikai salīdzināt baitus, lai tā būtu ātrāks, ka jebkura cita comparation balstās uz papildu noteikumiem (nav pārbaudīts - tikai, pamatojoties uz out loģika).
Arī mēs nevaram izmantot izmantot utf8_general_ci, jo tas ir canse nejūtīga, un mums vajag precīzu sērkociņi kešatmiņu.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neko nemaina vB modelis, tāpēc man nav īsti saprast, kāpēc jums ir jautā par to nav konvertējošā db tabulas charset ... Mēs neizmantojam neko DB. vBET rada savu tabulas cache un neaiztikt esošos - nekas nav pārveidots tur ...
Tas parasti ir laba ideja, lai saglabātu to pašu charset uz visu datubāzi, tā vietā, 2 atšķiras, jo dažas papildu darbu (query) iesaisti, ja sazinoties savā starpā, ne?
Nav atšķirības starp vBET cache tabulas un datubāzes shēmu atpūtas komunikāciju.
Es tā negribēju teikt, starp vbet un vBulletin es mean't meklētājprogrammās
Meklētājprogrammas neredzat savu datu bāzi.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):