View Full Version: Jau darīts VBSEO kanonisko saites un URL garums
Šis iestatījums vbseo:
Limit URL garums
Daži lietotāji dod priekšroku, lai ierobežotu garumam URL. Šis iestatījums "kultūraugi" URL daļu, ti, [forum_title] un [thread_title], lai maksimāli atslēgvārdu skaitu.
Vai nav jāievēro attiecībā uz tulko saites, tikai par avotu saites.
Jā - mēs esam neatbalsta šo šajā brīdī. Es pārvietot to uz iezīme pieprasījums. Un pievienot mūsu TODO saraksts:)
kamilkurczak
31-01-11, 14:08
darīts:)
un tiks iekļauti nākamajā TĀDOS vBET:)
khailiem128
20-10-18, 03:35
darīts:) un tas tiks iekļauts nākamajā tādos, vBET :)
Pārbaudiet ieSūtni jebkuru cenu, kā rezultātā man lūdzu, pievienojiet informāciju tikai to, cik bieži jūs varat pārdot ārstu, ja jūs vēlaties iegādāties, sazinieties ar ikvienu, kam ir garantija? Konsultēties man, kā izmantot jūsu pārbaudiet Inbox, jūs stāsta Real vējš, lai pārdotu šo produktu?
Pārbaudiet ieSūtni jebkuru cenu, kā rezultātā man lūdzu, pievienojiet informāciju tikai to, cik bieži jūs varat pārdot ārstu, ja jūs vēlaties iegādāties, sazinieties ar ikvienu, kam ir garantija? Konsultēties man, kā izmantot jūsu pārbaudiet Inbox, jūs stāsta Real vējš, lai pārdotu šo produktu?
Es nesaņēmu nekādas ziņas no tevis manā pastkastē, un kamilkurczak nav darba šeit vairs. Tāpēc, lūdzu, izmantojiet forumu, lai jūsu jautājumus, kas nav privātās ziņas, jo tās var sūtīt nepareizo personu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):