PDA

View Full Version: Ja jūs vieta jūsu karogi viesiem?

Michael
22-01-10, 20:30
Ja lielākā daļa cilvēku šeit ievietot savus karogus, lai viesiem? Vai pozīciju tiešām jautājums?

Mums pašlaik ir mūsu kājenē šeit:

Teen Forums>> Teen Palīdzība | Teen Advice & Support Forums | Teen Chat <<(http://www.teenforumz.com/)

bet domāšana pārvietojot to uz galveni vai zem mūsu viesis welcome ziņas.

vBET
23-01-10, 14:59
Manuprāt stāvoklī do jautājumā. Tas pats kā ar reklāmu - kad tā ir paslēpta kaut kur apakšā, lielākā daļa cilvēku nav kādreiz redzēt ...

Roboti, protams, redzēt to visu. Es nezinu, nav roboti, padara jebkuru prioritārā secībā atbilstoši saiti stāvoklī.

Michael
23-01-10, 15:01
Tas ir ko man ir bijis domāt, es vēlētos izvietot karodziņus augsto viesu lietotājiem, lai viņi zinātu, forums tiks tulkot, bet es dont vēlas meklētājprogrammas prioritāti karogi, jo mūsu galvenā satura vai kaut kā tā: D

vBET
23-01-10, 15:03
Tas ir ko man ir bijis domāt, es vēlētos izvietot karodziņus augsto viesu lietotājiem, lai viņi zinātu, forums tiks tulkot, bet es dont vēlas meklētājprogrammas prioritāti karogi, jo mūsu galvenā satura vai kaut kā tā: D

To var izdarīt, ievietojot visu tulkoto URL ir jūsu sitemap ar zemāku prioritāti:)

Michael
23-01-10, 15:05
Kā pievienot tulkots URL vbseo sitemap un tos par zemu prioritāti?

vBET
23-01-10, 15:37
Mēs neesam izpētīt šo yet. Un šķiet, ka tuvākajā laikā mums ir citas prioritātes.
Jūs varat uzdot vBSEO darbinieki - sitemap ģenerators ir viņu produkts un faktisko integrācijas risinājumu ir devusi viņiem.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations